Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Tokmanni avaus @18,94. Perjantaina tarkoitus höylätä Salesforcea (Nordeassa kaupankäyntikulut maks 1e) ja laittaa ne rahat tällä viikolla avattuihin Remedy ja Tokmanni positioihin, jotta käteiskassaa pysyy.

10 tykkäystä

Puuiloa lisää perheen salkkuun reiluhkosti @7,990

5 tykkäystä

ostos eilen (aikaisemmin usein stoppiin mennyt) Inmode avaus, pienellä summalla, tarkoitus olla osto-ohjelma päällä ja nostaa sellaiseen haastaja tasoon positio… p/e laskee alle 30 ja kassaa on n. 10% arvosta ja kasvua 2021 valtavasti, mutta jatkossa pienemmin, mutta pitäisi parissa vuodessa kiriä arvostus alas arvo-osake tasolle.

Lähinnä kyse ostojen ajoituksesta nyt. Päätös on periaatteessa tehty ostoille.

1 tykkäys

Myyty Metso Outotecit hintaan 9,91€/kpl.

1 tykkäys

Entry Puuilo 1000@8,19

8 tykkäystä

ostos: Auto1 Group, 2 pikku erää18 eur ja 17 eur olivat toteutuneet. Seuraava on laitettu 16 euroon…! Osto-ohjelmassa tämäkin… varovasti. 2021 isoin tappioni.

Q3 raportista: guidance FY 2021 liikevaihdolle 4,5-4,6 miljardia euroa. Kasvua lienee syytä olettaa hyvällä vauhdilla 2022 myös :).

Market cap 3,65 miljardia euroa ja kassaa vajaa miljardi (mitähän siellä nyt oli jäljellä) :smiley: laskettu IPO tasoista yli 50% !

Ev/Sales menee alle 1 ja kassalla oikaistuna vielä enemmän ja kasvu on todella vauhdikasta.
Kamuxilla ev/s 0,48 2021 ennusteella? Ei olla enää kaukana jos tuota Iposta kerättyä kassaa lasketaan Auto1 hyväksi.

johdolla oli ostoja 24,xx € tasoissa, ainakin saa halvemmalla kuin johto.

4 tykkäystä

Pojan salkkuun lisäykset Harviaa, TietoEvryä ja Tecnotreetä. :ok_hand:

14 tykkäystä

QT lisäys @113€ - tunne on että pohjilla pyöritään.

Ja jos on väärässä niin lisäostoillahan voi aina alentaa hankintahintaa :unicorn:

21 tykkäystä

Ostot: Tokmanni ja Puuilo.

10 tykkäystä

Zignsec osto 12.60sek 5000kpl

6 tykkäystä

Puuilo ostos hintaan @8.06€ Ja Qt lisää hintaan @112.60€

8 tykkäystä

Takas Puuilon kyytiin. Tulee asioitua kyseisessä kiskassa usein. Usein näkee kassalla ihmisiä jotka ostaa tuotteita työnantajansa laskulle.

9 tykkäystä

ostos: loput OST hilut EVO:lle.

Täähän meni ihan osteluksi :slight_smile:

8 tykkäystä

Lisätty Kamuxia 10,90e.

11 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Uutena salkkuun:

:de: HelloFresh SE, 90 kpl, @57.18EUR (1,48 % salkusta). Tavoitteena kuitenkin saavuttaa lopulta n. 3-4 % osuus salkusta.

Muistan vilkaisseeni tätä nopeasti jo viime keväällä, mutta nyt laskeneen kurssin takia kiinnostuin tutkimaan tarkemmin. Just sain kuunneltua CMD:n ja sen verran vakuutti itseä, että piti heti ostaa. Tällä hetkellä arvostuskertoimet eivät ole halvat, mutta menettelevät kuitenkin ja harvemmin ihan bargain-hinnoittelulla tämänkaltaisia firmoja saakaan. Tästä tulee vähän samanlaiset vibat, kun aikoinaan 2012–2013 sain Teslasta ja Netflixistä. Harmillisesti silloin 18v pojankloppina tulevan potentiaalin hahmotus oli liian haastavaa ja myinkin nopeasti nuo melko muhkeiden pikavoittojen perässä. Tulevan potentiaalin (ja varsinkin sen toteutumistodennäköisyyden) arvioiminen on edelleen varmaan liian haastavaa, mutta tällä kertaa ajattelin istua kyydissä pitkäjänteisesti, meni sitten syteen tai saveen tai sinne kuuluisaan kuuhun. :rocket::full_moon::beer::sunglasses:

Yhteiskunnan rakenteet ovat muuttuneet pandemian ansiosta etätyöystävällisemmäksi ja tulevaisuudessa näkisin kehityksen jatkuvan samaan suuntaan. Tällä hetkellä HelloFreshillä on kuitenkin aktiivisia asiakkaita ”vain” 7 miljoonaa, enkä nää ihan hassuna ajatuksena, että tässä saavutetaan merkittävää kasvua niin penetraatioasteen kasvun kuin myös uusille markkinoille, esim. Suomeen, laajentumisen kautta. Penetraatioasteen kautta saatavaa kasvua tulee niin uusien asiakkaiden, kuin uusien tuoteryhmienkin (lounas, aamiainen yms.) kautta. Ja firmallahan on nykyään USA:n markkinoilla myös valmisruokia myynnissä. Lisäksi melkein kaikki ruokapakettien mukana tulevat tuotteet ovat yrityksen private label -tuotteita, joissa on huomattavasti perinteistä kauppaa korkeammat katteet. Yhtiön logistinen tehokkuus on myös erinomaista ja tällaiset tekijät pitävät yllä mahdollisesti pitkäänkin kestäviä vallihautoja.

Suosittelen lukemaan kaikki viestit HelloFreshille suunnatusta ketjusta jos kiinnostaa ja katsomaan esimerkiksi uusimman CMD:n (nopea kolmen tunnin pyrähdys…) sekä kuuntelemaan ketjun aloituspostaukseen linkatun podcastin.

17 tykkäystä

Puuilon avaus. Ei pitänyt enää tässä kuussa ostella ellei poikkeavaa tilannetta tarjoudu, mutta no, tarjoutui.

8 tykkäystä

Myyty Aiforia hyviin uutisiin päivän toistaiseksi huippuhintaan. Olin kytännyt Aikulle pientä nousua jollain uutisella, joka nyt sitten tuli. Vuoden eka kauppa ja pikkuvoitolla ulos.

Osto Puuilo vajaalla 8 eurolla. Reaktio pääomasijoittajan kevennykseen tuntui ylimitoitetulta, joten ostin heti aamusta. Näköjään kannatti, nyt kurssi liikkuu 8,20 tasoilla.

Kevensin viimeksi Puuiloa 8,10 eurossa eli aivan liian aikaisin, kun käytiin reilussa 9:kin, mutta nyt olikin kiva ostaa alempaa lisää kyytiin OST:lle.

3 tykkäystä

Puuiloa lisää @8.216 :stuck_out_tongue:

8 tykkäystä

No nyt ostin Hyzoonia :slightly_smiling_face:

38 tykkäystä