Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Pieni lisäys Harviaan toimariuutisen kunniaksi. Samalla lisäykset Amerikka- ja Aasia-indeksirahastoihin.

11 tykkäystä

Embracer takaisin salkkuun @44. Pientä ylilyöntiä havaittavissa.

11 tykkäystä

Nordea lisäys tänäänkin @ 9,456 €.

29 tykkäystä

Myin aamulla kaikki Nordeat ja Nordea minifuutuurit.

Sijoitun rahat hetkellisesti Rovion, Stokkan ja Invesco S&P600 smallcap turvasatamiin. Sekä ostin tuotoilla viikon lisää hotellin käyttöoikeutta.

Syitä myynteihin oli A) @Sijoittaja-alokas osti Nordeaa B) Suomessa on kuulema erittäin karmea keli C) @Verneri_Pulkkinen kertoi aamun videolla, että S&P600 valuaatiot finanssikriisi tasoilla.

oot mitä syöt en muista syöneeni legendaa
Saanut toteuttaa unelmia kiitos Suomen pörssi
elämä on nyt huomenna ei tunnu nuoremmalta
Mikään ei kestä ikuisesti kaikki loppuu aikanaan

66 tykkäystä

Viikon hodlatuista Stocka-lapuista puolet myyty.

6 tykkäystä

Huhuu Petri! :scream:

Tuplasin Boreo-possani.

  1. Toimitusjohtaja on mielestäni hyvin vakuuttava.
  2. On firmassa riskejä, mutta sitäkin enemmän tuottomahiksia.
  3. Osakkeen hinta ei ole mitenkään paha, jos pohtii tulevaisuuden tuotto-odotuksia.

Onhan Boreolla jo todistusaineistoa hyvästä tekemisestä.

I Believe GIFs | Tenor

18 tykkäystä

Loputkin myyty. …

5 tykkäystä

Yritys tarttua Vonovia puukkoon 16€ hinnalla. Viime viikolla director käynyt ostamassa 10 000 kpl ~euron kalliimmalla. Josko tässä alkaisi pikku hiljaa olla hinnoiteltu riittävästi pahaa ja koko kiinteistösektorin romahtamista. Ollaan 10y low hinnoissa.

5 tykkäystä

Tänään avaus näin parin viikon tutustumisen jälkeen:

Magnora 1500kpl @ 21.10 NOK

Mielenkiintoinen yhtiö ja saa mukavan kattauksen uusiutuvaa energiaa. Kasvu näyttää lupaavalta ja potentiaalia on mukavasti, mikäli kaikki menee hyvin, mutta eikös se aina ole näin!

9 tykkäystä

Ostin myös sp600 indeksiä (SMLK). Arvostustasot tosiaan alamaissa, p/e(f) 12.7, kun normaalitaso 15v ajalla ollut yllättävän tasaisesti 17 paikkeilla.

Indeksi sisältää jopa neljänneksen pieniä pankkeja, mikä varmaan selittää indeksin luisua. Toisaalta vaikka arvotettaisiin nämä pankit nollaan, nykyisellä -34% alennuksella historialliseen tasoonsa nähden indeksi olisi silti edullisehko.

11 tykkäystä

Embracer pilkki näyttää tarttuneen 43,005 SEK.

7 tykkäystä

Fortumia lisää 13.4€/kpl. Vaikka maailma palaa, niin sähkö tarvitaan lopulta ja osinko, joka näillä hinnoilla ja tehdyillä sopimuksilla ei tule laskemaan ihan heti, kiinnosti.

11 tykkäystä

Pörssitauolla mutta muutama osto. En uskonut ikinä tähän koskevani, mutta näköjään minäkin olen ostettavissa ja nappasin avauksen MPW:tä. Hieman sivustaseuraajana satunnaisesti vilkuillut ja vaikea olla ostamatta kun näkee näin negatiivisen sentimentin ja putoavan puukon. Let’s go bankrupt.

Otin myös Magnoraa ja jos @Pohjolan_Eka ei jaksa muuten ketjua päivitellä niin kerro edes milloin firman takit tulee myyntiin. #jonneteimuistatakkeja

26 tykkäystä

Lisätty Vonoviaa tuhat lappua. Kohta uhkaa tässä ostokiimassa loppua omat ja muiden rahat kesken :sweat_smile:

59 tykkäystä

Magnoraa ostettu. Perustelut: Eka oli lukenut yhtiön esitteet ja käsitin, että lähes_varma_posari tulossa kelmujen mukaan.

11 tykkäystä

Jatketaan ostoja, kun halvalla tarjotaan. Parin päivän kovemmat myyntivolat pistää jo miettimään, josko joku tietääkin jotain enemmän :thinking: Noh, viime vuonna nähtiin 12 viikon laskuputki, joten eihän tää 6 viikkoa nyt ole vielä mitään :sweat_smile: Toisaalta näiden pikkufirmojen kanssa jos jää odottelemaan pohjia, niin possan kasvatus käy hyvin vaikeaksi :person_shrugging:

image

11 tykkäystä

Quuttia alta 61€:n… Ois pitäny pilkkiä alempaa :man_shrugging:t2:

4 tykkäystä

Tänään ostin isolla riskillä: Intrum

10 tykkäystä

Lisätty quuttia. Ei laskussa taas järjen hiventä.

8 tykkäystä

Tännekin osui kevyt sipaus lisää Nimbusta.

Vaikea valita, lisäisikö Nimbusta vai M8G, kun kumpikin huutaa järjellä ajatellen laittamaan all in näillä hinnoilla, mutta markkinat kuitenkin vetäisee heti maton alta, ja kurssi romahtaa jo ennestään naurettavilta tasoilta :melting_face:

12 tykkäystä