Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Voxtur osunut pilkkiin @ 0,36 cad

22 tykkäystä

SSABB vähäinen 500 kpl lisäys loppuhuutarista hintaan 6,158. Osinko 12,7% kelepaa. Nyt 7000 kpl.

14 tykkäystä

Päivitellään ostoja. Eq ja UB omalle tilille ja Relais Group rouvan tilille. Harmittaa, että parhaat ostopaikat taisi mennä jo☹️. Käteistä olisi, mut aivan jumissa ostojen kanssa. Laskeviin kursseihin ostaminen on meikän juttu.****

5 tykkäystä

Nestettä uutena salkkuun 70 kpl @ 43,1e hintaan. (Eilen tämä ostos. Jos vielä kurssi laskettelee ennen keskiviikkoa niin täytyy lisäystä tehdä :grin:)

12 tykkäystä

Osto Pihlajalinna 8,90e.
Yksityinen terveydenhuolto ei varsinaisesti ole sijoittajan suosiossa juuri nyt ja sille on syynsä.
Mutta…
Eiköhän seuraava hallitus ole suopeampi terveydenhuollon yrityksille kuin nykyinen. Sotesta en osaa ajatella kovin positiivisesti vaikka veronmaksajana toivoisin muuta. Pihlajalinna on ainakin aiemmin pärjäillyt mukavasti neuvotteluissa julkisen sektorin kanssa.
Arpa on heitetty.

9 tykkäystä

Aallon Groupia ostettu 11€ tuntumasta.

M&A alkaa pyörimään, todella vakaata bisnestä joka tuottaa oikein hyvää kassavirtaa ja jos pidemmällä tähtäimellä kannattavuutta saadaan vielä veivattua ylös niin näillä arvostustasoilla oikein je

6 tykkäystä

Vielä kun edullisesti saa ostettu pieni nokare Bioretecia salkkuun. USA:n myyntilupaa (FDA) odotellessa…

6 tykkäystä

Nämä myyty @1312 SEK, kova nousu, myöhemmin todennäköisesti takaisin :slight_smile:

2 tykkäystä

Kesko A lisäys tehty :slight_smile:

14 tykkäystä

Valmet kevennys 10% ~32€ kohdalla

8 tykkäystä

Lisätty 10k Dovrea 0.615€.

10 tykkäystä

Dovre ja positiivinen tulosvaroitus perjantaina…
Ilmeisesti unohtunut jo…


Palautin pääsalkkuun toistakymmentä tuhatta kappaletta…

22 tykkäystä

Hypätty Oma Säästöpankin kelkkaan mukaan. Ei varmuutta kauanko salkussa pysyvät. :upside_down_face: Hyvää tekemistä yhtiöltä :handshake:

27 tykkäystä

Exit Lapwall 1000 kpl á 3,80.

5 tykkäystä

Ostettu Nestettä noin 1000€ edestä. Mielestäni aliarvostettu ja katson jos nousisi keskiviikon jäljiltä. Mahdollisesti lyhyeen pitoon, mutta en pahastu pitkästäkään.

19 tykkäystä

Nestettä lisää. Viime viikoilla Nokiaa ostelin, näköjään jumittaa ostoni samaan kirjaimeen. Syynä Nesteen lisäykseeni on vahvat tulokset muilta öljy-yhtiöiltä. Katotaan tuloksen jälkeen kurssireaktiota onko myös Nesteen oletettu hyvä tulos jo nyt hinnoiteltu kurssiin.

17 tykkäystä

Dovre positio saatu pilkittyä :wind_face: Uskon että seuraavat pari vuotta eletään tuulivoimarakentamisen kulta-aikaa ympäri maailmaa. Hyvin maltillinen reaktio viime viikon positiiviseen tulosvaroitukseen. Pienyhtiö jonka analyytikkoseuranta lähes olematonta :sunglasses:

13 tykkäystä

Eurooppa-indeksejä hiukan kevensin, niiden lappujen osalta joista ei seuraa merkittäviä veroseuraamuksia. Markkina hinnoittelee aika kivaa skenaariota korkojen ja talouskasvun osalta nyt, mikäpä tästä voisi parantua enää? Terveydenhuoltosektori-etf:ää hieman lisäsin. Eli taas defensiivisempään suuntaan. Käteis+bondipaino 15%, en enää kasvata ellei jotain järjetöntä rallia tule.

8 tykkäystä

Nestettä pieni siivu mukaan

12 tykkäystä

Palautin erän riskienhallintasyistä myytyjä Rovioita salkkuuni 8,37 e, veivailujen ansiosta käytännössä samalla hinnalla kuin edellisen myin. Kun katsoo omaa positiokokoni vaihtelua ostotarjouksen julkistamisen jälkeen, niin alensin ensin sen 75%:een ja vielä myöhemmin n.66%:een, nyt taas ollaan 75%:ssa eli aika lähellä sitä, mikä on markkinankin arvio ostotarjouksen läpimenon mahdollisuuksista, ennen tämän aamun tiedotetta markkina arvioi tilanteen olevan fifty-fifty. Toki Rovio ei todennäköisesti Playtikalle päädy, mutta toivon hartaasti, että Rovion kanssa neuvottelevien tahojen mukana on Disney. Sieltä vihaiset linnut saisivat hyvän kodin ja uskoisin, että se myös Hedejä tyydyttäisi, jos jotakin aatteellisia syitä olisi olla muuten myymättä. Jos joku muuten ihmettelee, että kuka antaa analyytikon kommenteille alapeukkuja, niin ensimmäistä kertaa foorumilla itse tein sen tänään, luettuani @Atte_Riikola :n kommentin , sorry siitä :slight_smile: Rovion hallitus aloittaa strategisen selvityksen ja alustavat keskustelut eräiden tahojen kanssa ostotarjoukseen liittyen | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

Lisättäköön vielä, että kilpalaulannan kannalta Rovion tiedote oli oikeastaan se paras mahdollinen lopputulema tässä vaiheessa, tätä olin hieman jo ennakoinutkin Rovio-ketjussa.

24 tykkäystä