Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Konecranes ja Qt ostettu. Sieviä makustelen vielä tänään, jos tuo omistajuusdraama ei painaisi niin painaisin ostonappia heti.

9 tykkäystä

Qt swingi ja digia stopattu pihalle. Samalla myyty minirivit Norrhydro ja Lamor, jotka jääneet anneista.
Olin lähes 100% osakkeissa, nyt vajaa kymmenisen prosenttia käteistä, mutta katsotaan mikä on tunnelma markkinalla viikonlopun jälkeen.

4 tykkäystä

Alennukset sen kun paranee. Isommala kauhalla Innofactoria @1.37 ja Tecnotreetä @1.224

6 tykkäystä

Lisätty vähän Harviaa.

Kamuxista myös ostotoimeksianto tehtynä, mutta ei ainakaan vielä toteutunut.

12 tykkäystä

Malttakaa nyt hyvät ihmiset sen ostosormen kanssa kun alamäki sen kun kiihtyy, tästä kun jenkit jatkaa iltapäivällä ja media puskee koko viikonlopun mustaa uutista niin sama meno on vielä maanantainakin.

Istukaa nyt vaan käsien päällä niin ei tule enempää takkiin.

Ihan kaikki myyty aamun startista klo.10, luojan kiitos meni toimeksiannot läpi niin nyt saa seurata rahat tilillä sivusta tätä menoa.

20 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 3)

crying-matthew-mcconaughey

Tuommoisilla noin yhteensä 650 TEURin kasvuosakepainotteisilla salkulla on olo kuin norsulla lasikaupassa, jälki on hirvittävää tällaisina päivinä…
Ei pääse pahaa sutta karkuun…
Veri virtaa…

Myyty joitain pieniä osuuksia ja ostettu edelleen Dovre, Nokia, Konecranes…

126 tykkäystä

Ensimmäinen erä Tecnotreetä ja Harviaa takaisin salkkuun. Ostan lisää ensi viikolla kun tullaan yhä alemmas. Nyt kuitenkin ihan hyvä paikka itselleni entrytä. Maltti on valttia.

7 tykkäystä

Tein lähes saman tempun. EVO ja Tecnot myyty, eli kaikki 2/3 suorista osakepoiminnoistani. Voxtur saa jäädä salkkuun. Jäädään haistelemaan ostopaikkaa…

2 tykkäystä

Fortumit ulos ja samalla pääomalla Qt Groupia tilalle. Fortumista jääneet voittorahat joko kurkusta alas, pizzaan tai asuntolainan lisälyhennykseen.

Aiemmin tällä viikolla lisätty Sampoa ja avattu positiot

Kesko A
Nordea

7 tykkäystä

Päivitellään taas kun jotain liikkeitäkin.
Wärtsilää tuli veivattu ja tänään ostettua koko positio takaisin salkkuun, vaivan palkkaa kaksinumeroinen summa lappuja ja ennen kaikkea Pyysingmäinen tyydytys siitä että holderit on lyöty.
Tämän lisäksi Harviaa taas dipistä kaksinumeroinen määrä lisää salkkuun.

14 tykkäystä

Innofactorit lähtenyt stoppariin (tästä takkia -5 %) ja myyty Fortumista kolmasosa (+50 % hyvää). Kauan en malttanut punavyöryä katsella lounaalla joten puolet tästä kassanlisäyksestä Harviaan 48,05. Remedy pilkki vetämässä myös. Laitoin Fortumille samalla myyntipilkin, jos osuu niin kassaa on taas metsästykseen.

Edit. Remedy pilkki osui niin, että koko vapa lähti käsistä ja mieskin pinnan alle punaiseen mereen.

5 tykkäystä

Myyty tänään Harviat pois. Salkussa jäljellä enää Oroco. Se menkööt miten menee. Duunit tältä viikolta tehty, hyvä asento sohvalla ja rento olo. Nyt ei tarvi enää kyyläillä Nordnettiä. Mieli kevyempi. Palaan sitten ostolaidalle kun on meno tasaisempaa.

7 tykkäystä

Lisätty Stokkaa ja Tokmannia.

8 tykkäystä

Salkun järjestelyä sotamarssiin:

Kamux hyvien uutisten saattelemana pihalle ±0. Uskon, että rahat saa työnnettyä muihin osakkeisiin paremmalla tuotto% odotuksella.

Puuilo myös pienellä tappiolla ulos.

Cash is king seuraavien viikkojen aikana? Osakkeissa nyt 50%, indeksirahastoissa 10% ja käteisenä 40%.

5 tykkäystä

Pakko oli myydä Nokiat pois, että sai lisää rahaa Harvian tankkaukseen.

Edit: perusteluina se, että mielestäni Harvian kurssilasku mennyt jo liioittelun puolelle…

15 tykkäystä

Avattu aloituspositio Modulight:sta. Hinta on laskenut houkuttelevalle tasolle mikäli tulevaisuuden projektit etenee edes lähelle suunnitelmia.

8 tykkäystä

Kamuxia lisätty posarin jäljiltä, hieno suoritus Q4 ja voimakkaasti kasvavaa yhtiötä saa TOTEUTUNEELLA (oikaistulla) tuloksella alle P/E 20-arvostuksella. Mikä voisi mennä pieleen? :wink:

16 tykkäystä

Löylyä lisää, joten harviaa lisätty.

17 tykkäystä

DAX shorttia otin vähäsen.

7 tykkäystä