Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Voxtur loput veromyynnit takaisin 0,270 20 000 kpl

22 tykkäystä

Saatu myytyä pieni siivu Scanfiliä hintaan 6.22€ , enemmänkin olisin myynyt.

2 tykkäystä

Ostettu avauspositio witted megacorp 200 kpl hintaan 4,16e/kpl. Koska näin sen kuvan meemiketjussa, että laajentivat musabisnekseen. Ja corp varmaa lyhenne corpse sanasta, niin Miljoonaruumis onki sit sen death metal bändin nimi.

6 tykkäystä

Ihan mahdollisuuksien ja omien mielikuvien takia ostellut viimeaikoina Bioreteckiä.Tuntuu ihan järkevältä tuollainen elimistöön sulava ruuvi ja mikäpä estäisi raketoimasta jos sattuu saamaan hyväksynnän isommille apajille,sitäpaitsi jatkuvasti jossain päin napsahtaa luu poikki tai vastaavaa.Tämä on tällainen joko tai sijoitus.

1 tykkäys

Nimbus ja Lion veromyynnit tehty, eipä taaskaan verottaja liho liikoja. Molemmat siis edelleen salkussa eli uskoa riittää näillä hinnoilla

2 tykkäystä

Vastasinkin privaatisti, mutta vielä jos jotakuta muuta kiinnostaa niin IBKR:llä 3€ laaki.

Tradeja sisään:
NOKIA, holdipositioon yhden pelimerkin lisäys @4.55. Haluttu holdauskoko on “kolme pelimerkkiä” eli nyt ollaan yliomistuksessa ja tälle automaattimyynti +5%.

TSLA, 1x pelimerkki sisään.
Nyt jos joskus mitataan oma teknisen analyysin taito, kun harvoin näin montaa tähteä osuu kohdalleen sen suhteen, että tullaan näkemään vähintään pomppu.
Ei aikomusta holdata. Sitä harkitaan sitten 120$ hinnoissa aikaisintaan.

5 tykkäystä

Kuinkas sitten kävikään; OST myyty tyhjäksi ja lopetettu. Pari tonnia tuli takkiin. Mitään en oppinut.

22 tykkäystä

Tesla lisäys @ 157,70usd.

6 tykkäystä

Nostettu pilkillä 28,5 % lisää Purmoa päivän pohjahinnalla @8,98€. Osuus salkusta nyt 3,5 %. Yhtiö oli muuten tänään kaupan jälkeen salkkuni ainoa nousija, eiliseen verrattuna laskenut toki.

1 tykkäys

Nordeaa, Nokiaa ja Titaniumia pienet lisäykset kuhunkin.

16 tykkäystä

Farfetch, Amazon ja LVLU lisäys. Menkööt sitten loputkin tuhkat pesästä.

2 tykkäystä

Ostettu YIT:tä. Raksa-alalla ei varmaan kovin ruusuinen vuosi ole tulossa, mutta alkaa tossa hinnassa olla aika paljon pahaa sisässä. :sweat_smile:

5 tykkäystä

Ostettu SSH-kuusen joulukoristeiksi 444 kpl (@ 1,865).

3 tykkäystä

Lisätty 14 600 pompusta 300kpl ja kevennetty 400kpl 14 400 kohdilla. Jäljellä olevista 400 lapusta myyty puolet targetin toteuduttua, eli 13 970 kohdilla. Nyt jäljellä 200 lappua, mutta saatan lisätä takaisin, jos tästä otetaan pomppua tuonne 14 100 - 14 200 välille.

3 tykkäystä

SSAB B ostoja tänään. Viikkomuutos -12,2 %. Joko alkaisi riittämään?

Edit: Melkein samassa avattu rivi Nordeassa. Jos ivallisesti uskoisi keskuspankkeja, eli inflaatio korkea ja samoin korot nousevat jonnekin tähtitaivaaseen… mutta samaan aikaan ihmisillä melko hyvin säilyvät työpaikat… tässähän pitää target asettaa jonnekin koilliseen. Ei toki näin yksinkertaista, mutta Nordea ollut luottakantansa kanssa hyvin varovainen. Muut pankit ja yhteisvastuu, njääh ei juuri nyt jaksa niitä miettiä.

