Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Osto 20k Voxtur @ 0.25 CAD

28 tykkäystä

Ostettu 10k Voxtur 0.25 Cad

26 tykkäystä

Uusi rivin avaus Withsecure 3700kpl @ 1,40.

Vähän kirpaisi ottaa uusi positio tappiollista teknoa näinä aikoina, mutta hinta oli valunut niin alas että päätin iskeä. Yhtiössä houkutta toimiala, johto, träkki, sekä tuore erikoistilanne (jakautuminen). Jakautumisessa perustaja Siilasmaa päätti jäädä tähän yritykseen hallituksen pj:ksi, sekä Hintikka tj:ksi, vaikka edessä on varmasti haastavampi savotta kuin F-Securen puikoissa. Lisäksi iso liuta muita johtajia jäi nimenomaan Withsecureen.

Väittäsin, että markkina uskoo: a) yritystä ei saadaan kannattavaksi ennenkuin on kerättävä lisää pääomaa. b) kannattavuus jää alhaiselle tasolle. c) kasvu tärkeissä pilvipalveluissa tulee tiensä päähän. Tai d) kaikki mainitut. Näin voi toki ollakkin.

Mielikuvitusleikkinä, jos yrityksen liikevaihto jäisi tälle tasolle sekä kannattavuus jumittuisi it-palvelutalon 10% paikkeille, olisi p/e näillä hinnoilla noin 20. Lisäksi ev/sales jää näillä hinnoilla alle 1,40, mikä taitaa olla n. 70% alle verrokkien. Diggailen myös siitä etteivät nämä firmat tunnu enää kiinnostavan juuri ketään.

Eniten huolestuttaa toimialan kova kilpailu sekä isojen pelurien muskelit, mutta tähän hintaan hyppään mukaan ja annan johdolle mahdollisuuden, vaikka yrityksen omat tavoitteet ovatkin mielestäni aivan liian optimistiset.

23 tykkäystä

Spotifyn yhteenvedossa todettiin, että olin kuunnellut Moon landing -kappaletta 183 kertaa. Koska olen keskittänyt musiikin kuuntelua, niin päätin myös keskittää ETF-sijoituksiani. Lähes tuplasin Taiwan-ETF:n.

Myin pois Latinalaisen Amerikan -ETF:n -Xtrackers MSCI EM Latin America ESG Swap. OP:n päätös lopettaa 1 % tarjouksen ETF-sijoituksista ensi vuoden alusta johtaa omituisiin siirtoihin. Tämän tilalle hankein Seligsonin Tropico LatAm -rahastoa.

2 tykkäystä

Täällä taas kyytiin @1080SEK pinnassa ja ajatuksena @1200SEK exit.

8 tykkäystä

Siis ihan aikuisten oikeasti porukka myy pää märkänä Voxturia hintaan alle BlueWaterista tarjotun kauppahinnan ($150M)?? Etenkin kun Q3 oli erinomainen markkina huomioiden, liki breakeven myös täysin ilman BW:n kontribuutiota.

Noh ei voi ymmärtää, jokainen tekee omat sijoituspäätöksensä. Tässä nyt saa BlueWaterin hintaan kaikki muut bisnes-segmentit kaupan päälle ilmaiseksi, ja jos joku väittää että yksikään Title -yritys ei maksaisi AOL-palvelusta edes $50M ja tähän päälle ALAW, ANOW, jne… niin huhhuh

Suurehko position lisäys hintaan 0.255 CAD

37 tykkäystä

Itse myös lisäilin eilen kolmasosan possasta samoista syistä. Eli Voxturia @ .28cad :man_shrugging:t3:

23 tykkäystä

Täälläkin ostettu Voxturia 2800 kpl lisää @0,26 cad vaikka edellinen satsi piti olla viimeinen…

23 tykkäystä

Voxtur omistus tuplattu suunnitelman mukaan kun tuotto näyttää -75%.
Seuraava tuplaus sitten 0,1cad kohdalla jos sinne mennään ja edelleen firma tuntuu suorittavan kelvollisesti.

33 tykkäystä

Tovin jo Voxturia katsellut sillä silmällä
Nyt siis avaus, 5500x0,26
ja NN:n toimeksiantokuluja kiroten
mutta sen verran riskinen ja toisaalta tuotto-odotukset kuussa,
niin tämän kerran

23 tykkäystä

Tulos mielestäni :white_check_mark:
Tarjolla edukkaasti, pikku lisäys siis VXTR 4445kpl 0.25CAD → positio nyt 60 000kpl.

21 tykkäystä

56 osaketta asunto-osakeyhtiöstä eli yksiö Itä-Uudeltamaalta.

25 tykkäystä

Tuli kanssa tuplattua voxtur positio hintaan 0,25cad. Vähän jännittää kun hyzonit menit ihan reisille, mutta riskillä näitä vedetään. Korkean tuoton mahdollisuus sumentaa kaiken pelon mahdollisista riskeistä.

24 tykkäystä

Näinhän se on Arto. :cowboy_hat_face:

Kovinkaan hyvin en Voxturin tilannetta hallitse, mutta Albertellin “julkinen kirje” sai vielä avaamaan lompakon. Edelleen unelma baggeroinnista hyvissä/olemassa.

Voxtur Analytics Corp. possan lähes tuplaus
image

33 tykkäystä

Vetyä kiertoon. Myyty NEL 15,30nok. Otetaan taas alempaa kyytiin.

2 tykkäystä

50 kpl Huhtamäkeä lisää oletuksella, että aloite ei ehdotetussa muodossa toteudu

5 tykkäystä

Siivu Voxturia lisää @0,25! Kyllä se siitä😎

20 tykkäystä

Voxtur peesiin pikku panoksella. Eka ja vika ostos ettei käy hyzon 2.0

20 tykkäystä

Vielä… yksi… erä… Nokiaa… 2100kpl 4,8€. Nyt positio täysi ja odotellaan…

10 tykkäystä

taas kuukauden osakeostojen aika: UPM, Valmet ja Konecranes lisäykset. Viime kuussa alotettu kuukausittainen etf-lisäys vuorossa puolessa välissä kuuta.

6 tykkäystä