Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Loputkin $JNJ, eli Johnson & Johnson osakkeet ulos salkusta, toistaiseksi.

Otetaan nyt boomerisalkkuun vähän hupia ja jännitystä, kun salkku on viimeiset 6kk mennyt ihan pulssittomana +/-… Eli Voxturia 2700kpl hintaan 0,415 cad. :partying_face:

21 tykkäystä

Jokohan Componentan nousu alkas? Lisäsin pikku posan @2,39 hintaan entisten joukkoon :yum:

7 tykkäystä

Palautin Roviot salkkuun hintaan 7,11€/kpl. Saman määrän ostin takaisin mitä perjantaina myin. Jätin myös paukkuja jos hinta laskee reilusti.

17 tykkäystä

Jatkan Nokian keskihinnan laskua uusilla ostoilla. Päivän ostot välityskuluineen 4,2 euroa ja keskihinta nyt 4,48 euroa.

Eilen kevensin ylisuuresta Telia-osuudesta vajaa kolmanneksen veks, kun hinta kävi 2,51 eurossa.

19 tykkäystä

Teliaa kevennelty 60% pois salkusta tappiolla, seuraillaan millainen kurssireaktio on huomenna tulosjulkistuksen johdosta että ostelenko takaisin vai laitellaanko rahat johonkin muuhun…

4 tykkäystä

Robitia lisätty aamulla @ 3,195 € eilisten ostojen perään. Keskihinta nyt 3,114 €.

Perusteluna toimii yhtiöketju ja tekninen kuva.

14 tykkäystä

Osa meni kyllä jo Nordean seurantapossan ostoon…ollut kyllä jo pidemmässä harkinnassa…

9 tykkäystä

Nokiaa lisäilin minäkin salkkuun @ 4,19€. Nyt on tasamäärä sitäkin salkussa :ok_hand:

10 tykkäystä

Pokka petti ja laitoin nämä pihalle parin huntin tappiolla. Jotenkin kaikki tuntuu olevan sitä vastaan, että nyt tulisi hyvä osari hyvillä näkyvillä ja Noksu saavuttaisi vihdoin “ansaitsemansa” arvostuksen. Eli pitäisi varmaan lisätä silloin kun tilanne näyttää huonolta hyvistä numeroista huolimatta, mutta jääköön nyt minulta väliin. Salksussani on toinen 8k positio, jonka pidän vielä.

7 tykkäystä

Keventely ja pieni käteispainon kasvatus on jatkunut. (Olen silti yli 95% osakkeissa nettovarallisuudesta, eli oikeastaan juuri siksi keventelyä :smiley: )

Nokian Renkaita pois AOT:ltä sekä OST:n pikkusatsi. Kumpikin reilulla voitolla. Nyt saa jäädä tähän kappalemäärään kun on mukavan pyöreä luku :smiley: Pyöreä kuin Nokian rengas…

Nokiaa lisää OST:lle kun on lasketellut.

Harvia ja Kone niin ikään myyntiin OST:ltä. Melko pienet rivit, ostettu aikanaan kun halvalla sai, Harviaa viimeinen satsi 13-14 eurossa ja Kone 46:ssa.

Ja näin on OST:n lista taas hiukan lyhyempi ja helpommin hallittavissa. Ajatukseni on ollut, etten siellä turhia veivaile transaktiokuluja aiheuttaen, vaan saavat ostetut laput jauhaa osinkoja tästä ikuisuuteen, mutta nyt halusin vähän karsia ja varautua tuleviin dippeihin ja markkinoiden laskuun, viimeistään boomeri-osinko-osakkeiden kuten Nordean, Sammon osinkodippeihin.

13 tykkäystä

Ostettu kohtuu iso satsi Modulight. Lupa jenkkehin herätteli ostoksille. JOS asiat loksahtavat kohdilleen, saattaa arvostus palautua.

7 tykkäystä

Oli jo sormi liipasimella, että nyt lähtee Hafniat laivastosta ennen kuin kurssi purjehtii liian etelään mutta jotenkin sormi lipesi ostonapille ja postio kasvoi kolmanneksella. :man_shrugging:t2: Ehkä mä vielä joku päivä opin miten tätä ajetaan :man_facepalming:t3:

8 tykkäystä

Reveniota lisätty pitkästä aikaa.

15 tykkäystä

UPM @33.50 kohtuullisella positiolla ja reilun viikon päästä katsotaan uudestaan ja mahdollisesti lisää :evergreen_tree:

9 tykkäystä

Toivuttu 2022 löylytyksestä ja toiminimen perustamisesta, sen kunniaksi

Oma OST Nokia lisäys @4,213
Pojan OST uutena Noho Partners @7,53

20 tykkäystä

Reveniota piti minunkin lisätä, 36.50€.

14 tykkäystä

Vaikka lunta ei näy niin uskon pieneen pulkkailuun lähipäivinä, niin eilen myyty 95% PLUG @17,1 ja BE @25,2. Hypätään pian takaisin jos rupee liikaa fomottaa :grin:

10 tykkäystä

Tämän huolellistakin huolellisemman analyysin siivittämänä ostin Pepsiä :drooling_face:

91 tykkäystä

Caverion pois 8,40 hintaan ja 88% voitolla alkoi tulla olo että joutuu paskaan väliin ja saa odotella 9kk sitä 10 snt ja 3kk pidolla jos sitäkään niin ei voi tuotosta valittaa. Tilalle mahdollisesti googlea ja ehkä pieni lisäys nohoa

7 tykkäystä

Olvia ensimmäinen erä!

13 tykkäystä