Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Orocoa napattu roskakorista tonnilla @0.79

12 tykkäystä

Oco ja Vxtr hankinnat täälläkin. Aina vaan kokeillaan alempaa kyytiin.

21 tykkäystä

Orocoa poimittu lisää kyytiin. Tän kanssa menen suhteen tai saveen.

12 tykkäystä

Sama täällä Orocoa lisätty taas kerran. :grin:

9 tykkäystä

Konetta ostettu @ 43,10 €

8 tykkäystä

Qt pieni avauspositio

Ja hyvät Juhannukset kaikille. Pörssit kannattaa unohtaa, mutta pinnalla pysyminen on suositus Juhannukseksi!

19 tykkäystä

Ostettu 50kpl Altriaa (MO) osinkoja jauhamaan @42,19 USD.

Myin 200kpl alkuvuodesta 51 USD, joten nyt oli hyvä paikka hypätä halvemmalla takaisin tupakan syntiseen maailmaan. Osinkotuotto hieman vajaa 9%.

12 tykkäystä

Ostettua x määrä orocoa lisää 0,84cad.näytti salkussa -61% no ei näytä enää😅 Ehkä taas huomenna

13 tykkäystä

Neste lihoiksi päivällä @ 43,65 voittoja kotiuttaen. Jätin pienen pilkin @ 40,1 ja yllätyin suuresti kun se tärähti jo tänään. :smile:

Muut ostot pilkeistä:
Ssab @ 4,0
Valmet @ 23,0
Cargotec @ 28,0

5 tykkäystä

Palautettu takaisin salkkuun Phillips 66 @83,90$. Isot pelurit lyö energia lappuja laitaan niin keräillään vähitellen näitä talteen.

2 tykkäystä

Vielä oli voxtur pilkki napannut @0,66. Nyt on possa mullakin täysi :smile: Markkinoilla ei tunnu tähän olevan luottoa kyllä yhtään.

18 tykkäystä

Kone osto. Palautettu salkkuun reilu 10% halvemmalla pahimman koronakuopan jälkeen myydyt laput. Ainakin osa raaka-aineista näyttäisi olevan laskussa, kaupungistumisen megatrendi jatkunee minkä seurauksena parempikatteisia hissien modernisointeja ja huoltoja tullaan tarvitsemaan jatkossakin. Yhtiön hyvä rahoitusasema myös plussaa nykytilanteessa.

Duke energyn baby bondin osto. OST tilillä olevia dollareita edes jonkinlaista tuottoa tekemään. Yhtiön luottoluokitus investment gradea ja jakanut yhtäjaksoisesti osinkoa yli 90 vuotta, joten ainakin tällä hetkellä riski sille ettei suoriudu veloistaa on mielestäni erittäin pieni. Tämä näkyy myös korkotuotossa mikä oli ostohinnalleni noin 5,8% luokkaa.

4 tykkäystä

Kun arvostukset tulleet vähän alemmas ylälauteiden lämmöstä, niin Harviaa ostettu.

10 tykkäystä

Lisätty eilen pieni siivu Konecranesia. Aiemmin viikolla lisäsipaisut Puuiloa ja Orthexia.
Rentouttavaa juhannusta kaikille.

12 tykkäystä

Myin viime viikolla 50% Nordea -omistuksestani 23% voitolla ja muutamat osingot jäi taskuun. Näkymät Nordealla positiiviset, mutta nykyinen laskumarkkina tarjoaa toivottavasti paikan allokoida vapautuvan pääoman muualle.

1 tykkäys

Huolellisen Inderesin raporttien ja tunnuslukujen tutkimisen jälkeen osto Titaniumia. Makrotalouden liikkeiden ja Baltia-riskin halpuuttama osake näkemykseni mukaan.

6 tykkäystä

Kevennetty Neste, Harvia, Evolution.

Samoin kevennetty SP500 ja NASDAQ long-tuotteita. Varmaan hyvä, että Juhannuksena pörssi oli kiinni, niin ei tullut silloin jo kevenneltyä.

Vielä salkku lainoituksen puolella.

2 tykkäystä

Kevennetty Harviaa n. 20% @ ~28.8e

1 tykkäys

Myynti: SP500 turbolong 200kpl 3.57€

Jäljellä 800kpl kh 2.12€

Tässä karhumarkkinassa edelliset korjaukset ollut 300-500 seppopistettä. Tämän takia tarkoitus myydä 20% longeista 50pts nousun välein, tai jos painutaan alle perjantain closen 3909pts, silloin myyn kaikki.

Myynti: EU scv etf 360kpl @ 40,665€

Nämä ostan takaisin heti kun luovutustappiot on saatu käyttöön. Sen verran ollut tuottoisaa tämä treidailu viimepäivinä, että pakko tehdä verosuunnittelua.

6 tykkäystä

Lisätty hieman Duell @3,45e. Alkaa arvostus olemaan aika naurettava ja Inderesin ( varmaan piakkoin laskevaan) tavoitehintaan melkein +100% matkaa :smiley:

8 tykkäystä