Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Spinnova: Myyty OST:ltä puolet @ 6,52e. Haluan uskoa yritykseen, mutta riskiprofiiliin nähden salkussa oli tätä turhan suuri osuus. Ostan mieluusti takaisin dipeistä halvemmalla, toisaalta ostan mieluusti myös korkeammalta jos tulee positiivista näyttöä liiketoiminnan etenemisestä.

6 tykkäystä

Tämä nasdaq short x3 takaisin salkkuun eilen CPI-lukujen jälkeen puolella painolla. Tällä hetkellä nollatuotto.

3 tykkäystä

En osallistunut tällä kertaa (vielä) Puuilo hullutteluun. Sensijaan lisäsin polkumyynnistä Nestettä parisen sataa kappaletta…

25 tykkäystä

Bioretec position avaus @2,93.

5 tykkäystä

Puuiloa salkkuun kahdessa erässä kohtuu iso positio.
Tällä hinnalla saa jo yli 5% osingon todennäköisesti, joka kyllä kelpaa, vaikka kurssi vielä laskisikin. Q3 oli todella hyvä, enkä nää syytä miksei q4 olisi myös.

Tänään tuli myös tiedote uusien kauppojen perustamisesta, joka määrältään on uusi vuosikohtainen ennätys. Kerrankin kivasti osui tämmöinen lasku omaan mahdolliseen ostofirmaan.

16 tykkäystä

Puuiloa tännekin kun halpuutus käynnissä. Ihan puhdas foorumi fomo, en ole koskaan omistanut, en ole tehnyt taustatutkimusta enkä edes koskaan käynyt puuilossa, mutta tää on nyt kuuminta hottia, joten pitää osallistua tähän sekoiluun siinä toivossa, että omistajille jaeltaisiin ilmaisia muoviämpäreitä.

56 tykkäystä

Fomon saattelemana lisäsin omistusta Puuilossa 130kpl, 6.175€ kappalehinnalla

15 tykkäystä

Nightit sijoitus-strategian mukaisesti (reilu 30t kpl) lähti salkusta jälleen mojovalla voitolla 1,24-1,25 välillä. Nyt kauheesti tekis mieli Quutata mutta uskaltaako? Jos vielä 60e korvilta pääsisi mukaan niin ostan 1000kpl.

7 tykkäystä

Puuiloa laskun innoittamana OST:lle @ 6,18 €. Osinkoja kerryttämään ja mukavampi seurata osavuosikatsausta, kun on tuloksella on omassa salkussakin merkitystä. Harmitti viime vuonna, kun ei ollut varoja ostaa (tai valitsin muita ostoja) Puuiloa mukavista alemmista hinnoista, mutta edelleen kiinnostus ja luotto firmaan on, joten nyt sitten mukaan ekan kerran listauksen ja pikavoittomyynnin jälkeen, vihdoinkin!

16 tykkäystä

Lisätty 11 500 kpl Tulikivi Oyj @ 0.56 € :fire::rock:

6 tykkäystä

MYYNTIIN tänään

neste
pihlajalinna
Fiskars
Wärtsilä
Uponor
Tesla

Käteispossa 61%

13 tykkäystä

Osto Puuilo 500 kpl @ 6.18€, lisäystä vanhaan pottiin

12 tykkäystä

Myin osan bioretecistä ja vaihdoin metsäboardiin että edes jotain jäis käteen tuon bioretecin keulimisesta,täytynee ostella takaisin jos laskee,eipä noita kaikkia viitsinyt myydä ettei sitten jälkeenpäin tarvi jossitella.

3 tykkäystä

YIT avaus 2,65. Ala haasteiden edessä ja nousua saanee kotvan odotella. Mielestäni osakkeen hinnoittelu alkaa pikku hiljaa olemaan oikealla tasolla, Inde on kyllä eri mieltä, ei hinnasta mutta suosituksesta. Kilpailijoilla on enemmän vaikeuksia markkinoilla, joten odotan YIT:lle markkinaosuuksien kasvua. Joudun lisäilemään vielä muutaman kerran hinnan pudotessa.

6 tykkäystä

Tesla shorttia kyytiin, hyvin riskialtista sillä momentum jäätävä tällä hetkellä kys. lapulla.

Edit: Tämä ei taas kovin hyvin alkanut, samantien oston jälkeen premarket +0,4% → 2%.

7 tykkäystä

Lisäys Nordea 50kpl @ 11.222e

18 tykkäystä

Itsekin hyppäsin hetkeksi pois ja katson missä tässä mennään lähitulevaisuudessa. 200€ lähestyy.

3 tykkäystä

Ostettu/Maksettu asuntolaina pois. Korkojen nousun myötä korko nousee lähelle 4%, joten otetaan tuotto pois sieltä mistä sen varmasti saa.

106 tykkäystä

Laitoin 5k eur lisää tieto evryyn, vaikka aika hyvin hinnoiteltu osake mielestäni. 30k laitoin 22 eur/osake kohdalla, harmi että silloin oli niin vaikeaa ostaa… Perhana.

21 tykkäystä

Osingoilla OP-aasia indeksiä. Ei oikein tänään tarttunut muuta.

10 tykkäystä