Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

QT @112,6
50 kpl aluksi

9 tykkäystä

Myyty EVOa ja QT:tä. Ei hypeosakkeet ikuisesti kanna.

Ostettu Coinia ja Etheriä.

4 tykkäystä

Ja uudestaan myyty @ 28.52 SEK, tällä kertaa vähän enemmän plussaa kun pelkät hamppariateriat

1 tykkäys

Irtaannuttu kaikista longi positioista, joita ostelin lisää matkan varrella ylös ja tänäänkin vielä gäpin täytyttyessä. Dipin pohjilta napatuille turboille tuli lopulta yli 100 % tuottoa ja pääsin jopa päivä palkoille tällä kertaa. Meni liian arpapeliksi pitää positiota yllä.

Gap fill oli niin ennustettavissa, että siitä sain napattua shorttipositiollakin parin kaljan verran rahaa.

Nyt pitää paukutella noitarumpua ja koittaan aistia ääniä, jotka kertovat tulevan suunnan. Raha polttelee taskussa, mutta odottellaan rauhassa korjausliikettä…

7 tykkäystä

Kyllä mäkin nyt vähän Hyzonia sit pakkasin reppuuni, niin ei mieli puudu liiaksi, aika käy pitkäksi tai talvinen arki harmaaksi. Huikee lappu, aivan essential-osake, jotta saa inden foorumikokemuksesta kaiken irti :grin:

47 tykkäystä

Kyllä mä nyt vähän ostin Hyzonia, mutta oon koittanut viime aikoina olla vähäsen hiljempaa täällä. Osittain sen takia, ettei nyt kukaan häviä minun aiheuttaman FOMOn takia rahojaan peesaillessa, osittain sen takia, kun hävettää, kun mikään veivailu ei onnistu, vaan lähes järjestään tulee tappioita. Tai pienet voitot korkeintaan, jotka eivät kuitenkaan riitä paikkaamaan aiempia veivailutappiota.

Mutta joo, Hyzonissa edelleen vahvasti mukana, mutta ei enää ihan all-in. Vähäsen jotain häpeällistä silppua kerännyt kyytiin muitakin. Pieniä positioita kaikenlaista kasvua, jotka nekin tukevasti turskalla. Kasvun ulkopuolelta joku norjalainen varustamo mahtaa olla ainoa poikkeus vihreänä, mutta siinäkin niin pieni summa sisässä, ettei pelasta elämää.

No, jospa sitä nyt lopulta malttaisi, ties monettako kertaa asiasta täällä vaahdottuani, lopettaa tai ainakin vähentää reilusti tuota veivailua, niin jäisi ehkä tappiot pienemmiksi ja kulut eivät söisi mahdollisia vähiä voittoja. Ja pääkin saattaisi voida paremmin, kun vähäsen tässä passivoituisi, eikä tuijottelisi pulkkamäkiä koko hereilläoloaikaa töistä päästyään väkisin treidejä hakien. :thinking:

41 tykkäystä

Hyzon taas vähän “ylipainoon” @6.01

22 tykkäystä

Pakkohan se hyzonia oli lisää tankata kun halvalla tarjoillaan. Kyllä se tästä vielä nousee, ei välttämättä uudeks teslaks mutta pariin kymppiinkin riittäis hyvin. Tälle vuodelle näkymät hyvät ja uskon yhtiön saavan uusia isompia tilauksia lisää kun trialit on loppu.

31 tykkäystä

Hyzon position avaus 2000 kpl 6,10.
On tullut seurattua etenkin täällä ja jonkinlainen luottamus tulevaan. Yritetään poimia sopivista kohdin lisää kolme-neljä nippua.
Vedyn tulevaisuuteen muutenkin luotan onpa tuolla salkussa L&G Hydrogen Economy Etf läjä jota lisäsin juuri 500 kpl 6,7x.

20 tykkäystä

Hyzon stoppiin omalta osalta hetkeksi, ei kestä pää.

