Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Tuplattu Tecnotree positio hintaan @0.6095

11 tykkäystä

Lisäys tecnotree. Uskon inderesin ennusteen olevan konservatiivinen tälle vuodelle ja Padman ostoihin. Pidän tätä silti erittäin korkean riskin osakkeena ja tällä voidaan sitten tehdä tuottoa tai tappiota. :grimacing:

10 tykkäystä

Kevennetty jälleen tecnotreestä 1/3 tappiolla. Sellainen kutina, että olisi hyvä jos salkussa olisi taas hetken aikaa vähemmän luottoa käytössä ja pienempi riskitaso.

7 tykkäystä

Lisätty Biohtittiä ylisuuren position päälle vielä vähän lisää @1,95€. Osari aika lailla juuri sellainen mitä profarin jälkeen saatoi odottaa. Nyt ei muuta kuin odottelemaan jotakin mörköä kaapista H2 aikana

5 tykkäystä

Tarkoitus oli ostaa osakkeita vain holdiin, mutta päädyin nyt kuitenkin myymään Kamuxit 1350kpl a 7,70€ kpl (hankintahinta 7,69€ kpl).

Inderesin tavoitehinta on peräti 12,00 ja suositus Osta, mutta mietin nyt kuitenkin tuota viimeisimmässä raportissa (16.5.2022) mainittua Q1:n vaisua kehitystä. Q1 oli haastava Kamxuille ja toki muillekin käytettyjen autojen myyjille, mutta jotenkin vähän kaupan alaa haistellen näyttäisi siltä että Q2:sta ei ole tulossa erityisen hyvä tässä markkinatilanteessa. Raportissakin mainitaan, että Kamuxin Q2 ei välttämättä mene erityisen hyvin, mutta kuluttajakysyntä saattaisi kasvaa H2:lla.

Päätökseni hypätä pois Kamuxista johtuu pääosin lyhyen aikavälin sentimentistä. Katson jos palaan takaisin mukaan kun perjantaina saadaan lisävaloa Q2:n osalta.

5 tykkäystä

SoFi Technologies pieni positio laitettu premarketissa myyntiin 7,31$

Tarkoitus ostella takaisin kun Softbankin myynnit on painaneet kurssia alaspäin, todennäköisesti hieman isommallakin positiolla. Hyvin etenee SoFin toiminta ja kannattavuus on jo näköpiirissä.

5 tykkäystä

Ostin vähän Harviaa, kh enää 40,85€.

49 tykkäystä

Lisätty pitkään pitoon OmaSp 20,40 €

8 tykkäystä

Tuplattu pienehkö Better Collective positio. Uusia diilejä tulee lähes viikottain, ja ohjeistuksen mukainen arvostus ei päätä huimaa.

7 tykkäystä

Viikottainen storebrand global rahaston ostaminen, mutta siitä kiinnostavan tekee, että sillä sai salkkuun täyteen taas yhden kymppituhannen lisää. Ei täällä oleviin salkkuihin suhteessa iso, mutta eipä ikääkään ole, joten pidän ihan hyvänä. Vielä on vitoskerhosta kuusinumeroiseen hetki matkaa jäljellä. Tälle kuitenkin voi kaataa lasin giniä :slight_smile:

15 tykkäystä

Better Collectivea myöskin lisätty @149,9SEK. Nyt 15% salkusta.

9 tykkäystä

Osto ensimmäistä kertaa koskaan, lyhyeen pitoon:

:finland: Harvia 19,55€, 50kpl. (n. 1000€)

Haistelen vihreitä päiviä, johdon kommentit tulevat rauhoittelemaan tilannetta ja onhan Harvia edelleen houkutteleva pitkään pitoonkin. Ei vain sovi salkkuuni ja en ole kiinnostunut sauna/kiuas/spa -markkinoista laisinkaan. Tuotto-odototukseni bruttona on tälle ostolle vähintään 10%, muutoin unohdan salkkuun tarvittaessa pysyvästi.

33 tykkäystä

Pieni Fodelia possa ulos ihan kelvollisella turskalla. Ikävää luettavaa koko Q2-rapsa. Omistajienkin kukkarolla joudutaan tätä menoa vielä käymään. Tähän ehtii siis kyllä uskoakseni vielä uudelleen mukaan, jos yhtiö tästä vielä petraa.

4 tykkäystä

Myyty täällä myös salkun pienin omistus Fodelia melko muhkealla -35% tappiolla. 1,5v ehti olemaan salkussa ja käännettä pitkään odottelin, mutta sitä ei koskaan tapahtunut. Juuri nyt näyttää aika tahmealta ja lähitulevaisuuden tavoitteisiin pääseminen hieman arveluttaa. Arvostus tämän osakkeen kohdalla on myös aina vähän hiertänyt. Ehkä myöhemmin mukaan sitten kun aletaan saada lihaa luiden ympärille.

4 tykkäystä

Reilu kolmasosa stockasta myyty, eli mitä otettiin osaridipistä @2,51 keskihintaan

6 tykkäystä

Ostettu 2000 kpl Greenlane Renewables Inc pitkään salkkuun.

4 tykkäystä

Ostettu iso positio Roviota huomiseen tulosjulkistukseen: 1500 kpl 6,81 palalta (nyt 2600 kpl). Vähän elpyneestä hinnasta huolimatta että valuutat ja hyvät brändit laittavat lintujen kurssin huomenna koilliseen.

15 tykkäystä

Maanantaina ostin “Bidenin suosituksesta”:

  • Sunrun
    -Canadian Solar
    -Bloom energy
6 tykkäystä

Ostettu vähän lisää KONE B noin 41,70 € hinnalla, pääsi laskemaan hieman position keskihintaa nyt kun se tässä kesän mittaan alittui. Kiinariski tietysti tässä huomattava, vähän mietitytti kyllä painaa ostonappia sen jälkeen kun salkun Venäjäriski realisoitui talvella Fortumissa, niin on vielä tarkassa muistissa mitä se pahimmillaan voi tarkoittaa :grimacing: KONE:en Q2 raportti myös jätti hieman pureksittavaa huomattavasti silloista ennustettani pahemmin siipeensä ottaneen kannattavuuden vuoksi, mutta toisaalta myynti ja ohjeistus olivat valopilkkuja. Eipä voi vieläkään KONE:tta halvaksi sanoa, mutta jos tulevaisuudessakin myynti vetää ja kannattavuus nousee taas pitkän ajan keskiarvoonsa, niin varmaan ihan hyvän kaupan tein.

9 tykkäystä

Hyvä muistutus! Tämä oli suunnitelmissa ja kerennyt unohtua.

Osto: Vihaiset linnut 1000kpl @6.82

Toivotaan myötätuulta

14 tykkäystä