Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Nostin panoksia Kamuxissa ja Tokmannissa. Molemmat sijoitusteesillä “Ei kai tämän huonommin voi enää mennä?” :face_with_peeking_eye:

34 tykkäystä

Omaperäinen lisäys, Kamuxia täälläkin salkun täytteeksi. Nyt vain odotellaan Kauppalehden otsikkoa “Ruotsin vaihtoautomarkkina on meidän”…

14 tykkäystä

Lähdetty kamuxiin satasilla @6,70e.
Vaikka yhtiöön ei minkäänlaista isompaa kiinnostusta/intoa, mutta kuitenkin osinko% ja hinta alkavat olla ihan hyvät pitkälle tähtäimelle. Tämän hetkisessä maailmassa ei mikään ihme, että on vähän huonossa hapessa, kuten monet muutkin. Ehkä lisäystä sitten jos yleinen nousu ei jatku markkinalla ja kaikki taas lähtevät laskuun.

7 tykkäystä

Pitkästä aikaa NEL osto 14,75 NOK. Seuraava haku 13,50

3 tykkäystä

Lisätty Kamuxia 6.6€.

Aluksi vaikutti negari pahalta ja mietin jo että lähtee loput laitaan tänään. Kuitenkin mieli muuttui hieman tilannetta tutkaillessa. Osake ei vaikuta kalliilta vaikka hieman mörnittäisiin ja tavoitteisiin ei päästäisi. Nyt vain 3% ebittiin päästessäkin tuotto tulee olemaan kohtuullinen osingon kanssa.

14 tykkäystä

Tähän vielä tarkennuksena että viime torstaina oksensin viimeisen kolmanneksen lapuistani (@ 1,85), joten nousua ei voi estää enää mikään :face_with_peeking_eye:
Tämä lappu menikin kaikilta osin vihkoon omalta osaltani, joten ei muuta kun jatkakaa parempaan huomiseen, minä siirryin katsomoon :money_mouth_face:

2 tykkäystä

Myin Sammot pois, arvelin että kovin orpo olo tuollaisella yksittäisellä vihreällä rivillä salkussa.

Rahoilla lisäsin Kamuxia, näillä hinnoillahan alkaa osinko-% lähentelemään jo Sammon vastaavaa ja kaupan päälle paljon potentiaalia. Lisäys myös Better Collectivea, firma tuntuu suorittavan vallan mainiosti.

28 tykkäystä

Päädyin lisäämään hieman Roviota 6,30€ pintaan. Uskon että tässäkin tapauksessa osake ei ole hinnalla pilattu ja mahdollisuus yllättyä positiivisesti on negatiivista kehitystä suurempaa.

13 tykkäystä

Kamuxia 200kpl pitkään pitoon

18 tykkäystä

Osto:

  • Kamux

Kamux tankkailut jatkuneet 6,5-6,7e tienoilta, ja positio ylittänyt alkuperäisen tavoitteen noin 15%:lla. Nyt osuus koko salkusta noin 20%, joka hivenen korkeahko omaan mieltymykseen, mutta haluan haastaa markkinaa ottamalla näkemystä :slight_smile: . Vedin henkeeni myös hieman ärrimurrikeksiä negarin ajankohdasta, mutta eipä kai sitä leikistä pidä suuttua :nerd_face:

20 tykkäystä

Teki mieli saada joku uusi heppa salkkuun, niin päädyin Aspocompiin. 170x @7,4€. Seuraillaan tilannetta ja katsotaan toista samanlaista erää vielä

3 tykkäystä

Ostin taas KC:tä, eli nyt mulla on kokonaisuudessaan sopiva satsi tätä. :slight_smile:

Laitan tähän muutamat randomit perustelut. Haluan tiettyä vakautta ja turvaa salkkuuni, mitä mielestäni Konecranes tarjoaa. Konecranes on kaiken lukemani perusteella edelläkävijöiden joukossa ja sillä on mukanaan eri osa-alueilla megatrendit puolellaan. Potentiaalia käsittääkseni löytynee edelleen hyvin esimerkiksi automatisoinneissa ja kunnossapidon puolelta.

