Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 4)

Harviaa lisäilty @ 43,55€.

22 tykkäystä

Ei ole ollut mahdollista ostella “dippiä”, kun tullut oltua all-in osakkeissa eli tänään myyntejä (kohtuullisessa tiltissä jo, salkku yhteensä -45%… :face_with_head_bandage:) salkusta reilut puolet, joista nyt aluksi käännetty Nasdaq :us:-, DAX :de:- ja OMX30 :sweden:- minishortteihin 35% salkusta. Helppo sanoa jälkikäteen, että olisi pitänyt kääntää jo aikoja sitten, mutta nää on näitä.

Longina salkusta ~40% osuus, joka kokonaan Media and Games Investiä; 3/5 osakkeina ja 2/5 minilongeja.

Näkemyksenä, että megateknojen tulokset tai kasvunäkymät jäävät odotuksista, jolloin Nasse ottaisi kunnon syväkyykyn sekä keilaisi mukanaan daxia ja omxia. Perusteena ihan oma mutu, ei mitään vahvempaa tiedettä, dataa eikä missään nimessä suositus kenellekään peesata.

8 tykkäystä

Pilkki osunut myös kevyiden Media & Games Invest sekä Zignsec lisäysten osalta. Vielä Dovre pilkki odottelemassa jospa napsahtaa. Turpaan tulee salkussa varmaan lähipäivinä, mutta katsotaan vuoden (tai tuloskauden) päästä kuka on oikeassa, markkina vai ostaja :sweat_smile:

7 tykkäystä

Myin Cityconit pikkutappiolla. Perustellaan vaikkapa niin että luulen että voi ostaa mielenkiintoisempia yrityksiä jos tästä lasku jatkuu

3 tykkäystä

Lisää Sampoa, muuten vaikuttaa ihan ryöstöltä!

11 tykkäystä

Unilever jostain syystä pompsahti 10% niin meni nyt myyntiin. Hieman käteistä lisää salkkuun jos tarjoutuu lisää maukkaita ostopaikkoja muualta.

Minä teille Harvian ”kalliit” P/E 20:t näytän…

Ostettu Ørsted ja Enphase Energy.
Skaalaamalla aloitettu ostot, täytynee jaksottaa ostoja aika maltillisesti.

Karski kyykky Mr Marketilta! Ei ihme, että herralla pääsi näin armoton mutta helpottava pieru. Eihän siinä, nyt kun ainakin osa ilmavaivoista on jo päästelty ulos, niin rohkenee kastaa varvasta.

20 tykkäystä

Fisker +1000kpl lisää Long & Simple :wink:

4 tykkäystä

Sampoa pikku siivu lisää 41,70€ :finland:

11 tykkäystä

Ylimääräiset rahasto-ostot:

Handelsbanken Kehittyvät Indeksirahasto
Handelsbanken Eurooppa Indeksirahasto

Lisäksi siirretty Handelsbankenin rahastotililtä jonkin verran lisää käteistä odottelemaan OST:lle pääsyä. Jos siis tässä kohti koronakuoppaa oltaisiin menossa.

4 tykkäystä

Vähän lisää Zaptecia vielä.
Qt, Kempower ja Valmet vieläkin harmillisen kaukana sopivista ostohinnoista…

7 tykkäystä

Myyntiin käteiskorvikkeina toimineet Tietoevryt, plusmiinusnolla ja osinkojen verran tuottoa.

Ostona Lifeline SPAC 1 :rocket:

7 tykkäystä

Golar LNG myyty vielä, kun tonnin voittoa sai. Uskon pääseväni tässä markkinassa vielä halvemmalla kyytiin. Jos ei, muualta löytyy nyt mukavia kohteita.

Aamupäivä täynnä palavereita ja kun ruokiksella kurkkaan tätä ketjua, niin mitämitämitä - yli sata viestiä. Saman tien ostotoimeksiantoja tekemään:

Tokmanni @17.41,
Nightingale @3.15 ja
Nokia @4.84.

Käteiskassa tyhjänä sitten mietin, että jos lasketellaan paljonkin lisää, vivutanko Visalla vai erakoidunko pois Foorumilta seuraavaan palkkapäivään asti. :thinking:

16 tykkäystä

Lisätty Voxturia 1350kpl kun sai “halvalla” pyöristettyä omistukset tasalukuun :smirk:

14 tykkäystä

Kamux pilkki napsahti kiinni 10,15€ :finland:, samalla kamux possa tuplattu

6 tykkäystä

Netflix ja Kuutti veivit stoppareihin…

3 tykkäystä

ostettu mini erä Inmodea… nyt ollaa p/e 20 paikkeilla 2021 tuloksella. ja Kasvua pitäisi tulla ja kasvun olla kannattavaa ja kassa n. 10% firman arvosta.
hinta 40,66 dollaria/ osake

Kuulemma kassa ehkä n. 6 dollaria / osake.

5 tykkäystä

Panikoin ja myyntiin meni AMD, microsotf kaikki ja Applesta jätin puolet jäljelle. Voi olla että menee loputkin jossain vaiheessa. Nyt on käteistä millä leikkiä. Aika näyttää oliko kannattavaa.

8 tykkäystä

Suunnitemassa pysytään vaikka alkaa mahassa tuntuun. Vanhoihin lisäyksiä Kamux, Tecnotree, Bank of Åland. Uutena Incap, Wulff ja Revenio.
Katotaan kumpi loppuu tällä erää aikaisemmin käteinen vai laskettelu.

9 tykkäystä