Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

20 kpl kevennystä QT positioon, hintana 80 €. Jospa saisin poimittua alempaa takaisin ja samalla siirrettyä OST:lle.

8 tykkäystä

tankattu heti aamusta lisää Addvise. kerrankin osu nappiin. hyvä osari.

1 tykkäys

Joskus se käy onnistuu lottokin. Fortum oli napsahtahtanut take profittiin 13,98. Kaupparahat tienattu ja uusi lotto vetämään Vistagen Therapeutics 0,17 USD

9 tykkäystä

Osto Fortum 500kpl 11,11€, näitä voisi muutaman vastaavan erän ottaa jos jatkaa kovaa laskua.

5 tykkäystä

WithSecurea 100kpl lisäys :slight_smile:

Tarkoituksena F-Securea myös tankkailla kun “hype” osakkeen kohilla ohi

4 tykkäystä

Kevennys: Stockmann 9820kpl → 3000kpl.

Tämä päivä opetti positiokoosta ja riskien hallinnasta. Eniten tässä ärsyttää että muutamalla tunteiden myllerryksessä tehdyllä ostolla ja myynnillä voi tuhota hyvät tuotot. Olen ollut ”oikeassa” Stokkan suhteen koko ajan ja nyt omalla idiotismilla pilasin sen. Tästä pitää kirjoitella pidemmin kun on motia käsitellä asia.

Lisäys: WTEM etf 500kpl.

Tasan kuukauden päästä alkaa opiskelut ja ei ole aikaa (toivottavasti) seurata markkinoita. Nyt salkku, kone ja pörssi kiinni ja pidän sen pidemmän loman. Yritän pysyä pois foorumilta myös :sweat_smile:

60 tykkäystä

Yllättävän suurta mielihyvää tuottaa, kun on muutaman päivän koettanut napata erän Detection Technologya alle 18 euron ja vihdoin nappasi hintaan 17,95 :slight_smile:

Lisäksi veivailin häpeilemättä Fortumia ja Stockmannia edestakaisin, Fortum palautettu lopulta peruspositiokokoon, kun olin myynyt ennen “pelastussopimuksen” julkistamista 13,35 e keskihintaan ja palautukset salkkuun 11,35 e keskihintaan. Mikäänhän ei kyllä takaa sitä, etteikö Fortumin kohdalla lasku vielä jatkuisi, koska sopimuksen tarkasta käytännön toteuttamisesta ja liikkuvista rahasummista ei ota vanha Erkkikään(Sinkko!?) selvää :slight_smile: Joka tapauksessa olen profiloitunut pitkäaikaiseksi omistajaksi eli odotetaan rauhallisin mielin @Juha_Kinnunen kommentteja maanantaiaamuun, mikäli loma- ja lapsikiireiltään niitä ehtii tekemään.

Stockmannia lopulta jätin salkkuun kohtuullisen position 2,41 e hinnalla. Olihan tuo tulosjulkistus tulkinnanvaraisine lukuineen hieman surkuhupaisa ja majakanvartija @Pohjolan_Eka :kin häipyi kesken vahtivuoron, mutta lievästi positiivinen olen tämän keissin suhteen, toki se voi johtua ihan ymmärryksen puutteestakin :slight_smile:

Rapalaa ehdin myös lisätä salkkuun 5,68 e. Luotan brändin voimaan ja ostotarjous Sycamoren taholta voi olla ihan nurkan takana :slight_smile:

Kylläpä kaupanteko taas maistui käytännössä neljän viikon kesätauon jälkeen(toki muutama hienosäätö on tullut sinäkin aikana tehtyä).

29 tykkäystä

Sipaisin tosiaan hiukan lisää Stockmannia ja osuin melkein päivän pohjaan. Sanallinen viestintä ja luvut eivät olleet ihan yks yhteen. Erikoinen ruljanssi kaiken kaikkeaan.

Olin jo irrottamassa koko positiota myöhemmin päivällä mutta jätin salkkuun.

Minulla tämä on ihan nappikauppaa ja koko sijoitusvarallisuuteen nähden positio on < 2% eli riski on aika rajattu.

Inderesin seuranta tekisi kyllä hyvää. @Verneri_Pulkkinen voisi käydä sipaimessa mallisalkkuun muiden lomaillessa :sunglasses:

13 tykkäystä

Tänään ekat omistukset Stokkaa 10 tkpl kh. 2,44 € ja myyty ulos 2,615 kiva pikavoitto.
Eilen ostetut kh. 903 kr 500 kpl Evot ulos 920 kr.
Fortumia ostettu 1000 kpl 11,90, kun odotin rekyyliä, mutta haki aika paljo alempaa.
Nokiaa 3000 kpl 5,01.

10 tykkäystä

Myyty Stockmann @2,57€ Positiosta lähti puolet pois 75% tuotolla. Tuli päivällä mietittyä kevennystä, mutta onneksi ei tullut hätäpäissään myytyä tauolla melkein päivän pohjahintaan.

Ostettu Fortum @11,15€. Näiltä tasoilta kurssi kääntyi viime kerralla niin yritetään nyt samaa uudestaan.

8 tykkäystä

Ostettu Rapalaa, Fortumia ja Innofactoria.

5 tykkäystä

Heitin nämä pois 11,33€, luetaan nyt kuitenkin viikonloppuna kaikki aiheeseen liittyvä uudestaan ja mietitään sitten taas.

1 tykkäys

Lisäsin tänään taas pienen siivun paksuun pakkaan Faronia 2.40 hintaan.

5 tykkäystä

Ensimmäinen ostos vaimon arvo-osuustilille. Kone 43,78 €. Piiiitkään pitoon.

11 tykkäystä

Lisää Kone 100@43,24 ja nämä pitkään pitoon. Edelliset hankittu vuonna 2015 ja koko possa nyt 300kpl! Lisätään vielä jos mennään alle 40. Kh vähän nousi kun ekat 200 ostettu 39,xx.

14 tykkäystä

Ostettu hyvin pieni määrä Fortumia @11,270. Ostoa ei voi perustella järkisyillä.

7 tykkäystä

Tänään oli täälläkin melkoista veiviä, Stokkapotti näytti pahimmoilleen jotain -10k€, mutta niin vain ostin lisää ja taas kaikki ulos ja lopputulos -800€ :sweat_smile: Ihan tulee Tokmannin osarit mieleen. Ainoa vaan että kalastus hieman kärsi, lopputuloksena onneksi isoja affenia kymmenkunta kappaletta iltapalaksi.

35 tykkäystä

Pitkästä aikaa Google (GOOGL) takaisin salkkuun @110,00$

17 tykkäystä

TietoEvryn myynti kokonaan pois muutaman sadan € voitolla.

Tankattu:

KONE á 43,25€ (kiitän itseäni näistä ostoista 5-10v päästä)

Huhtamäki á 35,89€ (mukava dippi taas tänään)

AirBnb á $108,32 (uskon tosi kovaan Q2 ja Q3 ja tulevaisuuteen)

Meta á $175,17 (hieman pitkin hampain lisäys, mutta uskon vielä Metan kasvuun tulevina vuosina).

Lemonade á $20,18 (salkun pahimpia pettymyksiä tähän asti, keskihintaa alaspäin, katotaan 5v päästä missä mennään)

Crocs á $64,20 (kärkihevoseni) :kissing_cat:

10 tykkäystä

Eilen Nokian hyvän tuloksen siivittämänä asetetut toimeksiannot olivat toteutuneet. Paluu Voxtuuriin 10 000 kpl @ 0,49 ja Stokkaa 1000 kpl

9 tykkäystä