Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Kamuxia otin lisää hintaan 6,75. Nyt on positio aika täysi, mutta katsellaan miten keissi etenee. Kyllähän se vähän rupesi harmittamaan kun ostohistoriasta huomasin että tankilla oli käyty myös noin 16€ hintaan.

13 tykkäystä

Tuplattu SoFi positio @ 6.75 USD
Tuplattu Calliditas positio @ 92.99 SEK

Alempaakin ois saanut Calliditasia mutta hidas kun on… Ollaan tyytyväisiä tähän kuitenkin :grin:

3 tykkäystä

Harvia ja kamux lisäyksiä. Ei kyllä markkina hinnoittele enään mitään kasvua näihin. Lisäilen siihen asti kun lasku jatkuu.

Harviaa lisätty aina parin euron laskun jälkeen. Näillä hinnoilla euron välein. Ja ostoja aloitettu 30€ hinnoista ja ostot alkoi kasvamaan 24€ hinnoista.

Kamuxia pidän jo herkullisena.

27 tykkäystä

Vähemmän jännittävästi muiden imussa Kamuxia @ 6,7 ja Mekkoa @ 11,6.

13 tykkäystä

Ostettu MDNA 3000 kpl.1.09$

1 tykkäys

Tänään myyty Juurikin tapaan Sampot syynä liian pieni tuotto-odotus tuleville vuosille. (Edit. Juurikki ei vaikuttanut myyntiin vaan tein myyntipäätöksen jo keväällä kun ostin Sampoa kerätäkseni osingot ja nousun sen jälkeen)
Myös Disneyta leikattu vähemmäksi.
Molemmista tuotto noin 10% puolessa vuodessa.

Varat siirretty OSTin sisällä aloituspanostuksella
Harvia
NoHo
Marimekko
Robit
Sievi
Lisätty Innofactoria.

Uusien rivien avaaminen laskuissa on mukavaa kun possat ei olekaan -25% kuten moni muu salkun rivi.

Siitä tulikin mieleen, että viime päivinä ei ole juurikaan näkynyt lisäyksiä Tencotree, Solteq, Innofactor, Duell. Onko niin, että sijoittaneet eivät lisää näitä ennen kuin tulee posari tai muuta selkeää viestiä? Moni näitä myi heti heikosta OVK:sta. Itsellä jäi myymättä ajatuksena, että olloot katson 5 päästä noita mainittuja.
Saa vastata vaikka kahvihuoneeseen.

16 tykkäystä

Sampon 100kpl possa myyty kokonaisuudessa pois, tästä mukava 800€. Uskon, että tämä tulee pyörimään 45€ kieppeillä ja saadut tuoto eivät tule tästä nousemaan. Katsellaan mihin laitetaan vai laitetaanko mihinkään.

Vahva tunne, että kohta rallatellaan hetki alaspäin.

Pilkki vedetty Alphabet ceeeeehen 20kpl verran.

7 tykkäystä

Juurikin myyntien ja ostojen vanavedessä seuraaminen ei ole suositeltava harrastus, koska ensiksikin Juurikki ei anna sijoitussuosituksia, eikä toisaalta raportoi toimiaan kuin vain harvoin. Voi laput hapata käsiin.

Juurikki on kyllä harkinnut, että julkistaisi tällä foorumilla KISS 2 :kiss::kiss: -menetelmän, jota voi käyttää minkä tahansa firman osakkeen arvon määrittämiseen. Siinä joutuu käyttämään useampaa omaan harkintaan perustuvaa muuttujaa, kuten tuottovaatimusprosenttia. Jokainen saa siis eri lopputuloksen.

Edellisestä viestistä unohtui Sammon myyntihinta. Se oli 45,21€ ja kauppa oli tapahtunut jo 16.8. vähän yli 50% voitolla. Vieläkin on Sammon keskihinta alle 30 €.

13 tykkäystä

Osto Barrick gold 16,5$.
Hajautusta salkkuun.

6 tykkäystä

Norrhydro sujahti salkkuun 3406kpl n 3,855€ per kappale. Mielenkiintoinen firma ja ihan hyvä osari. H2 vielä arvoitus, mutta tuote vaikuttaa lupaavalta.

5 tykkäystä

MNMD ostettu 1.01, tähän meinaa tarttua joku BBBY efekti, mutta olen kyllä seurannut pidempään. Muut vaihtoehtoni olisivat olleet ATAI ja CMPS, mutta kompanssi ehti jo melkein kolminkertaistua lyhyessä ajassa.

