Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Stockm. tankattu ku kert halval saa :innocent:

9 tykkäystä

Palasin ensimmäisen ikinä omistamani pörssiyhtiön omistajaksi. Ostin 4kpl Stockaa. Se on 2 kpl jokaista käyttämääni Stockan tavarataloa kohden.

17 tykkäystä

TietoEvryt myyty @26,90

1 tykkäys

Täälläkin lisätty Stockaa.

9 tykkäystä

925 kpl (ylläri) Stockaa, koska dippi houkutteli laittamaan pari touhutonnia töihin.
Pahoittelut kaikille, jos veivausyritykseni menee päinvastoin kuin tarkoitus olisi…

4 tykkäystä

Kevennys puolet Betssonista (650 kpl) á 66,61 SEK. Treidaillaan nyt vaikka en tiedä mitä oon tekemässä (bearish edelleen rahapelifirmoihin).

2 tykkäystä

Lisätty myös Stockmannia hieman. Laitoin pilkin mielestäni sopivasti sen hetkisen hinnan alapuolelle, muttei mennyt kuin tunti ja hinta laski taas 5% :rofl:

7 tykkäystä

Tultiiki hakee vieläkin alempaa, en kyllä uskonu. Lisää 10t kpl stokkaa 2,4 hujakoilta. Kahtellaan kahtellaan, kyllä usko on et näistä mukavat tuotot tulee lähiaikoina

3 tykkäystä

Cd Projekt Rediä pieni 800€ lisäys, kun oli sen verran Degirossa jämiä. Olen realisoinut tästä aiemmin 7k turskaa, joten eipähän tartte hetkeen veroja maksaa. Salkussa vielä pienehkö 183 lapun satsi.

7 tykkäystä

Ostettu Konetta ekaa kertaa salkkuun. Eihän tämä vieläkään halpa ole, mutta eipä tätä ikinä taida halvalla saada :grinning:

13 tykkäystä

Minä sen sijaan ostin Betssonia tänään. Hieno tulos normaalisti heikommalta kvartaalilta ja näkymät vaan paranee. Inflaatio ei myöskään vaikuta niin negatiivisesti tähän kuin moneen muuhun. Betsson myös kasvaa maltilla toisin kuin Kindred, joka tuntuu ajavan pää edellä puuhun vähän siellä sun täällä. Kurssi ponkaisi nousun myötä EMA200:sen yläpuolelle. Ehkä tästä lähtee Betssonin uusi aikakausi. Hinta on sama kuin 10v sitten eli surkeasti on mennyt jo pitkään.

2 tykkäystä

Myyty @929.90 sek. Viikon kauppakassi perheelle kuitattu.

14 tykkäystä

Ihan huolellista sekoilua tänään. Stokkaa sisään liian kalliilla ja stokkaa ulos liian halvalla.

Alkuperäistä suunnitelmaa toteuttamalla (myynti ennen osaria) olis tehnyt ihan kelpo veivin.

Pitänee kirjoittaa ylös tämän päivän sekoilut, kun tuntuu ekaa kertaa sijoitusuralla siltä että pää petti totaalisesti ja tunteet ottivat vallan. Turskaa tästä vain vajaa 1% salkun arvosta, eli ei mikään suuri virhe (vaikka omassa päässä siltä tuntuukin).

On tullut itse asiassa useamminkin tartuttua osaridippiin liian aikaisin rekyyliä odotellessa. Josko tämän nyt tajuaisi lopettaa.

Tässä taas hyvä todiste siitä, että hankala on ajatella järkevästi silloin kun ei yritystä täysin ymmärrä. Nyt loppui oma talousosaaminen, kun EPSit heitti häränpyllyä.

Tulitikkuaskilaskelmillahan Stockmann näyttää edelleen varsin hyvältä, mutta jokin nyt haiskahtaa enkä pidä siitä tunteesta.

28 tykkäystä

Stockat pihalle minimaalisella voitolla. Kyyti alkaa olla liian kylmää. Tuli lähdettyä tähän puhtaasti foorumihehkutusten perässä ja taisi olla liian hyvää ollakseen totta. Katsotaan myöhemmin uudestaan.

9 tykkäystä

Stocka lisäys 2,405 1500 kpl (nyt 3000 kpl) kun paperikädet näyttivät myyneen ja ostolaita vahvistuneen.

12 tykkäystä

Juuri myyty kaikki Kindredit poikkeen, @85,44 sek. Kokonaisuutena n. 25% miinusta positiolle.
Lähdin tähän aikanaan reipas vuosi sitten mukaan soitellen sotaan periaatteella halvojen kertoimien perässä ja jääköön viimeiseksi sellaiseksi ostokseksi :smile:.
Kehitys omaan silmään ollut vakuuttavan alakuloista vs. muut vedonlyönti firmat ja aina on olemassa tuo sääntelyn kierrepallo riski, jonka taloudellista vaikutusta en osaa kunnolla ennakoida.

Samalla mun salkusta tuli vähän eettisempi. Tai ainaki ESG:mpi.

1 tykkäys

En täysin käsitä Fortumin Uniper-diilin vaikutuksia, eli vähennetään salkun riskiä ja siirrytään katsomon puolelle, myynti ~14€/kpl. Saahan näitä myöhemmin halutessaan ostettua takaisin kun tilanne ja diilin vaikutus selkiytyy.

6 tykkäystä

Myin AroCellit jossain 3,5 tienoilla pois tappiolla. Kurssi möyrii pohjamudissa eikä läpimurtoa oikein ole näköpiirissä.

1 tykkäys

Ja Evot ulos @ 928 SEK. Pieni mutta tervetullut voitto tappiontäyteiseen vuoteen.

2 tykkäystä

OST-vääntö: kevennys 600 kpl Citycon á 6,91 ja lisäys Fortum 360 kpl á 12,335.

2 tykkäystä