Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Tecnotreetä hieman myyntiin ja pienellä summalla Irisityä swingiin. Perusteluja Tecnotreen myynnille ei löydy muitakun rahan tarve Irisity ostoa varten. Irisityn market cap romahtanut n.15 miljoonaan euroon, YTD -94%, yhtiö ei niin lievästi sanottuna hieman lirissä, mutta tällä hinnalla en ihmettelisi hätäistä take overia joltain ulkopuoliselta taholta ihan vain saadakseen patentit ja teknologian itselleen.

Ja jatkona osto vielä samanlaisella summalla toista ruotsalaista hylkiötä nimeltä Zignsec, joka sekin suurissa ongelmissa, mikäli kassavirtaa ei ala kertyä. Molemmat ostot tehty ns. kakkossalkkuun, joka käytännössä unohdettu salkku, jonka pääomaa pidän jo menetettynä :smiley:

9 tykkäystä

Myynti: Scorpio Tankers @ 50,00 USD

Nousuvaraa on edelleen, mutta suuren Hafnia position vuoksi nämä ulos.

4 tykkäystä

O: Nokian renkaat 2500 kpl @10.50

Johan on markkinat. Luulin että pääsisi myymäät mutta pääsikin ostamaan :grin:

6 tykkäystä

Hospitality Partnersit ulos trading-tililtä, tuottoa jokunen prosentti välityspalkkion jälkeen ja NQ100 shorttia pieni määrä sisään. Saatetaan taas nähdä epämieluinen yllätys koronnostojen suhteen.

1 tykkäys

Osto: Nokian pyöreitä mustia @10,5€

5 tykkäystä

No nyt minä ostin Valmettia!

Ostoperusteet löytyvät tuosta Valmetin ketjun analyysista, jonka Mallisalkkutiimi selvästi luki.

Osto-ohjelma on nyt siis avattu tähänkin firmaan…

Winking GIFs - Get the best GIF on GIPHY

63 tykkäystä

Wärtsilä takaisin salkkuun 1000kpl @7,40

12 tykkäystä

Nyt taas lisätään pikkasen säästösalkkuun kamaa ja sinne tupsahti tukku nokian rinkuloita tästä oksennuksesta

1 tykkäys

70 kpl lisää Nokian renkaita @10,04. Uskon että näistä saa pitemmällä aikajaksolla ok osinkotuotot vielä. Keskihinta nyt reilu 12 euroa näiden kanssa.

5 tykkäystä

Simo vaatehuoneelta hei! hintaan Nokian renkaita 9,99€ x 300 kpl

16 tykkäystä

Myyty irisity @ 4,300. Ahneus iski perjantaina kruunua ylempänä ja surkeasti toiminut op-mobiili. Jännitystä ja vaarallisia tilanteita koko rahalla.

Ostettu Nokian renkaat @ 10,53 ja toinen satsi vielä 10,25.

4 tykkäystä

Pitkästä aikaa ostoksilla ja Nokian Renkaita nappasin hintaan 10,25€/kpl.

6 tykkäystä

Siivu Partneraa enkä todellakaan tiedä miksi… :man_shrugging:

4 tykkäystä

OSTilta vähennetty QT ja Remedy (saman verran kuin aiemmin lisätty AOTeelle),
tällä rahalla ostettu OmaSP:tä.

Eikä menny AOT ja OST sekasin kun myin niin että jouduin ostamaan saman tien takaisin ja sitten aloittamaan homman alusta. Ihan tosi :expressionless:

7 tykkäystä

Vähästä aikaa ostoksilla:
Nyt haaviin tarttui pienenpieni lisäys Spinnova @4,02 €

6 tykkäystä

Ostin Nokian Renkaita 47kpl @10.06 kun aiemmin niitä oli 35kpl. Mitä tapahtunut viime aikoina. Venäjän tehtaan myynti edistynyt vaikka epävarmaa (positiivinen asia), uusi tehdashanke Romaniaan (näen myös positiivisena), Q3 tulos parempi kuin odotettu eli 3kertaa positiivinen. Luulen että ulkomailla on katsottu Q3:sta ja painettu myyntinappia kun ollaan viime vuoden lukuja heikommassa tilanteessa. Ulkomaalaiset myyjät vaan unohti hetkellisesti tämän sodan ja Venäjällä olevan tehtaan.

Lisäksi lapsille 5kpl pikkasen kalliimmalla.

12 tykkäystä

Nokian renkaat avaus 120 kpl @ 10.12. Tämän kanssa pitkään matkaan. (Vuosia)

7 tykkäystä

Myyty pieni positio BHG. Oli 2,5% osuus salkussa, ja ostot 18,x tasolta, eli pieni voitto tästä. Harmitti tämä osto kun tippui 13 sek tasoihin asti yhtäkkiä. Myydään tähän pomppuun kun en tiedä (eikä kiinnosta tietää) firmasta tarpeeksi, että luottaisin sen suoritukseen jatkossa. Ei ollut minulle sopiva tämä treidi.

Noilla kruunuilla ostettu bull kupari sertifikaatti (Nordnet). Syynä muun muassa alla oleva artikkeli. Aion jatkossa allokoida enemmän varoja raaka-aineisiin liittyviin sertifikaateihin ja osakkeisiin.

4 tykkäystä

Viimeinen erä :finland: Titanium @ 13,15 € ja nyt on positio tavoitteessa.

19 tykkäystä

Sipaisu Voxturia lisää kun halvalla saa @0.36. Kurssia kun katsoo, niin näkee miten luottamus sulanut markkinalta vaikka itse en ole vielä nähnyt tähän aihetta. Myös vaihto on olematonta, niin pidän tätä hyvänä aikana tankata. Kumpiko on oikeassa, sen aika näyttää.

22 tykkäystä