Edit 6000 kpl- olen varautunut puolittumiseenkin, erittäin korkeariskinen.

image

4 tykkäystä

Sijoitusasunto (uudiskohde) tuli tänään ostettua. Käsiraha 0€.

18 tykkäystä

Ostin pienesti tänään sekä MNMD että ATAI. En tämän hypetyksen takia, vaan pidemmällä tähtäimellä. Hypetys kyllä sai minut muistamaan tämän ajatuksen nyt tänään.

3 tykkäystä

Global atomic lisäys @ 3.05

Sinkin hintakehitys tukee mielestäni hyvin bisnestä

8 tykkäystä

Lisätty Hyzon @2.26$ ja valmistauduttu kuoppaiseen kyytiin.

Lisätty myös Global X Uranium UCITS ETF

29 tykkäystä

Pitkään salkkuun oli pilkki osin toteutunut ABG Sundal Collier 8095 kpl 6 NOK. 10 tkpl oli tilaus. Edellisten 20 tkpl päälle.
Pidän melko vakaana investointipankkina, jolla on aika laaja palveluvalikoima. Q2 raportti oli ihan kelpo, jos ei vertaa viime vuoteen, joka oli poikkeuksellisen kova. H1 liikevaihto 893 milj.NOK oli toiseksi korkein 15 vuoden aika.

3 tykkäystä

Palasin SLG:n omistajaksi dipin myötä. Edelliset lähtivät salkusta 82 dollarin hintaan (15% voitolla), ja nyt ostin kurssiin $49.12. Osinkoja odotellessa…

1 tykkäys

25% sammosta ulos, tilalle mpc container. Melko hyvä ajoitus pomppas heti 7%, toivottavasti kurssi kestää eikä sula ens viikolla

2 tykkäystä

Lisäsin tänään tulevaisuuden energiaa:
Enapter 15.85eur
Global Atomic 3.12cad
Graphene Manufacturing 3.84cad
Volt Carbon Technologies 0.10cad (vähän kalliilla, mutta spread oli koko päivän 20% eikä tarttunut alempaa)
Kaikkia aika vähän, mutta muistan sitten paremmin lisätä, kun näen ne salkussa.

8 tykkäystä

Efectepilkki 4% salkusta napsahti näköjään eilen loppuhuutarista @10,3. Efecte sijoituskohteena on hyvin pitkälti sellainen, mitä haen omistuksiltani. Panostaa kasvuun, alla markkina jonka kasvunäkymät tuleville vuosille ovat oikein hyvät. Ainoana miinuksena ehkä se että sellaista todella selkeätä kilpailuetua Efectestä on vaikea löytää, mutta toisaalta moni eurooppalainen saattaa suosia eurooppalaista toimittajaa jenkkien sijaan jos on huolissaan siitä miten heidän organisaationsa dataa käytetään. Toisaalta Efecte on todistanut jo useiden kvartaalien ajan heidän tuotteensa olevan kilpailukykyinen ja poistumamittarit yms. puhuvat myös sen puolesta että asiakkaat saavat selkeää lisäarvoa yrityksen tuotteista. Lisäksi minulle on tärkeää että toimitusjohtaja & johto ovat päteviä ja minusta Niilo on juuri oikea tyyppi johtamaan Efecteä, haastatteluista tulee positiivinen vaikutelma hänestä.

Jos arvostusta katsoo niin liiketoiminta on edennyt viime kuukausien aikana eteenpäin samaan aikaan kun kurssi on tullut alas tasaisesti. Olen seurannut Efecteä jo pidempään, hakenut siinä ostopaikkaa ja vähän yllättäen aiemmin kun markkinalla rytisi laskupainetta ei hirveästi tullut mitä olisin kyllä toivonut ja kurssi onkin itseasiassa laskenut nyt vasta enemmän. Jos tuota nykyarvostusta pyörittelee, niin mielestäni parin kolmen vuoden päähän katsoessa saisi tapahtua aika tavalla totaalinen kasvun lässähdys jos tällä hinnalla tämä sijoitus olisi tappiollinen. Vaikka yhtiön kasvu tasaantuisi vain hieman yli 10% liikevaihdon kasvuun tästä hetkestä eteenpäin vuoteen 2025, niin siitä huolimatta kyseessä olisi mielestäni edelleen kohtuullinen sijoitus pidemmän päälle. Näin tämän sopivaksi turvamarginaaliksi ottaa aloituspositio ja olen kyllä valmis edelleen lisäämään ja tiputtamaan keskihintaa jos siihen paikka ilmaantuu kunhan yhtiön oma suorittaminen ei heikkene.

29 tykkäystä