Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Trimmattu Genovis positiota 16% @66sek. Nämä ostettu puolivuotta sitten ”dipistä” @32.55sek. Se on helppoa kun piirtelin vain vastustasoksi ensimmäiset ostohintani.

9 tykkäystä

Ostin 7500kpl bioreteciä hintaan 3.50 eur.maksoinkohan liikaa nousuhuumassa, jää nähtäväks😄

6 tykkäystä

Myyty Nokia pelisalkusta @ 4,46X eurolla.

4 tykkäystä

Tankattu viimeisen parin päivän aikana salkun indeksipainoa taas hieman korkeammalle, niin pysyy edes jotenkin poimintojen perässä.

• Handelsbanken Hälsovård Tema
• Indeksfond Norge
• Indeksfond Sverige
• Storebrand Japan
• Storebrand Emerging Markets

Tasaista ja jatkuvaa ostoa

13 tykkäystä

Tämä ois voinu mennä kyllä paremminkin, no sovitaan että aloittelijan haparointia.

Nextimiä 350kpl @3,29

3 tykkäystä

Global Atomicia ostin eilen ja i3 Energyä toissapäivänä. Näemmä oon alkanu kontraamaan (tai hedgeämään) omia osakevalintojakin :smile:

4 tykkäystä

Eilen tuli ostettua puuiloa 1000 kpl kun sai vielä alle kuudella eurolla.

18 tykkäystä

Kevensin Puuiloa perheen ”lomakassa” salkusta @6,615. Puuilon paino salkussa alkoi hirvittämään. Kurssinousun myötä Puuilon osuus salkussa nousi yli puoleen.

8 tykkäystä

Sisarhentovalkoisen tili tuli.

-Vähän Kemppiä lisää.
-Vähän Withsecurea lisää.
-Jälkikasvulle ennakkoperintöä :smile: 40€ / jannu. Toinen lisäsi MetsäBoardia, toisella vielä hakusessa.

-Op Pohjoismaat indeksi vielä avaamatta, mutta se olisi seuraava suunnitelma. Automaattisella kuukausisäästöllä.

24 tykkäystä

Investor Ab lisäys suoraan salkun toiseksi suurimmaksi ja uutena avattu Capman.

18 tykkäystä

No maistuihan se Puuilon tulos markkinalle. Puuilot ulkoilutukseen @6,62. 2 päivän pidolla reilu 13% tuotto saa kyllä riittää.

25 tykkäystä

Myyty Kamuxit, lisätty Nordeaa ja Nokiaa

10 tykkäystä

UPM:ää ostettu. Kohta alkaa Paso De Los Toros tahkoamaan rahaa.

19 tykkäystä

Puuilo kevennys @6,61

4 tykkäystä

Embracerit pois. Lyhyellä pidolla 12% tuotto. Alkuvuosi ollut sen verran heikkoa suorittamista, että ei luottoa seuraavaan osariin. Lisenssikaupoista saadaan uutta tietoa lähiaikoina, mutta negarin vaara ilmassa. Odotellaan rauhassa seuraavaa dippiä

8 tykkäystä

Pieni Stonksmann positio laitaan @ 2,09€ noin +10%. Viime dipissä huomasin että tämä ei ole ensimmäisten joukossa mitä haluaisin lähteä lisäämään. Katsotaan hakeeko juna takaisin kyytiin vai jäänkö asemalle ruikuttamaan

20 tykkäystä

En ole pitkään aikaan oikein ostellut mitään. Tänään maltillisia ostoksia 1000 kpl WithSecure, 100 kpl Nordea, 170 kpl Wärtsilää.

11 tykkäystä

Viikko sitten ostetut Nordeat myyty pois pienellä voitolla. Säilyy salkun toiseksi suurimpana silti.

5 tykkäystä

Loputkin NKLA tuli alkuviikosta vaihdettua ADN, molemmat tippunut aika samaa tahtia niin sinänsä ei väliä kumpaa pulkkamäessä holdannut….paitsi että Advent tech näkymät on nyt samaan aikaan vahvistunut :rocket::rocket: ja tänään lähtee ”to the moon” :joy::roll_eyes:

2 tykkäystä

Avasin Fiskarsiin position viime elokuussa ja kun olen hetken tässä ollut yhtiön kyydissä pienellä panoksellani, päätin varovasti lisätä vielä panosta. Eli osto Fiskars.

En oikeastaan koe olevani enää niin bullina osakkeeseen kuin silloin alkuaikoina. Itseasiassa näen osakkeen tällä hetkellä melko lailla oikein hinnoiteltuna, vaikka se onkin laskenut hieman lisää viime syksystä. Aika hidas kasvaja tuo firma, tälle vuodelle odotetaan jopa kasvun supistumista, mutta jos yhtiö pääsee edes samalle hehtaarille taloudellisten tavoitteiden suhteen niin kyllä tällä on eväät 10% tuotto-odotukseen per annum. Lisäksi olen edelleen melko vakuuttunut yhtiön valitsemastaan strategiasta ja johtoportaasta.

22 tykkäystä