Katsotaan jos vielä putoaa niin ostetaan sitten siivu taas.

9 tykkäystä

Hyzonia … ei kun jotain muuta:

Nevada Silver Corporation (NSC.V) uutisoi tänään lupaavia poraustuloksia joihin markkina reagoi muutaman prosentin laskulla, ostettu siis positio pienen pientä kaivosjunioria joka etsii hopeaa Nevadasta.

Markkina-arvo tällä hetkellä alle 20M USD, sisäpiiri omistaa yhtiöstä kolmanneksen, kaivosystävällinen sijainti USA:ssa. Vahvaa spekulointia siis sillä että hopean kysyntä ylittää tarjonnan tulevina vuosina mikä tulee nostamaan hopean/kaivosyhtiöiden hintoja… varsinkin kyseisen yhtiön kurssia mikäli nuo poraustulokset saadaan joskus jalostettua realistiseksi kaivosprojektiksi.

Toistaiseksi yhtiön liiketoimintamalli on se että muutama ukko porailee keskellä autiomaata reikiä maahan ja polttaa siinä sivussa yhtiön kassaa parin miljoonan dollarin vuositahtia… erittäin surkeaa bisnestä siis, en suosittele :roll_eyes:

7 tykkäystä

Vivulla ostetut ZIMit laitoin nyt itsekin pois, siltkin jäi salkun neljänneksi isoin possa mutta vähän riskiä alemmas. Eikö tämä spesiaali- etf:n ilmaantuminenkin ole kuitenkin klassisia lopunajan merkkejä :see_no_evil:

Lisäksi päädyin luopumaan pieneksi jääneestä Panoro- positiosta, rivejä on vieläkin liikaa… Ahneuksissani siirtelen niitäkin rahoja merille, joten ostin nyt ekan siivun crudetankkereita, eli DHT:tä. En mitenkään keksi miksei tulisi tankkereille härkämarkkinaa fleetin iästä johtuen.

Ja yksi arvosijoitus vielä, koska salkussa on selvästi paikka yhdelle pitkän pidon mörnijälle. Tällainen ollut pitkään haussa ja tuntuisi siltä että Strategic Education on sopiva täyttämään sen paikan, joten avaus sitäkin. Jarkko Aho on paaaljon minua etevämpi näissä, vaikka johan tässä ehti viikkokausia tätä ihan itsekin pähkiä.

5 tykkäystä

Nousin Hyzonin kyytiin @ 6,10usd. Viimeksi vei kyllä perille asti, mutta jos ei veto riitä ylämäkeen niin hypätään sitten ovesta ulos :grinning_face_with_smiling_eyes:

21 tykkäystä

TuSimple ostot tehty.

9 tykkäystä

ostettu toinen pikku erä Inmode.

mielummin ostaisinlisää halvemmalla, mutta jos ei niin kalliimmalla. Onpahan nyt avattu. ei stoppia.

4 tykkäystä

Tänään vain ostoja:

  • Tokmanni lisäys 19,03 €
  • Embracer lisäys 84,49 SEK
  • Tecnotree lisäys 1,368 €
  • Eilen hintaan $6,66 myydyt Hyzonit takasin salkkuun $6,13
21 tykkäystä

Ostettu pieni annos Nokiaa @5,315

15 tykkäystä

Osto NOKIA. Pienesti mukaan lähes 10 vuoden tauon jälkeen.

Nostalginen fiilis, sijoitusurani ensimmäinen ostos oli Nokia vuonna 2012 :star_struck: Hinta oli tuolloin 1,6 €. Näin jälkikäteen katsottuna melkoisen hyvään monttuun tuli ostettua tuolloin :smiley: Toivottavasti nyt ei lasketella sinne asti.

18 tykkäystä

Valmetia hankittu kohtalainen tukku 35,84 vaikka hieman heikotti, seurataan.

11 tykkäystä

Nelesiä lisää hintaan 13,23 euroa.

8 tykkäystä