Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Nyt lyödään kyllä Tokmannia lujaa. Ei auta ku kauhoa salkkuun lisää. Tällä kertaa otin 250 kpl @18,56. Tokmanni nyt salkussa toisena Harvian jälkeen.

18 tykkäystä

Omasta mielenterveydestä huolissaan, Hyzon positio suljettu. Liian volatiliteettinen osake tällä hetkellä omaan makuun, palaan asiaan jos saadaan Euroopasta enemmän tilauksia. @Pohjolan_Eka ja muille karhuilijoille kiitos hyvistä valveuttavista kommenteista. Jää seurantaan ja toivottavasti joskus palaan asian tiimoille🥲

Edit. Lisää Tokmannia vapautuneilla rahoilla🚨

26 tykkäystä

Lisätty Stratasys @23,65$

Lisätty Pinterest @32,10$

3 tykkäystä

Evot toistaiseksi ulkoilutukseen ja lisää Tok… Q… eikun tietysti tulevaa mahdollista omxh25-kandidaattia eli Harviaa reilu 10 prossaa.:star: inderesin 2022 p/e-ennuste 22,6.

8 tykkäystä

Hyzonia lisää @5,00$ ja kh. samalla alle 6$
Nyt saa Hyzonlisäykset hetkeksi riittäää kun kolmatta päivää putkeen näyttää tulevan -10% kuokkaan. Jospa tuo tammirallin jälkipuoliskolla lähtisi vihertämään :crossed_fingers:

Harviaa myös pieni lisäys @52,00€

21 tykkäystä

Otettu poliisin vanavedessä boreota 3% painolla salkkuun. Suurempikin paino varattuna, mutta käteinen lämmittää mieltä toistaiseksi liian hyvin ja pitää sen oksennusämpärin mukavan kaukana vaikka salkku enemmänkin kyykkäisi.

9 tykkäystä

Mikroskooppinen lisäys Hyzonia @ 4,8€. Atl, mutta onhan firmalla vielä market cappia n. 1,2 miljardia$. Kokonaispositio 1511 lappua.

17 tykkäystä

Lc-tec holdingin tankkailua tänäänkin. Vuosi sitten ensimmäinen osto. Tutustumisen arvoinen yritys naapurista. :rocket:

1 tykkäys

Nokia lisäys tarttui loppuhuutarista 5,125. Katsotaan lisätankkaus viikon päästä. Jenkkimarkkinat ilmeisesti maanantaina kiinni ja seurataan jatkuuko alamäki tiistaina.

6 tykkäystä

Voxtur suljettu minun osalta hintaan 1,05cad, ihan pikkuriikkisellä voitolla. En osaa sanoa firman puolesta enkä vastaan mitään. Täysin fomottelua minun osalta oli. En edes katsonut lukuisia videoita, missä ilmeisesti väännetty rautalangasta firman toimintaa. Koin itselleni tarpeelliseksi luopua näistä firmoista, joista ei ole jopa minulle selkeitä rapsoja ja analyysejä luettavaksi, yhtä lukuunottamatta. Käteistä 70 prossaa, loput harviassa ja orocossa.

5 tykkäystä

Oma osto toimari iski kiinni hyzon @4,8 2500kpl, näillä jäädään seuraamaan raketin nousua, toivottavasti kulmakarvat kärähtää ja kunnolla.

23 tykkäystä

Wähä hyzonii 4.8d :cowboy_hat_face::rocket::man_dancing: jos tätä o 70% kalliimmallaki ostanu nii miks ei sit nyt ostas :man_shrugging:

40 tykkäystä

HUH!

Vielä sain vähän lihaa hyzonluurangon ympärille @4.84. Laitoin ostarin 4.76, mutta näistä on nyt niin kova kysyntä että sain vain 10% tilatusta. Tuli kiire nostaa hintaa, koska kuulin huhua että näitä ei kohta pariin päivään myy enää kukaan.

Sekin on tosin vain huhu…

34 tykkäystä

Inmoden osto ohjelma täyttää positiota odotettua nopeammin (4. erä) 49 dollaria ja alle 25 P/E + kassaa n. 10% osakkeen arvoon nähden.

Ihmettelen jos 2 vuoden päästä en ole tyytyväinen, tai sitten Iran on saanut ydinpommin ja käyttänyt sitä? (ei pitäisi Kaspi kz jälkeen ehkä manata )

ostot aloitettu n. 55 $ kohdalta.

seuraava steppi 46,50 dollaria :smiley:

10 tykkäystä

Teknisen analyysin mustalla vyöllä huomasin että pohja tuli vastaan kohdassa 4.76 usd ja päätin tuplata Hyzon positioni.

53 tykkäystä

Lisätty Reveniota @49.80 ja valmiudessa tankkaamaan lisää jos laskee vielä entisestään.

8 tykkäystä

Ripaus lisää Hyzonia :articulated_lorry: salkkuun @4,78$
Ei hikoilluta vielä tarpeeks sessen Hysse-hattu päässä.

22 tykkäystä

Nordean 1€ päivillä lisäilty $JNJ ja $BMY positioita.

2 tykkäystä

Alkuvuoden kaupat:

Qt:ta kevennetty viidennes 131€ hinnalla. Alkuperäisistä nyt noin puolet jäljellä

Masokistina lisää Zignsec 12,6sek kohdilta

Positio Inmodeen avattu: ostoja noin 60, 55 ja 49usd. Pian pääsee varmaan osteleen jostain 45usd kohdilta

3 tykkäystä

Myyty hieman lucidia 42,01$, ostettu hyzonia tilalle 4,76$

17 tykkäystä