Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Osto: MINI L EVOLUTION NORDNET 170 60kpl @270kh 1/3 positio.

Eiköhän tuo ens viikolla Q1 tulosten myötä painele pysyvästi 1400sek päälle.

13 tykkäystä

Ostoja
UPM @ 29,70
Media and Games invest @ 14,48 SEK

17 tykkäystä

Lisätty Talenom 80kpl (position tuplaus oli salkun pienin osuus) @ 8.55e

6 tykkäystä

SASin nousuun mukaan pikku siivulla.

4 tykkäystä

Puolet Uponoreista pois hintaan 24,26€
Jos nostavat tarjousta niin sitten loputkin pois, muussa tapauksessa laput halvalla takaisin.

4 tykkäystä

Kevätsiivous jatkuu ja myin modulightit pikkuriikkisellä tappiolla. Ei sovi mun sijtusstrategiaan, enkä oo seurannut yhtiötä kovin tarkasti :confused:

36 tykkäystä

Kevennetty kuukausi sitten ostetut OmaSP:t. Ei ihan pohjille osunut ostot, mutta muutaman prosentin tuotto ja taisi osingotkin osua matkalle. Vielä jäi 2/3 salkkuun.

4 tykkäystä

Kaikki Roviot myyntiin ostotarjouksen tieltä. Kohtuulliset 46% tuotot vähän yli puolen vuoden holdilla, eli ihan kohtuullisen onnistunut sijoitus, vaikka onkin sääli että Helsingin pörssistä lähtee todennäköisesti taas yksi hyvä yhtiö.

Pitää katsella mitä vapautuneilla rahoilla ostaisi, todennäköisesti odotan q1 tuloskauden yli ennen lisäyksiä.

Admicomia myös avattu rivi viimeviikolla. Onneksi ehdin ennen Inderesiä :smile:.

19 tykkäystä

Myyty omasta salkusta kaikki Uponorit (400 kpl, a 24,80 €). Joskus pitää kotiuttaakin jotakin ja nyt oli mielestäni näiden osalta sopiva hetki. Palataan omistajaksi, mikäli ostotarjous ei toteudu ja kurssi palaa alemmaksi.

12 tykkäystä

Loput Konecranesit myyntiin 33 € hintaan. Aliarvostus on nyt purkautunut, joten tuotot talteen ja uusia sijoituskohteita tutkimaan. Ihan mukavasti tämä tuottikin: reilun puolen vuoden pidolla kurssinousu + osingot on yhteensä 52 % tuotto :blush:

22 tykkäystä

Lisäsin osinkorahnuilla Dovrea @0,602

”Joutuu” lisäämään näitä senttiosakkeita, että saa sitten jaettua toimeksiantokulua suuremmalle määrälle osakkeita :yawning_face:

7 tykkäystä

Asensin DEGIROn ja ostin jotakin tuotetta. Avaintietoesiteen avattua havaitsen, että ostin SPDR Russell 2000 US Small Cap UCITS ETF:ää. Näyttää olevan kasvuosuus. Osuuden hinta oli 46,14 euroa. Tarkoituksena on sijoittaa USA:n pienyhtiöihin.

4 tykkäystä

Aamuhuutarista tarttui vielä n. 250 kpl Faronia @3,415. Uusi kokemus pilkin osuminen juuri ennen hyviä uutisia.

9 tykkäystä

Huomiseen pientä jännitystä eli pieni Tecnotree lisäys

15 tykkäystä

Pieni lisäys TT:tä. Jännitystä huomiselle!

17 tykkäystä

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, Qt lisäys pieneen positioon.
Harmittaa sitten vähän vähemmän kesän 110€ hinnoissa.

23 tykkäystä

Lisätty OST:lle Sampoa 50kpl @44,27e, kun ei tässä muutakaan keksi ja käteistä on liikaa.

24 tykkäystä

Kevään ensimmäiset osingotkin kilahtaneet salkkuun. Niiden kunniaksi sipaisin tuoreen Aallon Groupin avauspositioni päälle hieman lisää kun mielestäni edullisesti tätä saa.

Pari pienen pientä yritysjärjestelyä tullut jo ensimmäisen ostoni jälkeen. Aten ennusteilla noin ~10 EV/EBIT -kerroin tälle vuodelle ja varmasti tukku järjestelyitä tulossa tähän päälle vielä.

Hyvää, defensiivistä kassavirtaa, kykenee allokoimaan enimmät uudelleen hyvällä tuotto-odotuksella, yhtiö on vielä pieni ja matkansa alkupäässä. Ja mikä tärkeintä tätä herkkua saa mielestäni erittäin edulliseen hintaan. Tankataan nyt kun ei tunnu markkinaa kiinnostavan. Voi myös olla, että minulta menee jotain keissistä ohi, ei olisi ensimmäinen kerta :slight_smile: ps. tekoälystä kirjoitteli hpj 2022 vuosikertomuksessa ihan hyvän pätkän.

21 tykkäystä

Entry MGI - Media and Games Invest 2500 kpl á 14,56 SEK.

Perustelut kuukauden takaa tuolla tämän arvan takana: Media and Games Invest - Kasvava kassakone Ruotsista - #97 käyttäjältä Farseer

14 tykkäystä

Osto faron @3.60€ hinnalla

4 tykkäystä