Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Osakepainoa kasvatettu perjantaina ja tänään 50% → 80%.

Ostoja:
Stockmann
Harvia
Kamux
Nimbus
Nordea
Outokumpu
Sievi Capital

33 tykkäystä

500kpl lisää Nimbusta hintaan 37,75SEK. En ois uskonut että näin nopeesti pääsee lisäilemään, mutta kun halvalla saa :man_shrugging:

11 tykkäystä

Lisätty Kamuxia ja Marimekkoa.

15 tykkäystä

Avasin Glaston rivin salkkuun

7 tykkäystä

Myyty Evot @ 904 n. 7% voitolla ja Puuilot @ 5,03 n. 4% voitolla.

Syy Nordnetin superluoton muuttuvat korot. Nyt on laina paremmalla tasolla n. 2% osakkeiden arvosta. Tuo on kuitenkiin edelleen usean kuukauden nettopalkka.

Jula tulee myös koventamaan kilpailua Puuilon suhteen.

5 tykkäystä

Exxon siivu myyty pomppuun 98,44usd. Tuotto tällä erällä 188% euroissa + osinkoja. Nyt ois hodlaus possa keskihinnalla 40,17usd, jää vähän turvamarginaaliakin.

7 tykkäystä

Talenomit ulos toivottavasti väliaikaisesti. Arvostus kireä ja tuottovaatimus jää liian niukaksi näillä hinnoilla. Pilkin asetin saman tien kymmeneen euroon, toivottavasti tärppää.

Veivailut on menneet niin päin persettä viime aikoina, ettei viitsi lopettaa yrittämistä :thinking:

3 tykkäystä

Vaihettu Chevronit @161.92 USD :eagle: → Whitecap Resources @9.35 CAD :beaver:

3 tykkäystä

Kolmella kilolla avauspositio Tokmannia. Fomoa pukkaa näin vihreänä päivänä. Yritin säästää ostokset ensi talveen, mutta kokeillaas kuitenkin ajallista hajautusta. Ukrainakin antaa örkeille selkään, joten tulevaisuus vaikuttaa hieman valoisemmalta (ainakin hetken).

Oli samanlainen avauspositio Kamuxia liipasimella, mutta odottelen sen kanssa vielä hetken.

10 tykkäystä

”Aamulla” ostettu Harvia 200kpl @15.51€ ja nyt pistetty pienet treidaus veivaukset veke 200kpl @ 15.99€.

Hieman jännitystä maanantaille ja nyt hakee vaikka kahvia kaupasta tai laittaa eteenpäin uuteen. En halua pitää noita yön yli/pidemmälle viikkoa, kun loppuu kynnet mitä pureskella ja Murphyn lain mukaan tulisi kuitenkin jokin huono uutinen :melting_face:

17 tykkäystä

Voxtur tankkaus startista 0.51 cad, todennäköisesti vuoden vikat kaupat
jos en innostu hafnian ja sbb:n osingoilla lisäilee jotain REIT firmaa. Sunnuntaina 11 viikoks malesiaan sekoilee rinkka selässä, tulee loma tarpeeseen :sun_with_face:

20 tykkäystä

Nokian Bull johdannaisia vaihdettu Wärtsilän osakkeisiin.

Lamoria vähän lisää, että tulisi tasaluku.

5 tykkäystä

Ja pino ulos 15.95e. Kyllä taas kaikki on helppoa ja aurinko paistaa.

