Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Myyty: Marimaca Copper (MARI) ja Hot Chili Limited (HCH). Kuparia Chilessä. Noin 20% ja 50% tappiolla ulos.

Rio2 niminen kaivosfirma sai kielteisen päätöksen ympäristölupahakemuksessa, vaikka tutkimukset oli kuuleman mukaan tehty oikeaoppisesti, eikä mitään hälyttävää ollut tullut esiin. Chile vaikuttaa maana epäystävälliseltä, eikä kiinnosta enää pitää yllä mainittuja nimiä hallussa. Kupari sitä paitsi putoaa kuin kivi, ja salkku muutenkin ihan tulehtunut. Pois siis vaan, läppäri kiinni ja hengittelemään paperipussiin.

6 tykkäystä

Pienet lisäykset tänään Tokmannia ja Harviaa. Vaimon salkussa näiden yhteenlaskettu osuus nyt 35% salkun arvosta.

10 tykkäystä

Ostin GLNG 21.55$ 300kpl. Makustellut 12$ hinnoista… Nyt kiinni ja odotellaan syksyä🥶

5 tykkäystä

Taisi helle sekoittaa pään kun unohdin tänne raportoida päätyneeni merkitsemään Nordic lightsiä viime viikon lopulla, 2,5% osuudella salkusta. Tarkemmat perustelut voi lukea tuolta yhtiön ketjusta, mutta yleisesti mielestäni yhtiössä on potentiaalia sekä tekemisen meininkiä. Laskeskelin myös yhtiön hinnoittelua niin että luultavasti tuo 5,02 on aika lähellä markkinan arvottamaa hintaa myös ja ainakin ensimmäisen kaupankäyntipäivän perusteella näkemykseni osui oikeaan. Katsotaan tällä satsilla mihin suuntaan yhtiö lähtee suorittamaan ja jos yhtiö antaa siihen aihetta niin tankataan positiota isommaksi myöhemmin :slightly_smiling_face:

3 tykkäystä

Ketju tuli luettua ja sen pohjalta lisäys 250 —> 500 kpl @ 3.18€ kun halvalla sai… ja heti olisi saanut halvemmalla :sweat_smile: kyllä se pohja vastaan vielä tulee

4 tykkäystä

Hyzonit myyty ilahduttavalla kahden euron voitolla. Reaalimaailmassa pyyhki paremmin, kun onnistuin myymään kaatopaikalle ajattelemiani tavaroita 187 eurolla. Ehkä tästä kaikesta jää käteen huomenna sata Raisiota ikisalkkuun.

14 tykkäystä

Voxtur-lisäys 6000 kpl @ 0.64 CAD. Hei olen Voxtur-narkkari :smiling_face_with_three_hearts::sunglasses:

26 tykkäystä

Hellofreshit lähti OSTilta ±0 niin sai salkkuun hieman pelimerkkejä. Muutama lisäys jo mielessä. Ostetaan aikanaan AOT puolelle takaisin, jos/kun tarina etenee.

2 tykkäystä

Wittediä pieni lisäys.

6 tykkäystä

Mihinkään ei näköjään voi luottaa. Joko 1) tuo juttu on totta, jolloin en halua olla yhtiön kanssa tekemisissä tai 2) se ei ole, mutta riittävän moni uskoo sen olevan. Kaikki Rheinmetallit myyty pois aamulla. Nyt vain seuraavia megatrendejä etsimään…

7 tykkäystä

Pieni avauspositio Admicomia (50kpl.) á 54,80€ hyvään tulokseen :nerd_face:

7 tykkäystä

Fortum position avaus @12,82€. Katsotaan minkälainen veivi.

5 tykkäystä

Poikien salkkuihin vähän lisäyksiä. Vanhemmalle:

  • :finland: Citycon @ 6,535 €
  • :finland: Kamux @ 7,87 €

Ja nuoremmalle:

  • :finland: Taaleri @ 9,82 €
  • :finland: Sampo @ 41,25 €

Ja molemmilla yksi pilkki vetämässä, mutta katsotaanko osuuko :slight_smile:

21 tykkäystä

Lisätty tänään Quantafuelia.

9 tykkäystä

Piti ostaa tänään Qt:tä, mutta sen verran nousujohteinen päivä, että päädyin tankkaamaan pitkään holdiin Remedyä.

5 tykkäystä

Myyty salkusta viimeinen SPAC pois eli Avanti Acquisition Corp 9.91$ hintaan ja voittoa tuli rapian vuoden aikana sentään 10,9%.

Eivät ole nykyään muodissa nuo SPAC ja muutenkaan ei tunnu homma etenevän, niin myydään pois.

Ostettu takaisin Rovion minimaalinen potti @ 6,345, jonka myin toukokuun alussa. Mielestäni laskuvaraa vähemmän kuin nousua.

2 tykkäystä

Lisätty tänään Voxturia.

13 tykkäystä

Osto Berkshire. Buffet on aloittanut omien ostot usein p/b 1.2 tason alitettua ja nyt ollaan juuri siinä.

11 tykkäystä

Ostin nyt sitten lisää Voxturia @0,63 kun en keksinyt mistä vajaan 9% päivälasku johtuisi (muuta kuin eilisestä nousukrapulasta). Tarina etenee kuitenkin koko ajan oikeaan suuntaan, vaikkakin hitaasti.

E. Osaako joku viisaampi kertoa mikä matematiikka on noiden Nordetin osto/myyntitasojen takana? 10000 lappua kun ostaa niin 500 häviää myyntilaidalta?

16 tykkäystä