Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Harvia lisäys 13,86 €. Ostan tätä lisää vielä tällä viikolla.

11 tykkäystä

Maltillinen 10% lisäys Kesko A @18.04

4 tykkäystä

QT lisäys napsahti 37,02 100kpl

77 tykkäystä

Kamux uutena rivinä salkkuun hintaan 4,990 EUR :kamuxkajaani:

22 tykkäystä

Suunnitelman mukaisesti Harviaa kaapaistaan taas lisää @13.60.

22 tykkäystä

Ostin pikkuriikkisen Harviaa lisää, tällä kertaa puuhasalkkuun (aiemmat ostin hodlariin) osana osakkeiden kuukausisäästöprojektia minkä aloitin viime kuussa. :smiley:

Kaikki tietää, että Harvia ottaa köniin oikealta ja vasemmalta, päältä ja alta, sisältä ja ulkoa. Se näkyy myös osakkeen hinnassa.

Lyhyellä välillä saunamarkkinan kysynnän taso on kysymysmerkki. Uskon silti Harvian kilpaikykyjen säilymiseen, mikä näkyy hyvässä kannattavuudessa ja pääoman tuotossa.

101 tykkäystä

Lisäykset: Harvia, Qt, Kamux, Evolution, TietoEvry, jne.

Käteistä nyt 57% jäljellä.

Pahin lasku on ehkä rauhoittumaan päin (?). Ainakin USA:n kymppivuotinen varovaisesti indikoi, että suurimmat nousuhalut olisi kulutettu nelosen kohdilla… kop kop.

Lisäksi alkava tuloskausi aiheuttaa päänvaivaa… kyllä kai osa positioista on otettava ennen tuloksia, mutta toisaalta pitää jättää vielä liikkumavaraa lisäilyihin ym.

69 tykkäystä

Lisäyksiä tehty Embracer ja Qt.

10 tykkäystä

Ostoja jatkettu yrityksen tilille: Harvia-position tuplaus 13,72 eurolla kappale ja entry Embraceriin 60 SEK kappale. Molempia löytyy omalta tililtä jo valmiiksi, mutta huomattavasti kallimmalla hintaa ostettuina… :smiley:

Kuukauden sijoitusbudjetti alkaa olemaan aika pitkälti käytetty, jätetään vähän loppukuulle jos tulee kivoja ostodippejä tuloskaudelle ja jatketaan isommin ensi kuussa.

16 tykkäystä

BULL SP500 X20 NORDNET ostettu parilla satasella.

11 tykkäystä

Aloituspossa Scanfil, muutama sata lappua.
Osari ens viikolla.

6 tykkäystä

Vähän lipesi. Solteq lisäys 40 000 kpl. Lisäyksiä Caverion, Kamux, vähennys Fiskars. Veroveivaustakin…

10 tykkäystä

Harvia -positio tuplattu osingon jälkeisestä notkosta kurssiin 13,59e, ja sieltähän tuo tasaisesti takaisin ylös näköjään naksuttelee :+1:

19 tykkäystä

Lisäsin perjantaina Talenomia. Olen pitkään kärkkynyt tilaisuutta ostaa lisää Talenomia ja vihdoin oli mielestäni sille otollinen hetki kun alle 9€ pääsi lisäilemään. Toimiala on äärimmäisen defensiivinen ja Talenom tuo teknologiallaan kilpailuedun muihin perinteisiin toimijoihin verrattuna. Arvostus on edelleen korkeahko siihen verrattuna, että esim. muita yhtiötä saa alle P/E 10, mutta Talenomille voi järkevin perustein suoda korkeamman arvostuksen, kunhan kasvu jatkuu.

12 tykkäystä

Tonnilla lisää Harviaa. Nyt KH enää 38e tienoilla ja -70%(-8675e). Position koko 357 lappua. Hurraa.

70 tykkäystä

Sipaistu Harviaa “dipistä” kolmasosa lisää @13.64

22 tykkäystä

Myyty OmaSp @ 19,60 Zsar-uutisiin. Odotan lisätietoja, seurataan miten yhtiö ja analytiikot mahdollisesti kommentoi tästä. Tässä vaiheessa kotiutan 10% tuotto.

5 tykkäystä

Sipaisu UPMää.

Jälkiviisaana voi ehkä vielä todeta, että olisi tullut parempiakin ostopaikkoja. Mutta nyt sai täyteen määrän mitä halusi alunperinkin jättää sellukattilaan porisemaan rauhassa.

7 tykkäystä

Vuoden ensimmäiset ostot.

Harviaa 13,85€ :point_up: viimeisimmät oli sieltä 40€ hinnoista joten pudottaa mukavasti keskihintaa :partying_face:

25 tykkäystä

Myyty Sinch, Tecnotree, marimekko ja aspocomp. Hyvä pomppu ottaa käteistä. Uskoisin, että alempaa löytyy ostettavaa, joko samoja yhtiöitä tai sitten muita.

5 tykkäystä