Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Exit Marimekko +40%
Noin puolet ostettu koronadipistä, muutamilla lisäyksillä matkanvarrella.

Usko Mekkoon ei ole loppu, mutta jotain tarvitsi likvidoida. Osa menee kämppään ja osa jää sotakassaksi.

13 tykkäystä

Ylisuureksi paisunutta Nordeapossaa myyntiin 386 kpl hinnalla 10.382. Salkkuun jäi halvimmalla hankitut 108 kpl. Tätä on jo Suomi25 indeksirahaston kautta niin en kokenut tarpeen omistaa enempää.

7 tykkäystä

Nel lisäys @ 12,04 NOK. Olen melko luottavainen että tämä sijoitus on vielä hyvä kunhan nämä uutiset kääntyvät liikevaihtoon.

Germany Plans $63 Billion In Green Energy Investments For 2024

Ja toisaalta uusi rivi avattu - seurantapositio, Raisio (RAIVV) @ 2,02 €. Uskon että pohjat ovat käsillä - gap kenties täytetään.

19 tykkäystä

Ostettu 250kpl HARVIA Tässä ne on rahat tallessa ja tuottoa tarjolla.
Eilinen Teleste-hankinta ei näytä hyvältä…

18 tykkäystä

Myin Wittedit pois @2,84. Uskon puhtaasti saavani tätä takaisin halvemmalla ennen osaria.
Sitten tuli piiitkästä aikaa veivailtua.
image
image
It Ain'T Much, But It'S Honest Work. GIF - Honest Word Its ...

30 tykkäystä

Innofactor laitettu ulkoilutukseen 1,20-1,205€ hintaan, kun hintahälytys herätti kaupoille ja ostolaitaa oli sopivasti :cowboy_hat_face:

Sektorilla on haastetta asiakkaiden viivästäessä hankintoja. Inno ei nyt ole edelleenkään kallis, joten palataan kyytiin, jos alempaa saa takaisin. :man_shrugging:

9 tykkäystä

Viime viikolla “ostettu” talo eli maksettu viimeinen asuntolainaerä ja nyt velaton

Tänään ostettu Microsoft 4kpl lisää @326.98$ niillä pennosilla mitä sai kokoon raavittua. Kokonaiset 14kpl näitä nyt AOT.lla. Ei päätä huimaa, mutta näitä on kiva keräillä pikkuhiljaa.

59 tykkäystä

Tuli näemmä tehtyä Innofactor exit kokonaisuudessaan, kun jollekin alkoi laput tänään maistua. Näissä oli kh 1.16 eli jonkin verran voittoa sekä parit osingot jäivät muistoksi.

kuva

Samoja fiiliksiä firmasta ja kotimaan it-sektorista, mitä @kettunen tuossa ylempänä kirjoitteli.

Lisäksi en halua enää salkkuuni lappuja, joista ei tarvittaessa pääse eroon, kuin polkemalla kurssia joku -10% omien myyntien takia. Innon kanssa on ollut juuri tuollainen ongelma, kun vaihto on yleensä 10-30k lappua päivässä ja laidat sen mukaisia.

14 tykkäystä

Lisätty hieman kuuuttia ja Enentoa.

7 tykkäystä

En löydä muuta ostettavaa, kuin perinteeksi muodostunut omasp :smiley:

6 tykkäystä


Kevensin Kamuxia ennen huomisen tulosjulkistusta about Mallisalkun painoa vastaavaan painoon Medifilmin NN-salkussa. Näkisin et tulevassa osarissa on enemmän uhkia kuin mahdollisuuksia, ja toisaalta yli Mallisalkun painoa vastaava paino pitäis jotenki pystyä perustelemaan esim. erinomaisella tuotto-odotuksella, kun Kamuxin tuotto-odotus on tällä hetkellä Inden analyysin mukaan tasoa “ok”, näin karkeasti arvioituna. Voi olla, että tästä tulee treidi, jossa ostan nuo laput takaisin salkkuun mikäli osarin myötä kyykätään, tai sitten käytän käteiset johonkin muuhun ostoon, en vielä ole tästä täysin varma :slight_smile:

30 tykkäystä

Hypätty takaisin Kamuxin kyytiin. Uskon että tällä kertaa saadaan jo jotain positiivistakin ajuria ja toisaalta negatiivisin näkymin puolelle jos mennään niin en usko että markkinat ovat sulaneet kokonaan alta.

16 tykkäystä

Huutarista lisäsin vaimolle 150kpl Boreota 34.50€.

5 tykkäystä

Perinteiset kuukausi lisäykset Usan, Ruotsin ja Suomen indekseihin sekä lisää Tietoevryä 22 kpl

9 tykkäystä

Avauspositio Verizon 100 kpl @ 32,85 USD. Toivotaan että saavat suunnitellut kulusäästöt maaliin.

6 tykkäystä

Tuli ostettua tänään 4000kpl á 72,50 SEK Hexatronic :sweden:

17 tykkäystä

Tuommosia vähäsen. Ennustin kananluista SP500 käyvän tuossa 4420-4440pts välillä vielä tänään tai huomenna ja siitä sitten uutta nousua.

9 tykkäystä

Plugia lisää karvan alta 9$ 280kpl. Nyt kasassa 630kpl ja tarkoitus tehdä vielä pari lisäystä. Ehkä odottelen seuraavien kanssa sitä kuuluisaa trendikäännöstä.

12 tykkäystä

Olvia lisää @29,85. Hyvä rapsa ja kuulosti siltä että roistovaltio Valko-Venäjän tilanne on selkeästi paranemassa vaikka keksittyjä sakkoja jouduttiinkin maksamaan.

15 tykkäystä

Lisäsin avauksesta Olvia hintaan 29.5e kun suuri massa toipui vielä tuloskrapulasta

15 tykkäystä