Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Merkattu PYN Eliteä heinäkuun merkintään

16 tykkäystä

Hyvin paljolti omaa suunnitelmaa vastaan oleva liike ja harvassa tällaisten tekeminen. Kuitenkin, ei kauankaan sitten ostettu lisäys Realty Incomea myyty. Tässä markkinassa ja mylläkässä koen 17% tuoton olevan ihan hyvä näin lyhyessä ajassa perseellä istumisesta, ja tuottoa siis pelkästään tälle ”juuri” ostetulle satsille. Isompi osuus jää vielä ja ehkä tällä myytyjen rahalla vielä uudelleen sisään jos tekee pienen horjahduksen.

1 tykkäys

$GLNG @ 22.48 - joko kohta olisi 25 :face_with_monocle:

3 tykkäystä

Aamulla lähdin melko isolla positiolla tähän 24,71…melkoisen yllättävä reaktio sieltä tuli sitten kuitenkin…

2 tykkäystä

10 kpl lisäys Alphabet A @ 104,42 $. Osarin jälkeen samanlainen satsi lisää.

13 tykkäystä

Olen kaksoiskansalainen ja ostin USA:n valtion takaamaa 9,62 % :n varmaa tuottoa sylkevää I Savings Bondia.

"A combination of a fixed rate that stays the same for the life of the bond and an inflation rate that is set twice a year. For bonds issued from May 2022 through October 2022, the combined rate is 9.62% ".

https://www.treasurydirect.gov/indiv/research/indepth/ibonds/res_ibonds.htm

7 tykkäystä

Tietoevrystä myyty neljännes. Vähän myyntejä välillä, ettei pelkästään ostolaidalla olla.

Nokiasta myös neljänneksen myyntitoimeksianto olemassa. kumpikin vastaa noin 1,5% osuutta salkusta.

1 tykkäys

Tulipahan pitkästä aikaa tehtyä kuponki osarilottoa ja osto Nestettä tarttui @44.90e. Huomenna jännitetään! :smile:

9 tykkäystä

Nämä heti markkinoitten auettua pihalle @23,30 tarkoituksena ottaa alenpaa enempi takaisin, mutta OP päätti että “ehei, :point_up: vain pitkäaikaisille sijoittajille :raised_hand:” ja nyt on rahat jossain bittiavaruudessa ja osakkeiden saldo Kesko rivillä näyttää -254kpl :smile: että tämmösia ongelmia OP:lla tänään(kin) :unamused:

21 tykkäystä

Puolen vuoden tauon jälkeen jälleen Fortum salkkuun. Aloitus 1000 kpl hintaan 10,275 kun kurssilasku ainakin hetkeksi rauhoittunut. Jos lasku jatkuu niin tuota voidaan varmaan parin euron välein sitten lisäillä. Tuuria varmaan kun tammikuussa onnistuin myymään kaikki yli 25 euron hintaan. No… kerrankin näin !

18 tykkäystä

Maaliskuun dropista poimitut Huhtamäet kh 27,70€ kiertoon 37€ hinnalla. Osalla vapautuvasta pääomasta lisätty Harviaa 20,40€

20 tykkäystä

Pieni määrä Titaniumia salkkuun hintaan 13,20

6 tykkäystä

Tecnotreetä lisää isosti @0,770 hintaan

Ps.Palkkapäivä jo häämöttää joten ehkä vielä lisää kuun vaihteessa taas.

13 tykkäystä

Jottei huomenna harmittaisi:
Neste vielä toinen lisäys.
Incap pieni siivu toiseen pitkävetolappuun.

Molemmilla positivinen tulosvaroitus alla. Yleensä osa momentumista jää vielä tulospäivään.

Neste tosin tarjoaa pitkään salkkuun hyvän energiayhtiön verrattuna esim. Fortumiin. Erityisesti lentopolttoaineet huomion kohteena, niitä kun ei voida korvata sähköllä tai vedyllä.

10 tykkäystä

Myin toukokuun puolivälissä Embracerit pois 73 kruunulla ja pari kuukautta tässä kiroilin mielessäni, että sinne kaukaisuuteen se veivilappu karkasi… Kalliimmalla ei tietenkään voi ostaa takaisin, se on sitä sijoittajatsykolokiaa. No, tänään napsahti näköjään 500 kpl takaisin 71.00 sek ja veivailut jatkukoon.

5 tykkäystä

Tuplattu arvoltaan pieneksi kutistunut Porch positio 1,99 USD. Pidän P/S hiipimistä lähelle 1 merkkinä siitä, että lappu alkaa olla edullinen ja riski on madaltunut. Asuntomarkkinoiden viilentyminen puree tämän yrityksen kassaan, mutta pääomaa on vielä poltettavaksi.

5 tykkäystä

Pieni positio salkkuun Nestettä osarilottoon.

12 tykkäystä

Pieni lisäys Taas Harviaa - 20,40€ - Ja viime ostoksesta laski hintaero juuri alle 6€. Eiköhän joskus energiahäsellys ja maailman yleinen tilanne lähde paranemaan.

20 tykkäystä

Kesko A piti vähän ostaa lisää 21,65 €. Osinkoja osinkoja.

8 tykkäystä

Pieni siivu lisää Nestettä hintaan 44,47 EUR. Aiemmat olleet salkussa jo vuosia, mutta tämän jälkeen aina löytynyt jotain seksikkäämpää ostettavaa kuin Neste. Huomenna aamulla sitten sumpit tulille ja aasinhattua päähän.

11 tykkäystä