Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Kamux lisäys @6.38 €.

15 tykkäystä

Lisätty plug 100kpl ja adn 800kpl.

5 tykkäystä

Joo, tuo plugin vahvuus tänään oli jännä. Yleensä menee ihan rinta rinnan bloomin kanssa joka laski 5 pinnaa. Myin siitä huolimatta pottini edelleen puoleen edellisestä, ja odotellaan rauhassa börsän paniikkimyyntien jatkuvan ennen takaisinostoja. Nyt 90% käteisellä.

Edit: laitetaan käppyrä kaveriksi. Odottelen että lähestytään oversoldia. Toki tarkkana pitää olla jos lähteekin pomppaamaan ennen sitä ettei jää kyydistä :). Mutta nyt pamahti juuri AlphaTrendin Sell mikä on usein pelottavan tarkka ennustamaan liikkeen suuntaa.

14 tykkäystä

Kleos Space minimipositio (500 AUD) nappasi vihdoin viime yönä @0.410aud. Tätä oli vaikea pilkkiä, koska yleensä nukun silloin kun Australia on avoinna. Ensimmäinen avaruusyhtiö salkussa. Pitkään pitoon.

4 tykkäystä

Lisäsin eilen QT:tä 10% @57,12€. Luottoa QT:hen löytyy vielä…

18 tykkäystä

Pieni entry aamulla Fortum 10.32, Uniper 6.01, Africa Oil 20.26 SEK. (Uniper ja AOIL about samankokoiset, Uniper puolet näistä)

EDIT: typo näemmä, Fortum ja AOIL-positiot siis samankokoiset, Uniper-position koko puolet Fortumin positiosta.

5 tykkäystä

Sammosta myyty osa pois. Osingot saatu ja tuottoja ulos. Ostan mieluusti alempaa takaisin lisää/laitan muuhun.

4 tykkäystä

Tänään viimein ostoksilla. Tarttui:
Harvia
Tecnotree
QT

36 tykkäystä

Ostettu myös Efecteä @10.60. Tuote on hyvä ja kilpailukykyinen, tuotekehitys toimii. Saksassa markkina on haastava, mutta massiivinen. Espanjassa ovat tunkemassa jalkaa oven väliin.
Näytti myös johtoryhmä olleen tänään ostoksilla.

8 tykkäystä

Mitähän tää vihreä väri on salkussa :astonished:

Aamun kauppoja:

  • Kevennetty Betcoa hyvän osarin pienehköön ylilyöntiin (+10%!) 40% pinkasta, eli 400 lappua 151-154SEK välillä. Ostellaan takaisin jos vetää happea, kuten monesti on tehnyt.
  • Napattu Evo longia 100kpl kyytiin 914SEK kohdilta ja myyty 911SEK:ssä. Ei vakuuttanut, kun indeksit painaa koilliseen ja Evo polkee paikallaan. Etsitään muita hevosia, tai odotetaan suhteellisen vahvuuden palautumista.
  • Napattu 600kpl lisää Zapteciä eilisen 1000kpl:een avauksen rinnalle @ 36,21NOK. Teknisesti mielenkiintoinen tilanne, kun sekä 1H että 4H trendi kääntyi isohkolla volalla, mutta nousu myytiin saman tien melko pienellä volalla. Tästä voi joko ponnistaa kovaa tai pudota vielä lujempaa :sweat_smile: Edit: kovasti on myyjää liikenteessä osarin alla, tietääköhän joku jotain :thinking:
  • Tuplattu Martela-positio eli 900kpl @ 3,40€. Valmiina tuplaamaan vielä kerran, jos jäähdyttely jatkuu. Iso potentiaali, mutta niin on riskitkin.
  • Paras veivi aamuun olis varmaan ollut Dax-longi :person_shrugging:
8 tykkäystä

Tokmannia @12,14

Oikeasti teki mieli ostaa Stockaa, mutta kun kai pitää edes jotain riskienhallintaa harrastaa…

14 tykkäystä

Ostin Harviaa vähän, että pysyy seurannassa. Tuossa illempana taidan 16,90€ ottaa vähän lisää vielä. Jotenkin se 10€ alkaa jo sieltä siintää kylmän syksyn mittaan.

34 tykkäystä

Lisätty Qt, Marimekko, Kamux

21 tykkäystä

Reipas viikko sitten keventelin Tecnotreetä, mutta nyt sai lähteä loputkin reippaalla tappiolla. Jotenkin oli tunne, että tämä tulee alas vielä. Pidän seurannassa ja palaan omistajaksi jos näyttää paremmalta.

Osalla näistä rahoista lisätty Wärtsilää

4 tykkäystä

Ostettu puolen päivän aikaan EVO longia 100 kpl tasolta 909,7 SEK. Futuurit plussalla, joten toivotaan että tästä saa pienen voiton. Pitkään arveluttaa pitää tässä tilanteessa.

2 tykkäystä

Evo lisäys 25 kpl, 914SEK

1 tykkäys

Lisätty eilen vähän Hyzonia $1,91 koska viime kerrasta on jo kulunut liian kauan.

12 tykkäystä

QT kauhottu lisää 53.76 :seal::seal::seal::seal::seal:

22 tykkäystä

Pikkuerä lisää n. 6.3 hinnalla Flowscapea tästä ikuisuuden kestäneestä alennusmyynnistä :slight_smile:

1 tykkäys

Tuulipuku kahisten ostoksilla ja Kamuxi lisätty salkkuun.

12 tykkäystä