Firman kurssi on noussut jonkin verran, mutta en edelleen koe tätä kalliina millään tapaa ja ajattelen KC:n olevan pitkässäkin juoksussa voittaja mm. teknologisen osaamisensa vuoksi, vaikka töyssyjäkin osuu varmasti matkaan. Riskejäkin on ja niitäkin pitää seurailla. :slight_smile:

37 tykkäystä

Lisätty jälleen hieman Kamuxia. “En keksinyt syytä olla lisäämättä” näillä hinnoilla, joten lisäsin :smiley:.

Myyty suurin osa Duell positiosta tappiolla. Nämä melko varmasti piakkoin jonkun kokoisena takaisin, toivottavasti ei paljoa kalliimmalla :sweat_smile:

11 tykkäystä

Marimekkoa ostettu 2500kpl odottelemaan osarin positiivista yllätystä jota veikkaan

13 tykkäystä

OST:lle 300 kpl Lamorin osarilottoon femmalla per kappale.
En tosin tiedä, lähdenkö myyntipuolelle, vaikka kurssi lähtisikin suuntaan tahi toiseen. Arvostan tarinaa ja haluan olla mukana :3

7 tykkäystä

Riskisijoittajana ostin tonnilla seurantapossan norjalaista BW Ideolia, jonka alaa ovat kelluvat merituulivoimalat.

3 tykkäystä

Aamun myyntejä useaan firmaan: Evo 40kpl (minifutuja) @ 994sek, MGI 500kpl @ 27,4sek, Solteq 700kpl @ 2,04€, Tecnotree 4000kpl @ 0,64€, Kamux 300kpl @ 6,64€. Evo ja MGI vain pienet kevennykset suhteessa koko positioon, ja tarkoitus hankkia nuo takaisin (korkojen kera) jos haetaan vauhtia alempaa. Muissa oli kyseessä viimeiset erät, ja syyt kaikissa oikeastaan aika samat: en usko, että tämän hetken ongelmat ratkeavat kovinkaan nopeasti, ja voi mennä vuoteen 2024 ennen kuin valoa näkyy tunnelin päässä.

Ostopuolella pelin avaus Martelaan, 1400kpl @ 3,62€. Tarkoitus lisäillä 3,4-3,5€ kohdilta vielä lisää. Firman tulos painottuu yleensä loppuvuoteen, ja jo alkuvuonna ollaan 4m€ viime vuotta edellä. Hyvällä loppuvuodella tuplaus pitäisi olla mahdollinen.

Näiden jälkeen käteisen osuus noussut 0% → 10%. Tarkoitus keventää vielä Plugia 200kpl illemmalla. Salkun top5 tällä hetkellä: Nimbus, Betco, Wulff, MGI ja Glaston. Näissä kiinni n. 2/3 salkusta.

Edit: ai niin, irtauduin myös HelloFreshistä viime viikon lopulla (100kpl) hintaan 29€, kun en uskonut että osari tarjoaisi mitään positiivista (ehkä päinvastoin). Olen lisäksi aloittamassa työt kilpailijalla, jonka lappuja tulen hankkimaan lähikuukausina. Noh, väärin meni ajoitus ja matka taivaisiin jatkuu :man_shrugging:

17 tykkäystä

Oli aika avata 7- ja 9-vuotiaille lapsille OST ja AOT kummallekin. AOT:lle kk-sijoituksena Nordnet One Rohkeaa ja OSTille molemmille pieni positio Roviota. Tästä se lähtee!

edit: Ainiin, tankkasinhan itsekin aamulla Fortumia (onneksi keskihintaa nostaen).

8 tykkäystä

En selvinnyt viikkoakaan ilman Stockmann omistusta. Eli hommattu sama positio takaisin 2,9€ pinnasta. Nyt nukun yöni rauhassa.

11 tykkäystä

Liksapäivätankkaus 150 kpl Koneeseen á 41,74 euroa. Ajatuksena huomenna myydä 100 kpl, niin saadaan 50 euron päältä ostettuja vähennyksiin.

7 tykkäystä