Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Myin 750 Nokiaa ja ostin 400 Kemiraa.

12 tykkäystä

Lisäsin Boreota. Luin uusimman Inderesin raportin ja uskon, että Q4 osari on ihan ok. Pidemmällä aikavälillä toivon, että yritys jatkaa arvoa luovia yritysostoja, jolloin korkoa korolle toimii aika kivasti. Kasvumahdollisuuksia yrityksellä riittää.

4 tykkäystä

Tonnin lisäys db x-trackers FTSE Vietnam Swap UCITS ETF. Elättelen toiveita, että joku päivä euroopassa tulisi saataville oikea Vietnam indeksi etf tämän sijaan, mutta sitä odotellessa mennään tällä.

6 tykkäystä

Jatkettu Kamux lisäyksiä @ 5,04€.
Markkina alkaa näyttämään odotetusti hiljalleen pieniä elpymisen merkkejä. Odotan Kamuxin myyvän autoja tänä vuonna suunnilleen saman verran kuin tähän asti parhaana vuotena 2021 (vaatisi noin 7-8% kasvua myydyissä autoissa viime vuoteen).

Odottaisin myös tuloksen olevan tänä vuonna selvästi lähempänä vuoden 2021 tasoa (oik. EBIT 31,4M) kuin viime vuoden tasoa (EBIT ennuste 17,4M). Inderes ennustaa tälle vuodelle 16,3M EBITtiä. Kulurakenteen pitäisi olla suht lähellä 2021 tasoa ja uskon että rautakatetaso tulee palaamaan myös lähemmäksi normaalia hyvää tasoa, kun perusskenaariossa tänä vuonna ei tule viime vuoden kaltaisia kysyntäshokkeja eikä nopeita suuria kysynnän vaihteluita eri käyttövoimien välillä energian hintojen ollessa stabiilimpia. Rahoitustuottoihin tullee pientä painetta korkojen nousun myötä (osittain nämä saatu siirrettyä myös asiakashintoihin), mutta uskon silti myös integroitujen palvelutuottojen jatkavan nousutrendillä.

22 tykkäystä

Käteistä töihin tankkaamalla NoHo Partnersia 255 kpl @7,78. Kasassa nyt 925 lappua :slightly_smiling_face:

9 tykkäystä

Nämä LATAM öljy-yhtiöt messevine osinkoineen alkoivat kiinnostamaan. Osaatko sinä (tai joku muu) sanoa, miten nämä käyttäytyvät veroteknisesti eli verotetaanko osinkoja Suomeen tuplana tms., kun yhtiöiden päämajat ovat Brasiliassa/Kolumbiassa?

3 tykkäystä

Maaliskuun ensimmäinen hankinta 2000 kpl Duell @1,810

9 tykkäystä

Ja vielä viimeiset 100kpl Fortumia ostettu. Eli 1200 ja näillä katsotaan osari. Voi olla että olisin ostanut muutaman enemmänkin mut toi Kemira tuli tuossa tän päivän yllätyksenä myös salkkuun. Myyty Nokiaa ja Oriolaa. Jos huomiset liikkeet on suotuisia niin saatan shiftata takaspäin hyvinkin nopeasti.

12 tykkäystä

Tännekin Nordeaa ensimmäistä kertaa

27 tykkäystä

Lisäys Terveystaloa @7,27 :finland: ja Nasdaq-100 ETF :us:

4 tykkäystä

Ensi puraisu ja salkun tasapainottamiseen ostettu omx Helsinki 25 ETF eilisen XACT Norden ETF seuraksi.

1 tykkäys

Hypätty Admicomin kyytiin. Ajattelin, että parempi ostaa ennen mallisalkkua, niin saa halvemmalla.

29 tykkäystä

Lol, Ostettu Kemira @16,61. Defensiivinen osingonmaksaja, jota ei harmita pitää pitkääkin aikaa. En kyllä aio, jos arvostus karkaa.

9 tykkäystä

@Cotr kanssa samoilla aaltopituuksilla, eli Fortumia lisätty n. 50%. Nousi salkussa 2. suurimmaksi positioksi ohi Capmanin. Fortum+Nordea kaksikko yli puolet koko salkusta :face_with_hand_over_mouth:.

Niin kun ketjussa puhuttu aikaisemminkin, niin ilolla tätä omistan kunhan huomenna strategiapäpäivityksessä ei kerrota uudesta toiminnasta Etelä-Saharassa. Uskon myös pieneen yllätykseen huomenna. Katson kuitenkin vuosien päähän tätä ostaessa, ja tulevaisuuden osingot pyörivät ajatuksissani päivästä toiseen. :face_with_spiral_eyes:

10 tykkäystä

Rinkuloita lisäys karvan alle 8,40. Osto-ohjelma vasta alussa.

6 tykkäystä

Ostettu Backaheden 2000 kpl 78 kr/kpl, muutama päivä meni oston toteutumiseen.

Yhtiö omistaa 45 500 neliön hallin Göteborgin lähellä, jossa päävuokralaisena Pauligin Santa Maria 82 %. Tiloista vuokrattu vajaa 97 %.

Varsin tasaista tuottoa tekevä yritys osinko salkun hajautukseen. Uskon yrityksen kestävän hyvin markkinassa ison päävuokraisen ansiosta, tietenkin se on myös riski, mutta pidän sitä pienenä.
Tulos laski lähinnä kiinteistön arvonmuutoksen ja korkojohdannaisten seurauksena, vuokratuotot kasvoivat.

2 tykkäystä

Myyty Tecnotree, YIT, Rapala, Bittium, Huhtamäki, StoraEnso, Incap, Enento.

Tankattu Fortum, aiemman OET jatkoksi Hafnia & Flex

5 tykkäystä

Ostettu tänään Nel AsA ja Rivian. Kummassakin meni päivän ostokohta vihkoon.

2 tykkäystä

Tänään pieniä lisäyksiä: Nel, Nokian Renkaat ja Bittium.

16 tykkäystä

Kamuxia lisäsin ennen osaria. This time is different!

18 tykkäystä