Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

SSH:n kuukausittaiset lisäykset jatkuu, nyt maksoin 1.47€/kpl.

8 tykkäystä

Ostettu KH Groupia naurettavan halvalla lisää. Omistus nyt 1500 kpl. Firma treidaa alle 0.7 p/b:llä, vaikka Indoor-omistuksen arvo on laskettu yli 70M€ tasolta jo alle 30M€ tasolle ja KH-Koneetkin arvostettu erittäin matalalle.
Käteispaino vajaa 90% nyt.

16 tykkäystä

Osto KH Group @ 1,01X eurolla.

16 tykkäystä

Osto Telia @ 1,8130 eurolla. Lyhyeen pitoon.

8 tykkäystä

Ostettu kilo lisää TELESTE. Huomenna sokka pois ja kohti taivasta :v:!

5 tykkäystä

Telesteen sokka taitaa lähteä kuitenkin irti vasta, jos yllättäen ilmoitetaan suurtilauksesta jenkkeihin :thinking:

Nobiaa nyt lisätty, pääsikin jo top 50 listalle . Nyt siihen on varaa, kun kurssi on romahtanut. Buy low, sell high ? Riskiä edes vähän pienentänee, että toimii monissa maissa ja eri brändeillä. Jonkun voi aina myydä? Yllättävän köyhiähän nämä ruotsalaiset :sunglasses:

2 tykkäystä

Lisätty tänään Sampoa. Olen aina ollut huono ostamaan “hyvään tulokseen ja nousevaan kurssiin”.
Sopivan tylsä yhtiö, 10% painoksi salkuun.

26 tykkäystä

35kpl SMCI ostoon hinnalla 265$

Jos tästä sais ne pikikset mitkä QT jätti antamatta.

E: Nämä myyntiin 270$ ei uskalla jättää yön yli.

7 tykkäystä

Pörssin suunta vaikuttaa olevan toistaiseksi alaspäin, ja näin päädyin reaalisoimaan hetkellisesti Nordean @ 10,232 € muutaman prosentin tuotolla.

8 tykkäystä

Sampoa tarttui haaviin tänään hyviin uutisiin @40,45€.
Aot:lle tällä kertaa siivu.

21 tykkäystä

No sehän piti palata täyttämään AMD-salkkua taasen.

5 tykkäystä

Merkitsin Metsäliiton Metsä1-lisäosuuksia 1200 kpl a-hinta 1,00 euroa. Tämän seurauksena Metsäliitto on nyt suurin sijoitus. Irtisanoin Tradekan tuotto-osuuksia 12 kpl a-hinta 100 euroa. Rahat Tradekasta palautuu vasta 2024 vuoden lopussa. Valitettavasti osuuskuntasijoitukset päihittävät monet muut sijoitukseni.

6 tykkäystä

Maanantaina myin osan :finland: Nokioista ja tänään ostin ne takaisin sentin kalliimmalla 3,58€. Syynä siirto Mandatumista Nordnettiin.

12 tykkäystä

Eilen BABA:t myyty kaikki pois, tilalle osaksi täydennystä Optomedin osalta. Osa käteiskassaan.

4 tykkäystä

Palautin Marimekon salkkuun 8,88 e odottamaan Q2-julkistusta 17.8, jotenkin haluan luottaa siihen, että tulosvaroitus olisi jo tullut, jos on tullakseen. Toisaalta kovin vaikea uskoa, että Q2-tulos kovin hyvä on, heikon kuluttajaluottamuksen ja kuluttajien heikentyneen ostovoiman voisi kuvitella näkyvän juuri tämäntapaisessa liiketoiminnassa, liikevaihtokin on kovasti Suomi-painotteinen. Tukkutoimituksetkin ajoittuvat vasta H2:lle. Lähivuosien kovat kasvu- ja kannattavuustavoitteet kannustavat kuitenkin tätä omistamaan ja yrityksen tasekin on erittäin vahva, joten osingonmaksu ei ole vaarassa huonoinakaan aikoina. Vaihtoehto, että tätä ei olisi salkussa, on niinikään hieman huono, aina voi tulla yllätysuutisia esimerkiksi ostotarjouksen muodossa, toki tätä en oikeastaan toivo, sen verran hieno firma suomalaisomistuksessa kyseessä.

15 tykkäystä

Lisäys verkkokauppa -positioon. Tulevaisuuden näkymät mielestäni suotuisammat kurssin nousun kannalta, kuin että arvo vielä laskisi ja kaikki huonot skenaarit toteutuisi.

4 tykkäystä

Yöllä meni TSCM salkkuun kuplahintaan ja pitkään pitoon, bagholdaukseen. Saas nähdä, millaiset peränetot tuostakin tulee. Ja kuinka nopeasti, viikko, kaksi. Puolijohde/tekoälysalkun avaus siis tehty ja lisäyksiä tulossa.

5 tykkäystä

Ostin eilen Valmetia AOT:lle. Omistan sitä Metson jakautumisen tuloksena, vaikken olekaan koskaan ostanut. Nuo Metso-perintönä saadut ovat roikkuneet pienehkönä rivinä, ja saivat nyt kavereita. Harmi vain kun pirun hieno laskennallinen hankintahinta 6,66€ kasvoi.

TietoEVRYä lisää OST:lle aamun (ehkä suositusmuutos- ?) dipistä 22,10€, pieni pyöristyslisäys tasakappalemäärään.

21 tykkäystä

Kevennys Media and Games Invest (M8G) 2000kpl @ 15,73SEK. Näyttäisi yrittävän daily bull flagia, mutta aika pienellä volyymilla. Nyt salkussa 6000 lappua, mutta tarkoitus kasvattaa takaisin 10k lappuun (“normipossa”), kunhan meno hieman rauhoittuu.

8 tykkäystä

Exit Marimekko +40%
Noin puolet ostettu koronadipistä, muutamilla lisäyksillä matkanvarrella.

Usko Mekkoon ei ole loppu, mutta jotain tarvitsi likvidoida. Osa menee kämppään ja osa jää sotakassaksi.

13 tykkäystä