Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Harviaa loppuerä pelisalkkuun 52,90. Osaria odottelemaan!

11 tykkäystä

Kamuxia lisäilty vielä aiemman päälle.

13 tykkäystä

Nokiaa ostille pitkä pito ajatuksena.

5 tykkäystä

Tecnotreetä taas lisää 1000kpl @1.330

9 tykkäystä

Lisätty Harviaa, Tecnotreetä ja Keskoa.

Fodeliasta voimassa avaus- ja Remedystä lisäysonginta, tuskin onnistuvat.

10 tykkäystä

Turvallisin mielin Harvia taas reippaaseen ylipainoon 52,80€ ja 52,20€ ostoilla.

195 tykkäystä

Täällä myös lisätty Harviaa 52,50€. Oli jo ennestään reilusti, mutta kevennellään hieman jos keulii tässä ennen tulosta vielä. Pääosa lapuista pidemmässä holdissa.

12 tykkäystä

Mallisalkun “innoittamana” kevennetty n. 20% Fortum-positiosta luottomäärän pienentämiseksi. Fortum kevennys ollut mielessä jo pidempäänkin.

2 tykkäystä

Edelleen lisää Daimleria. Yhtiö on mielestäni onnistumassa mallistonsa sähköistämisessä, osake on edullinen ja osakkeen kurssikehitys viime aikoina indikoi kasvavaa kiinnostusta. En viitsi sanoa mitään siitä yhdestä sähköauto-yhtiöstä, ettei lahkolaiset käy kimppuun :wink:

1 tykkäys

Myyty kaikki Fortumit. Nyt on hyvin käteistä seuraaviin ostoihin :slight_smile:

6 tykkäystä

Peesataan nyt vähän Inderesin mallisalkkua ja myydään puolet omista Fortumeista. Oma outlook firmalle kyllä Inderesin näkökulmaa positiivisempi, mutta sen näkee sitten tulevaisuudessa kuka oli oikeassa. Ostan anyways takaisin jos kurssi dippaa yhtään isommin.

3 tykkäystä

Hiki tulee :sweat: (eikä johdu mr Gaparovin kankussa olevan tyylikkään tatuoinnin näkemisestä)!

Olemme Lylyn kanssa imuroineet pirtin ja paikallisen ossuuspankin tilimme kohta tyhjäksi Nokian ostoihin.
Kallistumme 21.1 päivämäärän tuomaan kurssin outouteen (Chillerin mukaan $1,065,708,150.00 kysymys) ja olemme ostaneet yhtiötä eikä kurssia vaikka alkaa jo himpun hirvittää :scream:
Reilun 30th kappaleen ostot neljässä päivässä tuulipukulaiselle muutenkin liiallisessa noksupainossa olevaan salkkuumme ei kuulosta fiksulta liikkeeltä edes tällaisilta muuttotappiokunnan asukeilta.
No, harrastukset maksaa aina :joy:

34 tykkäystä

Ostettu pieni n. 100e/kk palkankorotus eli lisätty Fortumia sen vajaa tuhat kappaletta.

Muiden joukkoon, ensimmäiset fumit yli kymmenen vuoden iässä. Keskihinnasta ei ole tietoa kun omassa salkun seurannassa ei ole vuosiin näkyneet osakkeiden hinnat lainkaan. Salkun kokonaisarvo kyllä näkyy ja välillä kuitenkin osakekursseihin törmää esimerkiksi foorumilla niin voi aina arvailla mikä osake on tuonut suurimman osan laskusta tai noususta :). Fumi on käsitykseni mukaan suoriutunut salkussa oikein hyvin.

16 tykkäystä
  • Lisäys 300 kpl Kamux 10,82€. Toiseksi suurin positio 20% suurudellaan. Luotto yrityksen tulevien vuosien näkymiin on säilynyt ns. välivuodesta huolimatta. Innolla odottaen Q4 tuloksia, kun ei toistaiseksi negaria näy.
  • Lisäys Remedy 100 kpl 34,40€. Neljänneksi suurin positio vajaan 8% koolla. Tätäkään ei ole ongelma tankata alempaa, sillä tulevien vuosien tuotto-odotus keskittyy omalta osaltani Alan Wake 2 julkaisuun.

Käteispaino enää piirun verran yli 10%, joka hieman oman mukavuusalueen alapuolella. Näin opiskelijana, kun säästöön kohdistuvat tulovirrat keskittyvät lähinnä kesälle + satunnaiset tuurausviikot, on vaikea perustella matalaa käteispainoa, sillä ostopaikan tullessa käteistä ei yksinkertaisesti saa tarvittavalla aikataululla.

8 tykkäystä

Kevennetty hieman myös Marimekkoa kun aikaisemmin suunnittelin, mutta en tehnyt kun kurssi oli vielä semi vahvan näköinen. Nyt salkku enää hieman luoton puolella niin kohta voi siirtyä jo ostolaidalle, mikäli kasvuosakkeet vielä laskevat

2 tykkäystä

Lisäykset QT, Betsson, Modulight.

13 tykkäystä

Ostettu kuralle menneeseen kasvuosakesalkkuun arvo osaketta eli Nokiaa.
Heittämällä salkun 5. suurin positio nyt.

37 tykkäystä

:finland: Lamor lisätankkaus 560 kpl @4,45 €. Nyt OST:lla pyöreä 1000 kpl. Lentää ihan tutkan alla ja ketään ei kiinnosta. :thinking:

Tai sitten olen itse ihan pihalla. :snowman_with_snow:

21 tykkäystä

Tänä vuonna oli tarkoitus rajoittaa transaktioiden määrää, mutta kun tämmösiä aleja tarjoillaan, niin avaukset:
-Puuilo @8,1
-Qt @104,4

24 tykkäystä

QT lisäystä @ 105.4 , kiitän markkinaa alennuksesta

18 tykkäystä