Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

plug & bloom vipua nostettu aamun avauksesta. Miellyttävästi heti 9% ja 12% ylhäällä nuokin laput :slight_smile:

8 tykkäystä

Hyzon-position myin uutisiin viime viikolla (2,78). Sijoitusurani suurimmat tappiot tähän mennessä, onneksi silti absoluuttisena summana loppujen lopuksi varsin pieni parin tuhannen euron tappio, prosentteina se on aivan älytön :smiley:

Tänään kevensin Bloomia (28,62). Vaikuttaa ylilyönniltä tämä nousu.

Nyt on käteiskassaa mukavasti, mikäli tämä olikin vain karhuralli.

@Alan_Cali Tykkään paljon Bloomista, ja jätin sitä edelleen kyllä ihan mukavan määrän. Jotenkin olen vaan viime vuosina todennut, että nämä lyhyen aikavälin treidaajien kuumilla osakkeilla aiheuttamat päivän sisäiset räjähdykset ylöspäin tulevat usein myös tonttiin. Olen mielelläni väärässä!

14 tykkäystä

Ostin pienen siivun lisää plugia ja adventtia.

11 tykkäystä

Puolet plugista myyty jos huomenna sais muutaman taalan halvemmalla takas.

8 tykkäystä

-Short SPX myynti
-Celanese osto
-Kontoor Brands osto
-Vontier osto

Osakepaino korkeimmillaan 1,5 vuoteen (72 %) Samalla hirvittää, mutta toisaalta mukavaa.

3 tykkäystä

Nyt kun muistaa, niin päivitetään viimeaikaisia kauppoja. 52€:n keskihinnalla ostetut Harviat negaripäivänä ulos 25,22€. Kuitattiin siis melko suuret euromääräiset tappiot.

Seuraavaksi 3€:n keskihinnalla ostetut Solteqit ulos avauksessa. En tiedä onko tämä järkevä liike, mutta haluan nähdä selkeästi parempaa suuntaa liiketoiminnassa ennen kuin otan suurempaa näkemystä.

Jos jotain tässä markkinassa on oppinut tai olisi ainakin pitänyt oppia, niin se että aseta ne stoplossit. Ja näin tulen tekemään jatkossa kun teen ostoksia, vaikka yritys olisi itsessään kuinka kiinnostava tahansa. Lasku kun yleensä ruokkii laskua. Psykologisesti kiinnostavien omistusten myyminen tappiolla on hankalaa, jos luottoa yrityksen johtoon löytyy (kuten esim. Harviaan), mutta joskus on parempi myydä tappiolla kuin kuvitella olevansa oikeassa ja markkinan väärässä.

Noh, nämä lienee niitä kuuluisia oppirahoja, joita maksetaan edellisen vuoden menestyksen kustannuksella.

19 tykkäystä

Roviota lisäys. Mielestäni melkein -6% kurssireaktio pitäisi olla toiseen suuntaan.

14 tykkäystä

Roviota lisää, markkinareaktio ihan järjetön

12 tykkäystä

Myyty salkussa pienet määrät olleet AlphaHelixit kun kasvun sijaan tulikin täys romahdus (kurssi sentään ei täysin avauksessa pudonnut).
Ostettu samalla Kempoweria lisää huimat 10kpl “antihippujen” pälle, kun arvostustaso huimaa, mutta niin huimaa liiketoiminnan kasvukin, ja nouseviin kursseihin pitäisi kai ostella :sweat_smile:

1 tykkäys

Möin eilen 1/3osan solteq jämistä, mutta kylläpä tuossa silti ikäva miinus lopuille jää. Samoin möin tecnotreetä pikku positiosta osan, mutta toki jos tj. Ostaa 15 milj. Edestä saattaisi kurssi pompata…

Aika villi solteq avaus oli, en kehdannut osallistua…

4 tykkäystä

Rovio uutena salkkuun 1500 kpl 6,5 euroa. Aika outo droppi hyvään tulokseen.

8 tykkäystä

Loput Solteqit ulos @ 1,805. Tulos oli paljon odotettua huonompi, ja tälle on annettu armoa jo monta kvartaalia. Aika myöntää tappio ja liikkua eteenpäin.

Tässä keississä oma matka meni +100% tuotosta -40% tappioon. Myöhemmin pitää tarkastella tätä objektiivisemmin mikä meni vikaan.

22 tykkäystä

eilen avasin konecranesin pienellä positiolla ja tänään tokmanniin lisäystä. Ja ensimmäinen postaus foorumille pitkäaikaisen kurkkimisen jälkeen! :raising_hand_man:

43 tykkäystä

REITtä ja osinkoja teki mieli, joten kahmaisin hieman SPG:tä salkkuun.

4 tykkäystä

Silmäilin Rovion tuloksen ja odotin positiivista kurssireaktiota, luulisi tuollaisen heikkenevää markkinaa vastavirtaan suorittavan kassavirtakoneen kelpaavan etenkin nykyiseen markkinaympäristöön. Ekoilla minuuteilla lyötiinkin -5 % tauluun ja nappasin itselleni pienen siivun @6.60, mutta tekisi mieli ostaa vielä toinen samanlainan :smiley:

Eilen sen sijaan nakkasin saman kokoisen position Vincitiä menemään @6.18. IT-palvelusektori ei tunnu onnistuneen tälle kvarataalille toimittamaan häävejä numeroita, ja kun tässä jääräpäisesti on istuskeltu jo Harvia, Tecnotree, Stocmann, Duell, Wulff ym. kuukakkoset läpi niin lähdenkin kokeilemaan proaktiivista otetta tulospettymykseen. Luonnollisesti poikkeus tulee vahvistamaan säännön ja ostan Vincitit loppukuussa takaisin 7€ pinnasta.

19 tykkäystä

Eilen meikäläisestä tuli Harvian onnellinen omistaja hintaan @19.40. Olen toki ollut aiemminkin, mutta aina ennen lähinnä kyrpiintynyt omistaja. Nyt sitten jännitellään, muuttuuko mieliala jo totuttuun.

18 tykkäystä

Myyty kaikki Solteqit pois

11 tykkäystä

Lisätty myös Flexion Mobilea salkkuun hieman lisää. Edullinen arvostus, takana posari, uusia diilejä satelee, tavoitehinnat heiluvat +100% päässä.

3 tykkäystä

Rovio ostos kevyesti @6.525€
Vielä lisää samalla lailla kevyesti @6.480€
Lisää kiitos @6.32€

18 tykkäystä

Avaus salkkuun Rovio @6,54 150kpl

12 tykkäystä