6 tykkäystä

Ostin vielä toisenkin erän Marimekkoa, tällä kertaa pikkuisen kalliimmalla eli 9,69 e. Mikään kiirehän tällä ei välttämättä ollut, mutta haluan olla tukevammin positioituna yhtiön pääomamarkkinapäivää(ke14.9) silmällä pitäen. Silloinhan sitten kuullaan, miten aiotaan saavuttaa lähivuosien kunnianhimoiset taloudelliset tavoitteet, jotka yhtiö jo aiemmin julkaisi. Mielenkiinnolla odotan analyytikkomme @Rauli_Juva :n johtopäätöksiä myöhemmin, ainakaan kovin negatiivista reaktiota en odota, kunhan Tiina Alahuhta-Kasko ei repäise yleisön edessä Unikko-mekkoaan ja totea "V…tun kusetusmarkkinat jne":slightly_smiling_face:

Nukuttuani nyt muutaman yön Marimekon omistajana ja tutustuttuani materiaaleihin, olen vakuuttunut siitä, että olen tehnyt oikean päätöksen. Jatkan edelleen kävelyitäni Mikonkadun myymälän ohi ja ehkäpä taas omistajan elkein pistäydyn sisälläkin🙂

30 tykkäystä

Piiitkään salkussa makoillut Zimmer Biomet Holdings (ZBH) myyty 30 kpl @119.40. Ajattelin kuitata viimeisen viikon nousun ja nyt ollaan korkeimmillaan sitten kesäkuun alun. En edes muista miksi tätä aikoinaan ostin, oliskohan joku “guru” maininnut firmasta Arvopaperissa tms. Ja muuta ostosignaalia kukaan ei tarvitsekaan :wink: Taalan vahvistumisen johdosta meni jopa pienellä voitolla.

Osalla myyntirahasta lisää iSUNia @2.78, khh on nyt jossain kolmosen paikkeilla.

3 tykkäystä

Avauspositio Oatly .

En vieläkään oikein ymmärrä miksi tämä kauravesi niin suosittua kuin on, mutta ehkä tämä on uusi RedBull ja kaura antaa meille kaikille siivet. Kauppajonossa kaikilla edellä olevilla oli tätä korissaan, joten kysyntää kai on. Kauran hinta on tullut sen verran komeasti alas, että sen luulisi näkyvän Oatlyn tuloksessa. Pitää tutkia tarkemmin ennen kuin uskallan lisätä.

11 tykkäystä

Ruotsalaiset kuluttajatuotefirmat ja verkkokaupat putosivat Thulen tulosvaroituksen seurauksena, joten otin alennusmyynnistä erän kestokulutustavaroiden verkkokauppakonsolidaattoria BHG:tä 50k kpl @ 19SEK (Bygghemma, mm. netrauta.fi ja taloon.com Suomessa).

Joku voisi väittää, että hullunhalpaa, kun terve ja pitkällä aikavälillä kasvavassa markkinassa toimiva bisnes P/E<5 ja EV/EBIT n. 8 '22 ja '23 ennusteilla. Tase ok kunnossa ja EQT public value ankkuriomistajana + joukko muita kasvu-fundeja kuten Ferd. Osakkeista on 4.5% shortattuna, ja kurssia painanut mm. heikko kuluttajasentimentti, korona-krapula ja kovat '21 vertailuluvut, ja rakentamisen heikot näkymät.

16 tykkäystä

Myynti: Evolution 100kpl @915sek
Myynti: Oatly 450kpl @3.3$
Myynti: Smartwires 5000kpl @5.30sek

Sielu itkee verisiä kyyneliä

”Pakkomyyntiä” NN sijoituslainan koronnoston takia. Näistä veiveistä taisi jäädä n. 1kk asuntolainalyhennyksen verran :euro:

7 tykkäystä

Talenomista siivu siirretty Kuuttiin. Myy voitolliset, lisää tappiollisia jne.

12 tykkäystä

Laitettu koronapohjista ostetut Sammot kiertoon 45,91€/kappaleelta. Kurssi hieman yli tuplasi ja osinkojankin tuli reilussa kahdessa vuodessa n. 33% hankintahinnasta.

Oma olotila on ettei pudotuksen pohjia olla vielä nähty, joten tuntuu kivalta keventää tälläisiä hyvin salkkua puolustaneita osakkeita lähellä ATH:ta ostopaikkojen hyödyntämiseksi.

15 tykkäystä