Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Lisäys

  • Neste
  • Cibus
6 tykkäystä

Capmania lisätty pieni siivu @2,74. Seuraillaan josko vielä muita lisäyksiä päivän mittaan nyt kun tuntuu pelipaikkoja aukeavan.

4 tykkäystä

Putit Nordeassa ja Koneessa myyty pois.

Harkinnassa longipuolen positioiden aloittaminen.

4 tykkäystä

Jaa lisäostoja Harviaan 44€ myös. Erät pieniä vasta…
Keräillään sitten hattulukemista seuraavat.

25 tykkäystä

Kävin päässäni minuutin angstisen keskustelun miksi en tehnyt niin tai näin tai ajoittanut paremmin jne.

Sitten lisäsin hieman Tokmannia, Harviaa, Aallon Groupia, Wulffia ja Siiliä.

Ja kun käteistä vielä on, niin kai tässä pitäisi olla tyytyväinen jos lasku jatkuu.(Tyytyväinen lähinnä, jos syyt liittyvät arvostuskertoimien korjaukseen, eikä sota/lama/tulosromahdukset-akselille) Ei tosin haittaisi jos indeksit vaan laskisi ja omat valinnat pitäisi pintansa, niin voisi rahastojakin täydennellä :smiley:

Sitten kun käteinen loppuu voi tietysti harkita vielä auton vaihtamista työsuhdeautoon ja tarvittaessa kultaposition myymistä. Pahaa vaan pelkään, että myytyäni kullan koittaa Mad Max ajat välittömästi :joy: Vaatisi vielä n. 15-20% kyykyn, jotta nämä toimet tuntuisi todellisilta vaihtoehdoilta :thinking:

16 tykkäystä

Ostettu Harviaa lisää.

17 tykkäystä


Talenomia varovasti aloituspositio Medifilmin salkkuun. Talenom on (osittain syystäkin) jo viikkotasolla hyvin ylimyyty (RSI <25), päivätasolla RSI kahdenkympin tienoilla, joten teknisesti varovaisesti voi ottaa skaalauserää sisään. Tässä vaiheessa myös mielelläni otan hiukan Mallisalkkua pienemmän position sisään jo, ja luotan siihen, että yhtiön hyvä suorittaminen jatkuu. Ei osake vielä mitenkään huutavan halpa ole, mutta jonkun verran pahaa alkaa olla jo hinnoiteltu sisään (kansainvälistymisen riskejä esim. alkaa jo näkyä arvostuksessa). Täytyy muistaa myös, että toisin kuin esim. Qt:ssa ja Reveniossa, @Juha_Kinnunen on jo ottanut hiukan varovaisempaa näkemystä strategiapäivityksen yhteydessä tehtyjen ennustelaskujen myötä (-> targaria on myös viilattu alas tuossa yhteydessä jonkin verran.) Käteistä Medifilmillä edelleen 112 TEUR, ja huomioin tässä tänään IB:n tililtä tehdyn 5 TEUR noston, joka ei ole vielä Nordnetiin talletettuna, mutta on tulossa OP:n tilille tämän päivän aikana.

43 tykkäystä

Pieniä liikkeitä punaiseen päivään. Myyty venäjärahastot pois poliittisten riskien kasaantuessa. Pilkkiin tarttui Reveniota ja Harviaa pienet lisäykset @44. Valitettavan vähän on käteistä, niin pitää ajoittaa seuraavat hankinnat maltilla. Modulight ja Marimekko on tarkassa seurannassa.

9 tykkäystä

Harviaa 44€ ja Nokiaa 4.84 € daily ma200 läheltä. Esim.välittäjätilastot, kauppalehden negatiiviset uutiset ja VIX puhuu ostopaikan puolesta.

15 tykkäystä

Ostin Kamuxia, Kamuxin suhteen olen ollut onnekas (ainakin vielä), kun myin aikaisemman omistukseni 14 euron tuntumassa.

6 tykkäystä

Pienet lisäykset Harviaa, Kamuxia ja Tecnotreeta.

15 tykkäystä

Uutena rivinä salkkuun varovasti Tokmannia 350@17,64 eli liian aikaisin. Tätä voi lisäillä jos lasku jatkuu…

12 tykkäystä

Tänään tuli tehtyä varaus uudisasuntoon. Pörssien sulaminen tähän väliin huonoa tuuria ja ostohinnan omarahaosuuden turvaamiseksi myyty pois AOT:lta isolla painolla olleet laput EVO ja KAMUX. Kyseisiä kuitenkin tarkoitus ostaa OST:lle tipottain takaisin rahoilla, jotka sinne talletettu eivätkä asunto-ostokäytössä. AOT:lle jäämässä vain Digital Turbine ja Bloom, joita lisätään dipin syventyessä.

e. Niin ja Nordean rahastot kaikki lihoiksi samasta aunto-ostosyystä. Käteistä siis on, mutta ei millä mällätä :smiley:

5 tykkäystä

Nokia stop-loss n.+25% hintaan @4.90€. Nyt on salkussa pelkkää punaista -39%. Pitää katsella suuntia ja poimia sitten myöhemmin jotain salkkuun.

3 tykkäystä

Lisätty harviaa @45
Alkaa käteisvarannot olemaan pelottavan alhaiset jos vielä jatketaan alamäkeä (9%)

19 tykkäystä

Myin kaiken pois, noin 50k€ tavaraa, tulen takaisin paremmilla ajoilla.

Cargotec, Konecranes, Aktia, Fortum, OmaSP, Neste, Apple, kaikkea lähti

13 tykkäystä

Ihanan punaista. Lisäys Remedy ja Orthex tänään.

16 tykkäystä

SSAB:ta lisätty 20% @4,399€. Tuloskunto on kohdillaan ja ennusteiden mukaan teräksen hinta pysyy samalla tasolla vielä jonkun aikaa. Konepajoilla on tilauskirjat täynnä, joten ainakin se puoli vetää.

4 tykkäystä

Cityconit laitaan @6.90 parin sadan voitolla + yhdet osingot. Tilalle isommassa alessa olevia, eli Innofactor @1.28 ja Kamux @10.22.

Näen näissä olevan huomattavasti enemmän nousuvaraa ja Innon 2021 arvioitu osinko alkaa jo lähestyä 5%. Tämän hetkisellä kurssilla myöskin 2022 P/E alle 10 eli voisin jo väittää melko edulliseksi.

Lisäksi lisäykset Tokmanniin, Tecnotreehen ja Tietoon

15 tykkäystä

Lisätty Harviaa 44,65 eur

18 tykkäystä