Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Reka 150kpl ostos perjantaina.

4 tykkäystä

Myyty kaikki wärtsilät @ 8e ja kevennetty Outokumpua 10% @ 4,81

Wärtsilä n. 10% voitto
Outokumpu n. 100% voitto

Edit: Kamuxit pihalle @ 5,7e ja tästä jäi parikymppiä miinusta

6 tykkäystä

Ostin Reka Industralia Inderesin parviälyyn luottaen

5 tykkäystä

UPM tuplattu @33,94€, nyt 6,2 % salkusta.

Orthex palautettu salkkuun @5,49€, nyt 2,0 % salkusta.

Kumpaakaan ei enää tarkoitus lisätä.

6 tykkäystä


Myin loput Tiedot pois Medifilmin salkusta ja ostin tilalle Wittediä, NN-salkun toiseksi pienin positio tosiaan. Tiedossa tuotto-odotus on omasta mielestäni tällä hetkellä korkeintaan tyydyttävällä tasolla, toki maltillisella riskiprofiililla. Witted on täysin eri riskiprofiilin yhtiö, mutta mielestäni riskikorjattu tuotto-odotus on tällä hetkellä Tietoa parempi.

28 tykkäystä

Syyskuussa kevennetyt Stocka:t takaisin 2,07 hintaan takaisin salkkuun.

7 tykkäystä

Avattu uusi varsin defensiivinen positio houkuttelevien lukujen takia.
Sulkeissa e24

EV/EBITDA 6.9 (5.6)
P/E Adjusted 7 (6.8)
EV/IC 1
EBIT margin ~20%
Osinko ~5%
Vuotuinen lv kasvu ~3%

Arvasiko joku heti mikä lappu kyseessä? Vastaus Bayer

7 tykkäystä

Embracer n. 2% kokoinen positio myyty 5% tappiolla. Näillä varoilla tuplattu long öljy sertifikaatti.

4 tykkäystä

Lisätty tänään Cityconia pieni erä hintaan 6.3 egeä/kpl. Yhtiö on suht tasainen suorittaja, mutta nyt on odotettavissa vaikeampia aikoja, jopa osingon leikkaus on mahdollinen. Katson yhtiötä kuitenkin pidemmällä tähtäimellä ja mielestäni yhtiö on hyvä korvike asuntosijoitukselle. Yhtiön kiinteistöt sijaitsevat pääosin hyvillä liikepaikoilla ja ovat siten kuranttia tavaraa. Uskon, että niille kysyntää löytyy ja kilpaileva uudistuotanto uskoakseni hiljenee toistaiseksi. Eli tarkoituksena saada ost:lle tasaista osinkovirtaa yli syklien.

9 tykkäystä

Palautettu neljäsosa viime viikolla myydystä Rekasta salkkuun @5,99€. Suuri kiinnostus yhtiöön katosi kaapelitoiminnan myynnin vuoksi, mutta foorumikeskustelun perusteella 2,1 % osuus salkusta lienee sittenkin paikallaan tilanteen seurannassa.

9 tykkäystä

Tänne myös Reka salkkuun @6.02.

5 tykkäystä

Kevensin Keskoa ja myin Konecranesin loput. Positioidun siis varovaisesti (OST käteispaino 10%) siihen mahdollisuuteen että tämä oli karhumarkkinaralli. Viimeksi kun lisäsin käteispainoa, Nasdaq nousi 10% kahdessa päivässä.

8 tykkäystä

Päivän ostomaniani jatkuu salkun hajoittamisen merkeissä:

Fiskars palautettu salkuun @15,97€, osuus 2,7 % salkun osakkeista. Ei lisäysaikeita.

Spinnova uutena salkkuun @6,87€, osuus 2,3 % salkun osakkeista.

Myönnän nöyrästi, että jostain kumman syystä Spinnova on minulta mennyt tähän asti täysin ohi, vaikka aika paljon foorumia luen. Time-uutinen herätti vihdoin myös minut, mutta uutisen vaikutus näkyi jo hinnassa. Piiskaan tästä asiasta itseäni myöhemmin saunassa, sillä yrityksen idea on erittäin hyvin salkkuuni sopiva ja vielä suhteellisen lähellä omaa alaani. Mielestäni tätä yhtiötä kannattaa katsoa varsin pitkällä tähtäimellä.

10 tykkäystä

Myyty Teliaa. Ostettu Flowscape, Citycon ja Kesko A

4 tykkäystä

Ostettu tänään isosti Cargotec.

9 tykkäystä

Kevennystä Rovioon: 600 kpl á 6,345 (jäljellä 4400 kpl).

7 tykkäystä

Ostin Rekaa kohtuukokoisen määrän oman salkkuni mittakaavassa. Perusteluja on kyseisen firman palsta täynnä, joten sieltä vain lukemaan. Myös kuukausittaiset ostot OP:n Aasia- sekä Amerikka-rahastoja.

Viime viikolla laitoin KONE:et lihoiksi n. 7 prosentin tuotolla. Eiköhän nämä palaudu salkkuun, kunhan Kiinassa alkaa näkymään muutakin kuin sumua.

4 tykkäystä

Kevennetty suunnitelman mukaisesti myös Fortumia: 300 kpl á 15,00 (1200 kpl jäljellä).

3 tykkäystä

Myin pois taannoisesta halpuutuksesta omistustauon jälkeen kyytiin nappaamani Teliat. Jotenkin tuntui hyvältä päästä taas niistä eroon :smiley: Pienellä voitolla ulos, saapa käteispossaa hiukan isommaksi muita ostopaikkoja varten ja yhden pienen rivin pois salkusta häiritsemästä.

3 tykkäystä

Incap myynti 600kpl @ 16,60e.

Yrityksessä ei mitään vikaan, mutta riskienhallinnan vuoksi kevensin 1/3 positiota pois. Vahvaa suorittamista, mutta yksittäisen asiakkaan aiheuttama riski pakotti hieman keventämään. Nyt salkun isoimmaksi positioksi nousi Sampo.

5 tykkäystä