13 tykkäystä

Stockmann aloituspositio @ 2,0. Osuus 2% salkusta. Käteinen 60%.

9 tykkäystä

Kesä on jo melkein tuloillaan, siispä lisäsin salkkuun Harvian seuraksi välttämättömiä oheistarvikkeita, eli Opan kiulut, saunamyssyt ja sen sellaiset. Saunan päälle tehdään tietysti muurinpohjalettuja, eli Muurikka tuli samaan kauppaan.

Ja jotta säästämme sähköä googlettamisessa, niin kerrottakoon vielä, että em. tuotteet sisätltyvä Volati-konserniin Ruotsissa. Ihan puhdas saunasijoitus ei ole kyseessä, vaan mukana tuli jos jonkinlaista sälää. Firman historia on mielenkiintoinen ja yrittäjävetoisena kiinnostava, toimari ja hallituksen puheenjohtaja omistavat yli 60% firmasta, joten intesiivit ovat kohdillaan.

Nimensä mukaisesti volaa on ollut ja taas kerran tartuinkin putoavaan puukkoon, pitäisiköhän ostaa laastarivalmistajaa, jotta tulisi nämäkin haavat kotiinpäin? Maksoin 85,60, eli liikaa kun nyt saisi halvemmalla.

Edit, Mikäli tämä sattuisi osoittautumaan hyväksi ostokseksi, kiitokset @Crazy_Train , jonka viestistä tämän bongasin. Jos ei, syy on omani, sillä olenhan kahlannut materiaalia läpi viimeisen viikon ajan.

11 tykkäystä

Vuosi lähenee loppuaan, niin teki myös käteiskassani. Olen nyt 100% osakkeissa ja se tuntuu huojentavalta. Istuin koko vuoden käteisen kanssa ja tein pieniä ostoja pitkin vuotta, eli onnistuin ajallisesti hajauttamaan kassani, jonka pohja tuli vastaan tänään. Vuosi karhumarkkinassa oli erittäin opettavainen ja opetti minulle ennen kaikkea varovaisuutta, mutta myös rohkeutta toimia tiukan paikan tullen. “Osta nyt kun halvalla saat, mutta mitä jos huomenna saan halvemmalla?” Tämä ajatelma pyöri päässäni läpi vuoden, en keksinyt siihen muuta ratkaisua kuin ostaa aina kun pahimmalta tuntuu.

Ensi vuonna aion säästää taas joka kuukauden palkasta osakkeisiin n. 500e/kk ja osinkoja pitäisi ensi vuonna tulla n. 2500e edestä. Joka tekee yhteensä lähes 9000e potin taas osakesalkkuun.

Tänään haaviin tarttui:

Nordea, uutena tulokkaana 500kpl hintaan 9,74€ - Pankki tuo hyvää turvallista hajautusta salkkuun ja ennen kaikkea osinkovirtaa, mitä juuri nyt kaipaan.

Titanium, lisäys 100kpl hintaan 14,90€ - Juna puksuttaa ja kasvavia osinkoja satelee, ihanaa!

Tokmanni, lisäys 200kpl hintaan 12,60€ - Näinä aikoina uskon ihmisten löytävän helpommin halpakauppoihin ja olen vieraillut useammassa Miny-myymälässä, niissä tuntuu asiakkaita riittävän ja muutenkin tykkään myymälän ilmeestä, tosi fresh.

Alkaako ensi vuonna nousumarkkina vai jatketaanko laskua? En tiedä, mutta mukana aion olla kummassakin, koska jonain päivänä vielä ajat ovat paremmat ja meitä palkitaan ketkä jaksoimme olla matkassa mukana. Tervetuloa vuosi 2023!:blush:

59 tykkäystä

Tesla minifutua kyytiin, omissa odotuksissa pieni reboundi jonka oheen tarkoitus myydä.

3 tykkäystä

Tulihan ne loputkin halutut Purmot salkkuun. Eli eilen ja tänään yhteensä 50 % lisäys @8,98€ ja osuus salkusta nyt 4,1 %.

2 tykkäystä