Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Ostin lisää juuri……

11 tykkäystä

Luovuttu Citycon positiosta.

2 tykkäystä

Nostettu OmaSp (vahingollisesta) alipainosta normaaliin painoon OSTilla.

Uusi avaus Admicomiin @43,45€. Mielenkiintoinen SaaS-firma, johon tutustunut pikkuhiljaa ja pidin viimeisimmän CMD:n matskuista ja strategiasta. Sattumalta tuli syväsukellus Suomen SaaS-firmoihin yhden casen kautta, jonka myötä innostus firmaa kohti kasvoi. Uusi toimari vaikuttaa pätevältä ja taustakin sopiva kasvua ja kansainvälistymistä ajatellen (Nixu). Talous + tunnusluvut myös OK oman analyysin perusteella. Viimeinen niitti oli @Verneri_Pulkkinen 'n lisäys - voiko olla peesamatta (maltillisesti) :eyes:

22 tykkäystä

Ei ne Robitin porat käyneetkään kaupaksi. Otetaan -20% tappiot nöyrästi vastaan ja koko positio myyty.

5 tykkäystä

Palattu takaisin robitin omistajaksi keskihintaan 2.63e en edes tiedä mitä tapahtuu mutta tuntuu ylireagoinnilta ja mahdollisuudelta ottaa joko pikavoitot tai olla pidempäänkin mukana.

4 tykkäystä

Robit myyty kaikki 2,515€. Kokonaisuus jäi napsun vielä vihreälle.

Odotukset vaan liian kovat, heikko Q4, alle kaikkien ennusteiden. Pehmeä ohjeistus tälle vuodelle.

Siirrytään seuraamaan jatkoa, kiinnostaa kyllä jatkosssakin. Mutta nyt hintalappu liian kova.

9 tykkäystä

Tappioita on tehtävä tälläkin viikolla.

Oman synttäripäivän kunniaksi ostin Stonksmannia vielä 3000kpl @2.06€

37 tykkäystä

Ensimmäinen osto: Careium.

Mielestäni varsin houkutteleva ja turvallinen tuotteiden ja palvelubisneksen yhdistelmä, jota ajaa väestön vanhentumisen ja julkisen sektorin tiukkojen hoivabudjettien yhdistelmä. Myös uusia sopimuksia Ruotsissa. Varsin alhaiselta tuntuva valuaatio houkuttelevalla toimialalla.

17 tykkäystä

Robitista selkäsaunaa, niin piti Incapia jo höylätä, ettei joudu ruokajonoon ihan jos huonosti käy.

23 tykkäystä

Aktia osto @ 10,20. Osuus n. 4% salkusta.

10 tykkäystä

Poimin salkkuun uutena rivi tietoturvayhtiö F-Securea. Hinta oli 3,08€/kpl. Semmoinen vähän vajaa 6% on nyt sen osuus salkusta. Viimeviikolla tätä pyörittelin ja mietin ostoa jo silloin. Kurssinousu oli kumminkin niin iso (huiput torstaina 3,225€) ja hinnoitteli mielestäni jo todella kovaa Q4 tulosta, joten päätin odottaa sen yli. Tällä kertaa se kannatti. Yhtiöllä on mielestäni mukavat kasvunäkymät ja runsas osinko (perhanan boomeri :sweat_smile:).

16 tykkäystä

Puuilon positio nollille, myynti @6,21€. Ostettu keskihintaan @6,19€. Päätin lyödä sen nollille, jotta saa käteistä OST:lle. Mahdollisesti lisää Sampoa vielä tämän viikon aikana.

3 tykkäystä

Metso Outotec myyty. OP ilmoitteli että kurssi alkaa olemaan tiukoilla arvostuskertoimien kanssa. Hyvinhän se on noussut tässä lähimenneisyydessä.

4 tykkäystä

Nokian renkaita pikku lisäys hintaan 9,530 €.

15 tykkäystä

25% lisäys salkussani oleviin Robitin osakkeisiin 2,48e/osake tasolta. Kauhea tulos ja kova pettymys. Kuitenkin kurssi sukelsi sen verran paljon, että riskillä lähdin lisäämään. Voi olla, että kadun tätä kohta. Kyseessä ei ollut keskihinnan tiputus vaan se itseasiassa vähän nousi.

7 tykkäystä

Nokian renkaita pikku lisäys.

9 tykkäystä

Duell avaus, 400kpl @1,804.
Velkataakka painaa vaakakupissa, mutta toisaalta tilaa löytyy kasvulle tilanteen normalisoituessa. Normalisoituminen ei tapahdu ehkä vielä huomenna, mutta haluan olla tämän kyydissä kun se tapahtuu. Duell on pieni kala isossa meressä.

16 tykkäystä

Mä ostin ne Robitit sulta pois😉 Ei vaan, opettelumielessä muutamalla kympillä ns. Dipistä. Ostin ensin ja perehdyn firmaan vasta myöhemmin, juuri niin kuin oppikirjoissa neuvotaan…

10 tykkäystä

Ilo oli myydä päivän alimpaan hintaan. :sweat_smile:

Myynnistä saadut eurot investoitu eQ:seen.

3 tykkäystä

Taas kerran (4. kerta?) Wulffin kyydissä @3.93. Yleensä hyvään tulokseen ostaminen on kääntynyt pettymykseksi, mutta nyt ollaan sen verran alhaisilla arvostustasoilla että pitää taas koittaa, omissa papereissa vitosen hintalappu olisi ihan perusteltu.

Samalla käyn sisäistä kamppailua Incapin myymättäjättämispäätöksen pitämiseksi. Ehkä 11-12 eurosta ostettujen lappujen viherrys tarttuisi muuhunkin salkun sisältöön kun viettävät aikaa keskenään?

14 tykkäystä