Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Eilen ostin 1000kpl Nokia @3,9 about
Lisäksi 4000 kpl wetteri @0,62

Wetteri toki riski, mutta jos ajattelee että pääomistaja jolla paras tieto firmasta pitää 0,82 ok hintana nii mulle toi 0,62 oli ok.

8 tykkäystä

Eilen ostettu 70 kpletta Teslaa.

4 tykkäystä

Uudelleensijoitin 24.2.2022 - 24.2.2023 saadut General Dynamicsin, Lockheed Martinin ja Raytheon Technologiesin osingot takaisin markk… anteeksi, rintamalle. Eli ohjasin osingot Ukrainan armeijalle. Josko jokin tulevaisuuden videokuvissa näkyvän Javelinin kantohihna olisi minun rahoittamani.

Edit. Ja jotta tuo välillinen Javelinin kantohihnan ostokseni sopisi paremmin ketjuun, niin ostin myös länsinaapurista pienen erän EQT:tä.

52 tykkäystä

Eilen aivan älyttömän kiire päivä mutta tuli tehtyä suhteellisen iso muutos omassa salkussa. Vähän samanlaisia kauppoja taisi olla eilen muillakin…

Nordeaa tuli ostettua ennen osingon irtoamista aika reilusti ja olin asennoitunut ne jättämään salkkuun tai sitten pikavoitot talteen, jos olisi palautunut nopeasti osingon jälkeen. Muutos tähän ja laitoin eilen kaikki Nordeat pihalle karvan alle 10,4 tasolta ja ostetuilla kh olin noin 10,6 - osinkojen ja verojen jälkeen siis vähän plussalle jäi kokonaisuus. Nämä rahat kiinnitettiin Nokiaan ja Nokiat tuli poimittua noin 3,85 tasolta.

Nokiaa omistettu viime vuosina aina silloin tällöin mutta monta kertaa nousua tullut suhteellisen hyvin ja sitten laitettu laitaan. Toki mitään huippuja en myynneille osannut ajoittaa mutta 10-25 % tuoton pystynyt nappaamaan. Toki samaan hengenvetoon voin todeta, että lopputulos voisi olla ihan sama/parempi, kun olisi ensimmäiset ostot vaan pitänyt salkussa, koska salkkuun tullut 2020-2021 ostettua niitä noin 2,4 ja 2,8 tasoilta… Nooh, aina välillä pitää vähän vaihdella omistuksia ja kun ei kuitenkaan salkku ole niin suuri, niin voi harrastaa näitä isompiakin liikkeitä.

No mutta näiden nyt ostettujen uskoisin tosiaan salkussa viihtyvän vähän pidempään, ellei tule liiketoiminnallisia syitä myydä - toki jos saavutettaisiin joku yli 4,5 € taso lyhyellä välillä, niin todennäköisesti taas voisi koko positio lähteä laitaan taas…

18 tykkäystä

Sattumoisin aivan sama tarina oman (vielä pienen) Suomi-salkun kanssa. Ostin Nordeaa hitusen alle 10€ kun dippasi ja eilen meni voitolla osinkojen jälkeen myyntiin, jotta pääsi ostamaan Nokiaa alle 4€:n hintaan. :+1:

10 tykkäystä

Moikka!

Ei liity edellisiin viesteihin mitenkään, vaan sanon tämän ihan yleisesti, eli tähän ketjuun vain myynti- ja ostotoimeksiantoja, ei muita viestejä.

Jos haluat vastata tai kommentoida jotain tämän ketjun viesteihin, niin älä kommentoi niihin tässä ketjusssa, vaan tilanteen mukaan esimerkiksi Kahvihuoneella.

Eli alla on ohjeet siihen, miten vastata viesteihin toisessa ketjussa. :slight_smile:

Laitoin tämän ohjeen myös tämän ketjun aloitusviestiin.

Useimmiten, jos joutuu liputetuksi tässä ketjussa, niin se on lähinnä siitä syystä ettei viestissä ole myynti- tai ostotoimeksiantoa. :slight_smile:

Toivottavasti tämä viesti oli selkeä, kiitos ja mukavaa viikonloppua! :slight_smile:

19 tykkäystä

Talenomia lisätty kun saa taas alta kasin.

13 tykkäystä

OST:

Marimekon osingot tuhlailtu Aspocompiin ja Talenomiin.

8 tykkäystä

Ostin vähän lisää nohoa., mielellään ostaisin halvemmalla.

Ps. Kaspi adj net income +52% q1 ja kurssi polkee paikoillaan…

12 tykkäystä

Lisäilty pieni erä Valmet, 27,03€. Pidän edelleenkin hintaa alhaisena. Lisäillään kunhan omasta yrityksestä kilahtaa osingot eli suomeksi käteinen lopussa.

19 tykkäystä

Oli toimeksianto valmiina odottamassa, niin heti aamun avauksesta 750kpl Nokiaa hintaan 3,85… Ensimmäistä kertaa ikinä tämän firman kyydissä.

11 tykkäystä

Kempowerit myin @31.90

Lisäsin Innofactoria. Huomenna kuulee onko hyvä veto jatkunut Q1:llä erinomaisen Q4:n jälkeen. Syksyllä myös 6 senttiä tulenee pääoman palautusta jo nyt keväällä maksetun 6 sentin päälle jos jotain yritystä ei ostettavaksi löydy. Eiköhän/toivottavasti myös omia osakkeita ostetaan.

7 tykkäystä

OST:lle tipahtanut Marimekosta osinkoja. Niillä lisää MEKKO:a.

14 tykkäystä

Taalerin osingoilla ripaus lisää sitä ihteään @10,34

4 tykkäystä

Kempowerit vaihdettu Enentoon (16,74), jonka tulos tuli julki juuri. Hyvä tulos ja 5 milj. euron omien osto-ohjelma tukevat kurssia myös pidemmällä aikavälillä.

Tätä on seurattu pitkään, mutta hinta oli pitkään liian kova, kun kurssi seilasi 30-40 euron välillä. Nyt pahin yliarvostus purkaantunut ja tulevien vuosien tasaisella suorittamisella tästä voisi tulla salkun uusi tukijalka korkean osingon ja tasaisen suorittamisen takia. Lisäksi näen tämän myös potentiaalisena yritysostokohteena, kun arvostus on valunut näin alhaiseksi.

11 tykkäystä

Ostos. Parilla tonnilla fodeliaa, fiilis on että vuoden vaihteessa olisi tehty korotuksia hintaan ja toivottavasti sen verran että sillä saadaan järkevä tulostaso, muuten näyttää minusta lupaavalta, kun liikevaihto on kasvanut ja uusia asiakkaita voitettu

8 tykkäystä

Citycon myyntitoimeksianto laukesi tämän päivän piikkiin @6,835€.

Myin kolmanneksen positiosta pois, tarkoitus olisi ostaa jostain alempaa (<6,5€) takaisin.

5 tykkäystä

Kevätsiivouksessa meni nyt myös Tecnotreet. Yhtiön liiketomintaa oli vaikea ymmärtää ja olen spektinen niistä saamisista, eikä tuo rahoitusjärjestely lisänny mun luottoa tähän sijoitukseen :S

76 tykkäystä

NoHoa ja Nimbusta hieman lisää salkkuun.

5 tykkäystä

NoHon osuus tuplattu tänään.

7 tykkäystä