Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Orocoa lisää 1,69 3000kpl

19 tykkäystä

Alkaa olla minun viimeisiä lisäyksiä Orocoon . Positio kasvanut pikku hiljaa haluamalleni tasolle . Tätä on ollut helppo holdata vaikka hinta tippuu.

15 tykkäystä

Ostin muutaman Shopify:n osakkeen @524$. Katsotaan joittenkin vuosien päästä oliko hitti vai huti :v:

6 tykkäystä

Orocoa 1,70 tasolta lisää. Suunnitelmana on ollut lisäillä kurssin laskiessa ja tämä suunnitelma on pitänyt. Osuus salkusta jo 10 %. Seuraavat lisäykset kyllä enää vasta 1,50 cad nurkilta jos sinne vielä valuttaisiin…

10 tykkäystä

Myyty loput NoHo:t perjantaina @8,00 (+17%).

2 tykkäystä

Yli tuplattu positio Velodyne Lidariin VLDR, 1,98$ hintaan.

Single Seller Setup menossa, pääomistaja lähes dumpannut osuutensa viikossa ja parin päivän sisään mennee loputkin. Alkuperäinen osuus oli reilusti yli 50%, perjantain jäljiltä oli enää 10%

Disclaimer: VLDR on ollut yksi isoimmista sijoitusvirheistäni, josta ei vain osannut päästää irti. Positio kutistunut niin pieneksi, että jäänyt muistuttamaan valuaation merkityksestä oston yhteydessä. Eli tuo tuplaus ei taalamääräisesti ole niin suuri :sweat_smile: Tarkoitus nyt saada vanhoja ostoja pois veroihin ja pienellä profitilla tähän uuteen ostohintaan.

5 tykkäystä

Meta pois muutaman kymmenen euron tappiolla

27 tykkäystä

Pahimmillaan -9,94% -tasolla käynyt salkku nousi tänään selvästi plussalle, joten juhlan kunniaksi 20 % lisäosuus Rekaan @3,49€. Eiköhän tuota kaapelia kulu tuulivoiman lisärakentamisessakin, kun toteutetaan korvaavia energiantuotantotapoja itämarkkinoilla ilmenneiden ongelmien vuoksi. On nyt noin 3 % salkusta.

Muuten tässä onkin menty viime viikot ilman kauppoja. Kukaanhan ei tiedä, mitä tässä tulee markkinoilla ja muutenkin vastaan, joten käteiskassa saa olla vähän tavallista suurempi.

1 tykkäys

@Hyvahyva ilmoitukset ostoista ja myynneistä mielellään jatkossa tähän ketjuun, siirsin viestisi Hyzonin ketjusta tänne :innocent:

5 tykkäystä

Hyi hemmetti YTD painelee jossain -27%

Lisäykset Oroco 3000kpl, Fisker 700kpl, Evo 100

Pellenaamari tukevasti päässä :money_with_wings:

32 tykkäystä

Senaattori John Barrasson vaatiessa uraanin lisäämistä Venäjän pakotelistalle lisätty Energy Fuels 8,34 USD

1 tykkäys

JDcom lisätty @42,60, tämä kolmas osto ja edulliselta alkaa tuntumaan :thinking:

3 tykkäystä

Ostin Transalta Renewables @17,95

Tänään irtoaa kuukausittainen osinko :partying_face:

Ei taida montaa euroa tulla mutta se on alku

1 tykkäys

Hyzonia välillä takaisin päin. Otetaan mielellään toinen satsi hieman ylempää, jos tästä kääntyisi. Nyt taas salkun isoin, ohi Nimbuksen.

image

20 tykkäystä

Hyzonia lisää kahdessa erässä aivan liian aikaisin (@5,39 ja 5,15).

13 tykkäystä

Oho, oli väärä ketju auki!:sunglasses:

Closesta $SQ ja $SHOP uusina tuttavuuksina salkkuun. Näitä tuli pandemiarallien aikana silmäiltyä, mutta aina oli fiilis, että ne junat meni jo. Nyt kun ollaan valuttu lähelle pre-covid hintoja, niin ei voinut vastustaa. Ajoituksen taustalla kevyt mutu siitä, että Kiina päätyy ottamaan etäisyyttä Venäjään ja siitä seuraava tapahtumaketju rauhoittaa markkinaa :game_die: :crystal_ball:

5 tykkäystä

Nel @ 16Nok ja Zaptec @ 48nok lisää.

Hyzon odottelee osaria ja/tai 4USD pintaa :smiling_imp:
Sit seuraavat ostot syksyllä JOS inflaatio ja Pa hinnat ei omaa taloutta kurita nurin.

6 tykkäystä

Aamupilkiltä Evoa 25kpl @ 926SEK. Alempaa lisää jos ei tästä vielä käänny. :sweden: Tätähän voi alkaa kohta kutsumaan jo halvaksi :sweat_smile:

20 tykkäystä

Myyty Kamux ja Aspo positiot pois pienellä voitolla. Tavoite karsia pienet positiot ja tiivistää omistusta johonkin 20-25 yrityseen.

2 tykkäystä