Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Nokian Renkaita lisätty 50% positiosta @11,03.

2 tykkäystä

Lisäsin n. 5% salkun arvosta käteistä pörssiin, minimaaliset lisät kaikkiin kun Nordea miniostokset mahdollistaa. Uusina NRE ja YIT.

6 tykkäystä

Tänään oli nasahtabut UPM-osto kohdilleen alle 30€.

2 tykkäystä

Tällä päivää ostot EVO ja wisdomtree cloud computing etf.

Nyt ei haittaisi vaikka näillä jo suunta vaihtuisi

9 tykkäystä

Puuiloa pieni lisäys.

7 tykkäystä

Osto: Evo minifutuuri 180kpl @298,55sek

Taas mennään :rocket:

Yhdet aivan laittoman isot turskat jo tällä otettu, toivottavasti vaimo ei lue tätä

36 tykkäystä

Harvia lisäys 29,02€.

Laatuyhtiö, joka tulee pitkällä tähtäimellä kasvamaan paljon ja säilyttämään kannattavuutensa, oman ennusteeni mukaan.

23 tykkäystä

Päivitellääs pitkästä aikaa kauppoja. Freeport näillä näkymin kiinni 3kk joten US natgas alas ja EU natgas ylös. Tästä vedän johtopäätöksen että Jenkki export coal ylös. Eli vuoden parhaaseen lappuuni STNG:n jälkeen BTU:hun pieni lisäys.

Ja tätäkään ei tarvitse puolisolle sanoa.

Ps. Lisäillyt myös öljyä tällä viikolla. Opecilta jatkuvasti huolestuttavia chartteja autoilijan kannalta mutta positiivisia öljysalkulle. Nautitaan tästä eeppisestä energiakatastrofista edes rahallisesti. Katsotaan missä vaiheessa kassit ei enää kestä taantumapaineita.

3 tykkäystä

Lisätty Musti Groupia @ 15,6X eurolla.

1 tykkäys

Lisätty Caverion @ 4,45 eurolla.

2 tykkäystä

Lisäilty Efecteä 223kpl @11,2€.

2 tykkäystä

Aktivoiduin taas vähästä aikaa lisäilemään osakepainoa:

Puuilo @ 4,792 €
Terveystalo @ 10,10 €
Tecnotree @ 0,82 €

Avauspositio jokunen päivä sitten
Alphabet @ 2248 $

Viime päivinä lisäilty myös kuukausisäästössä olevia rahastoja pieninä virtoina. Kunpa veren virtaus markkinoilla jatkuisi niin pääsee ostelee lisää :smile:

12 tykkäystä

Myyty HelloFresh kokonaan.

En ollut lukenut firmasta läheskään tarpeeksi. Liiton miehenä en halua omistaa firmaa, joka järjestää isoja kampanjoita liittoa vastaan ja viittaa kintaalla työehdoille ja -turvallisuudelle. Alle linkittämieni juttujen kaltaisia tarinoita löytyi useita kun aloin selaamaan Twitteristä ja Googlesta.

En ymmärrä mikä siinä on, että menestystarina ei voisi ulottua myös työntekijäportaaseen. Tämä on monilta osin rajumpaa touhua kuin Woltin vinkeilyt kevytyrittäjyyden kanssa. Sijoitan mieluummin johonkin sellaiseen, jossa voittoja ei revitä työntekijöiden selkänahasta. Lähdin tutkimaan asiaa tarkemmin kun bongasin tänään HelloFreshin Kauppalehden Klarna-uutisesta. Toki työntekijät itse äänestivät, että mennään ilman liittoutumista, mutta se ei muuta omia fiiliksiä tästä kokonaisuudesta.

20 tykkäystä

Lifeline Spaccia lisäys 10,25€ hintaan. Salkun osuus alkaa olemaan jo 30% luokkaa. Tämän kanssa ei tarvitse stressailla. Lisäillään seuraavan kerran 10,1€ hinnoissa

9 tykkäystä

Lisäys Voxturia $0.78 CAD kuten suunnitelmassa oli

18 tykkäystä

Päivän osto Hyzon 800 kpl hintaan 3,49 USD
sekä hotelliyöt Poriin, Turkuun ja Saloon kesäloman moottoripyöräkierrokselle.

20 tykkäystä

Avauspositio JPM Global Equity Multi-Factor UCITS ETF @29.0.

Teemana indeksoidun ytimen höystäminen faktori-ETF:llä satelliitista irrotetuilla osakepoimintahölmöilyrahoilla. Uskotaan enemmän tutkimustietoon kuin omiin ”taitoihin”.

7 tykkäystä

Piedmont Lithium (PLL) osto @ $45.
Myynti @ $47.62

Evoa @ 903.3 SEK.

3 tykkäystä

Ostin tänään viimeiset erät Grafton Groupia hintaan 870 ja 854,3 pennyä. Ajattelin että nyt en osallistu enää mihinkään foorumihypeen, mutta sain omilla ostoillani romahdutettua tuntemattoman Lontoon pörssiin listatun Irlantilaisyhtiön.

12 tykkäystä

Duell-positio ostettu täyteen, tänään siis viimeisin satsi loppuhuutarista @3.82. Aiemmat ostot havaittavissa oheisesta käppyrästä, firma on näin noussut salkkuni neljänneksi suurimmaksi positioksi.

Olen edelleen vakuuttunut firman defensiivisyydestä, vaikka energian hinta saattaakin vaikuttaa moottoriajoneuvoilla pärräämiseen ja vapaavalintainen kulutus vähentyä nykyhetkessä (toisaalta, uusien päristimien hankkimatta jättäminen voi puolestaan kasvattaa varaosien/varusteiden kysyntää ja bensan hinta kannustaa kaksipyöräisillä liikkumiseen etenkin Euroopan kaupungeissa). Akuutimpi ongelma lienee kuitenkin jo nähdyt haasteet toimitusketjuissa. Pitkässä juoksussa kyse on kuitenkin orgaanisesti ja epäorgaanisesti kasvavasta sarjayhdistelijästä, jonka markkina-arvo on tänään(?) tipahtanut alle 100M€ rajan. Inderesin kuukauden vanhoissa ennusteissa Duellin elokuussa päättyvän tilikauden (9/21 - 8/22) oikaistu EBIT asettuisi vähän alle 12M€ ja kertoimet EV/EBIT (oik.) 11,0 & EV/EBIT (rap.) 16,5.

16 tykkäystä