Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Innofactoria lisää 1,014.

4 tykkäystä

Paras ostospotti ehkä meni, mutta tämä on laskenut 30% Q1 ilman perusteita kun samalla dollari on vahvistunut roimasti minkä pitäisi sataa laariin:

Lisäys Rovio 600 kpl á 6,48 (nyt 600 kpl AOT / 500 kpl OST).

10 tykkäystä

Innofactorit mäkeen @1.048 ja tilalle Nokiaa @4.84. Siirryin ensimmäistä kertaa koskaan Nokian kyytiin, aiemmin olen koskenut firmaan vain wallstreetbets -meemeilyn yhteydessä eikä omistus kestänyt edes yhtä vuorokautta. Nyt alkaa olla niin monta vakuuttavaa osaria pohjalla että voi luottavin mielin avata rivin omaankin salkkuun.

Aiemmin kuluneella viikolla ostot myös Incapiin @11.82 ja @12.80. Scanfilin posarin jälkeen otin tämän tähtäimeen mutta harmillisesti ei ehtinyt tehdä kuin ensimmäisen oston ennen posaria. Incapin menoa on kuitenkin tullut seurattua sivusta sen verta kauan että olen ehtinyt vakuuttumaan firman laadusta, saatan ostella jatkossa lisääkin vaikkei halvimmalla enää saisikaan.

12 tykkäystä

Tuplattu vaatimaton (1000kpl.) Nokia positio á 4,81€. Kiva ostella yritystä nousevaan kurssin :chart_with_upwards_trend: :smiley:

10 tykkäystä

Nokiaa ostos alle vitosella @4.89€
Evoa toinen erä lisää @910 sek

8 tykkäystä

Olenko matkalla fundaboomeriksi? :thinking:

Ostin Konecranesia salkkuuni; halusin vähän hajautusta salkkuuni ja tietynlaista turvaa, vaikka toki tässäkin on omat riskinsä, kuten tietyssä syklisyydessä ja materiaalien hinnoissa.

Arvostuskertoimien mukaan näen tämän kiintoisana ja tuottoakin sopii kai odottaa jatkossakin. Olen ollut lievästi yllättynyt, miten olosuhteisiin nähden Konecranes on pärjännyt tässä ympäristössä sekä tuntuu siltä, että tämä jatkossakin saattaisi puksuttaa eteenpäin. Ymmärtääkseni huoltojutut toimivat hyvin ja niissä on vielä kasvuvaraakin sekä erilaisissa automatisoinneissakin KC on ollut mainio kumppani.

Otin siis salkkuuni edelläkävijä teknologiajohtajaa, joka on vielä markkina-asemaltaankin vahva eri liiketoiminta-alueilla sekä kasvuvaraakin ymmärrykseni mukaan löytyy. Kirjoitin tähän lyhyet perusteluni mutkat suoriksi vetäen. Tätä firmaa oli ihan kiva tutkia. :slight_smile:

66 tykkäystä

DeeTeetä tankattu vuosien kyttäämisen jälkeen sisäpiirin jalanjäljissä. CAR & Co dumpanneet kurssin 5 v takaisille tasoille. Toimitusketjuhaasteita toki nyt on mutta kysyntä vahvaa, joten eiköhän tästäkin selvitä.

5 tykkäystä

Osto:

  • Stockaa lisätty muutamassa erässä viikon aikana. Uskon, että huomenna kivijalka antaa positiivisen yllärin ja Lindex jatkaa vahvaa suorittamista. Eipä kai kalliiksi kehtaa haukkua, vaikka nousu ollut hurjaa :slight_smile:
14 tykkäystä

EVO kevennykset 920, 940 ja 950 SEK

Edit. Laitetaan nyt, että salkkuun jäikin vielä reilusti (n. puolet salkusta). :slight_smile:

8 tykkäystä

Lisää Keskoa 50kpl, ja piiitkään pitoon.

10 tykkäystä

Myyty Fiskarsit OST:ltä pienellä voitolla pois hintaan 18,50 €, mahdollista laskua osavuosikatsauksesta veikaten. Mikäli laskee, taidan hypätä uudelleen kyytiin alemmalla hinnalla osinkoja keräilemään.

3 tykkäystä

Lisätty 40 kpl EVOa. Nyt kasassa 260 lappua.

14 tykkäystä

EVOA lisää 78kpl @906.

12 tykkäystä

Lisäys: Evolution 95kpl @904,75sek

Minulle ihan sopiva suoritus tältäkin kvarterilta.

Tätä nyt 190kpl yhteensä 883,3sek KH.

E: Lisäys Stockmann 2800kpl @2.975€ Nämä puhtaasti swingiin.

Rahoitettu myymällä viimeinen punaisella oleva omistus salkusta. Nyt on parempi suorittaa ja lujaa. Salkun YTD +4.08% Huominen vielä ja sit palaan takaisin ETF pariin, tämä on liian stressaavaa kun mutulla vetää :kissing:

23 tykkäystä

Ostettu pienellä summalla lisää oman työpaikan osakkeita.

Suunta vaikuttaa hyvältä, kilpailijoita vastaan pärjätään ja ehkä se listautuminenkin sieltä joskus tulee :slight_smile:

31 tykkäystä

Pieni kasa Evoa @ 908

12 tykkäystä

Ssh ja Innofactoria lisätty.

3 tykkäystä

50 kpl lisäys UPM. Mielestäni aika kova kurssireaktio tuli tuloksesta. Kyllähän energian suojaamiseen on aikamoiset rahat laitettu, mutta pitkässä pidossa tämä tulee kyllä tuottamaan.

1 tykkäys

Lisätty Stockaa ennen osaria :face_with_monocle:

9 tykkäystä

Myin Innofactorit pois. Koronakuopasta tuli salkkuun ja pari kertaa lisätty. +/- 0 kun ottaa parin vuoden Osingot huomioon. On ollut melko vuoristorataa kyyti. Voin palata kyllä omistajaksi jos alkaa positiivisempia signaaleja tulla. Nyt pelkään että pohjaa ei olla vielä nähty.

2 tykkäystä