Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Vähän lisää perjantain päätteeksi Hyzonia @5.09

10 tykkäystä

En ole ehtinyt lukemaan ja päivittämään muutoksia, mutta Hyzonia lisää torstaina @ 4,76 usd

11 tykkäystä

Perjantaina yövuorossa oli lähtenyt Hyzonin pilkki @4,8USD.

Nyt kevään ostot tehty, katotaan kesällä lisää.
Nii joo, Hyzonit keskihinta on 4,8USD :ok_hand:
Tästäkin joskus olin valmis maksamaan 10USD kpl :woozy_face:

17 tykkäystä

Myyty viikonlopun aikana uuden karhea (2-3v vanha) sijoitusasunto metroaseman vierestä. Myyntivoitto 16% (brutto)+vuokratuotto. Käteismäärä kasvoi 80k eurosta (=vety voittoja kevät -21) 220k euroon.
Syyt myyntiin oli alueen vuoramarkkinoiden muuttuminen haastavksi ja vuokrahintojen näkymien muuttuminen sumeaksi sekä mahdollinen korkojen nousu (lyhennysvapaa loppui). Myyntihintaan tyytyväinen, ylitti pyyntini ja meni ekalla näytöllä. Toki käteisen suuri määrä myös ongelmallinen, mutta jäädään kevein mielin seuraamaan maailman tilannetta. Osaketuottokin viimeisen vuoden aikana on ollut lähes olematonta, paikoin negatiivinen (poislukien osingot). Palkitsin itseni varaamalla kuukauden loman välimeren saaristoissa (parin kk päästä).

95 tykkäystä

Lapwallit ulos, tuottoa huigea 63€.

Taaleri ulos salkusta kokonaan, en näe tälle ihan hetkeen hyvää nousupotentiaalia.

Kevennykset Nokia & Huhtamäki jotka vihertää kivasti vielä toistaiseksi ainakin. Kevennetty haikein mielin pieni siivu myös KCR koska tarvittiin rahaa ja halusin pienentää syklisten painoa hieman vaikeassa tilanteessa.

Ostoista saadut rahat kokonaisuudessaan Bitcoin XBTE trackeriin, uskon että noin 40k taalaa support kyllä kestää ja ROI 12kk eteenpäin houkuttelevampi kuin myynneissä. Tämän kohdalla ei sentään tarvitse edes esittää tietävänsä toisin kuin monen muun arvopaperin.

Näillä viikkoon…

1 tykkäys

Täällä kans heitetty “touhutonni” tähän WordDive antiin ihan tarinan seuraamisen iloksi/suruksi, menee sinne hupisalkun puolelle tämä. :laughing::slightly_smiling_face:

6 tykkäystä

Hypätty uudestaan Fortumin kyytiin 200kpl OST:lle lupaavien uutisten vuoksi.

7 tykkäystä

Evoa kunnolla lisää @980, @990 ja @995. Nyt on erittäin suuri positio evoa salkun kokoon nähden.
Nämä rahoitettu KCR ja twitter myynneillä

11 tykkäystä

Kiitos nostosta WordDive sijoittajat. Kyseinen äppi sekä kielten oppiminen on nii huikeeta että laitoin itsekin uuden kokemuksen (sijoittaminen Invesdorissa tai vastaavassa) ja WordDiven bisnescasen vuoksi pienen summan kiinni WordDiveen. Ois kyllä hauska kun olisi IPOyhtiössä jo valmiiksi osakkeita kiinni. Oletan että WordDive lopulta listautuu ellei joku osta sitä enne pois… Ja odotan muutaman vuoden sisään 10x tuottoa tälle sijoitukselle :handshake::blush:

4 tykkäystä

Lisätty jälleen Tokmannia ja Stokkaa ja lasketaan keskihintaa.

Tokmannin osinkotuotto lähentelee jo 7% prosenttia ja Stokkan kohdalla Mr. Markkina arvioi mielestäni hinnan yhä edelleen väärin. Q1 molemmille varmasti haastava, mutta uskon, että viimeistään syksyllä kurssi korjaa. Tavoitteena jatkaa molempien ostoja kevään ajan jos vielä lasketaan.

17 tykkäystä

Huhtikuun sijoitussuunnitelmani mukaiset lisäykset:

200 kpl Nokia @4,95
800 kpl Tecnotree @1,117

Edit. Perheen salkkuun vielä 80 kpl Spinnovaa @8,60

7 tykkäystä

Ostettu takaisin 100 kruunua korkeemmalta myydyt Evot

6 tykkäystä

Ostettu Nokian Renkaat @ 11,90.

27 tykkäystä

Ostin 150 kpl MINI L EVOLUTION NORDNET F54-minifutuuria tasolta 990.

2 tykkäystä

Ostettu Anora Group 150 kpl 8,75/kpl.

3 tykkäystä

Itsekkin lähdin Invesdorin kautta WordDiveen ensikertalaisena. Täytyy kyllä sanoa että Investorin sivut ei ainakaan mobiiliversiona saa kehuja täältä ainakaan. Mutta nyt ollaan minimillä mukana ensimmäistä kertaa listaamattomassa​:grimacing::sunglasses:

7 tykkäystä

Evolutionia pilkitty tänään isompi erä uuteen swingiin tasoilta @ 987 x 500kpl

5 tykkäystä

Ostettu hiukan lisää HelloFresh @ 37,25e

3 tykkäystä

Myyty hieman vastentahtoisesti Embracer Groupin osakkeet n. 4% tappiolla.

Olen hyvin kiinnostunut yrityksestä, mutta kurssi nojaa liian vahvasti tulevaisuuteen. Vaikka pidän yhtiötä selvänä alan voittajana, en pysty sietämään riskiä tällä hetkellä. Pidän seurannassa ja kyttään ostopaikkaa. Rahat pidän harvinaislaatuisesti toistaiseksi käteisenä, joskin muutama osake houkuttelee vahvasti ja saatan ostella jotain piankin sopivan paikan tullen.

1 tykkäys

Kärsivällisyys ei riittänyt ja loputkin ZignSec laput lähti reilulla tappiolla ulos salkusta. Tilalle niillä rahoilla ja hieman käteiskassaakin polttaen avauspositio Harviaa kh:lla @34,48. Niellään tappiot ja eteenpäin. Näitten kanssa on levollinen olo.

6 tykkäystä