Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Ostettu Nutrienia alotuspositio, fertilizerit kovassa huudossa kohta.

Lisätty hieman Duell ja myyty 1/3 Harvioista tappiolla, takaisinosto toivottavasti jostain gapin alalaidan lähettyviltä. Plz ei yritysostoa tänään tai huomenna :rofl:

2 tykkäystä

Pieni Metso Outotec positio myyty @ 8,30€ ja näistä 2/3 siirretty Konecranes lisäykseen @30,80€

Aamulla osui pienet lisäykset

  • Embracer @ 72SEK
  • Media and Games Invest @ 32,40SEK
5 tykkäystä

Ostettu Lifeline spaccia keskihinnalla 10.63e positio täyteen.

9 tykkäystä

Ostettu Boreota, alkaa saada kohtuulliseen hintaan taas :slight_smile: Useasti ostopaikkaa kytännyt.

14 tykkäystä

Nordnetin appi ilmoitti että viimeisetkin pelimerkit meni Duelliin @6.41. Päivän pilkeistä osui siis 3/3 ja taas sitä istutaan käsien päällä :sweat_smile:

Toimari muistaakseni kehui että olisi pettynyt jos ei yrityskaupparintamalla kuuluisi jotakin tässä lähikvartaaleilla (oliko peräti kuluvalla kvartaalilla?) Tuo kommentti on kummitellut mielessä ja ihme ettei aiemmin tullutkaan lisäiltyä

2 tykkäystä

Lisätty Genovista RE peesissä.

5 tykkäystä

Myyty Fortumit pois pienellä voitolla 162kpl 21€lla. Saksa laittoi kaasuputki hankkeen kiinni. Seurataan tilannetta ja palataan Fortumin pariin, mikäli palataan :sweat_smile:

4 tykkäystä

Hyvin hajautettu teknosalkku on hyvä salkku. Avattu pikkupositiot

SalesForce
Twilio (mega alessa)
TradeDesk

Kevennetty
Snap

3 tykkäystä

Napattu avauspositio Boreoon

6 tykkäystä

Oroco lisäys 1.87 CAD

Ostin ensimmäiset Orocot 25.2.2021 hintaan 2.08 CAD. On ollut mukava seurata Meksikon kuparimetsästystä vaikka osakkeen hinta on viime aikoina ollut laskutrendissä. Nyt siirrymme jännittävään vaiheeseen kun poraustuloksia tulee piakkoin Brazilesista ja North Zonesta.

12 tykkäystä

Lisäys POETF 0.82CAD

Positio 1830 kpl 0.8CAD keskihinnalla.

Tuleva r/s ja Nasqad listaus jännittää, mutta uskoa on jo hieman. Isoriskinen lappu, mutta ei tällä määrällä pääse häviämään liikaa. Lisätään lisää, kun tulevaisuus kirkastuu tästä vielä.

Myin kaikki Fortumit @20,98 (+/- 0). Riskien minimointia: Venäjä, Venäjä, Venäjä…

3 tykkäystä

Pienet lissäilyt Solteq @ 3,38e ja Endomines @ 0,218e :money_with_wings:

2 tykkäystä

Fortumit ulos salkusta, n. 10% tuotolla. Tilalle eQ, Evli ja Capman ja vähän käteistä (noin viidennes salkusta käteisenä).

3 tykkäystä

Solteq lisäys OST:ille 3,43€.

1 tykkäys

Pe myyty AOT tyhjäksi viimeisistä Digital Turbineista ja Bloomista. Ei draamaa, rahat tarvittiin muihin elämän kohteisiin.

Tänään sitten osa Bloomista OSTille pitkään pitkään pitoon. Seuraavaksi jännätään huomista Vow Asan osaria, johon korvamerkitty rahaa. Eniten odotan vuoden 2022 näkymiä, kun odotuksissa jälkimyynnin korjautuminen risteily-yhtiöiden toiminnan normalisoituessa sekä tietoja Vow green metalsin Follumin tehtaan etenemisestä. Myös muut Landbase-segmentin näkymät otetaan iloiten vastaan.

8 tykkäystä

Ostin parit öljydipit. Eli Fang ja Devon lisäys. Ja huomenna sitten mahdollisesti Rig.

3 tykkäystä

Orthexia lisätty hinnalla @8,99 €.

5 tykkäystä

Faronia lisää salkkuun hyviin uutisiin kun hinta ei ainakaan vielä karannut mihinkään. Halusin odottaa aamuisen rns tiedotteen ja lukea sen monta kertaa ajatuksella ennen kuin päätin lisäostoista.

8 tykkäystä