Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Xpev -tuplaus keskihinnan alentamiseksi.
Myynti MVST ja AMTX mukavalla voitolla.

1 tykkäys

Ostettu aamusta bull öljy-sertifikaatti (ei vipua). Noin 2,5% salkusta.

Yhdysvaltojen strateginen öljyreservi on matalimmalla tasolla sitten vuonna 1984, mikä luo tulevaisuudelle hyvää kysyntää. Biden tänään lupasi täyttää tämän varaston jos öljyn hintaa laskee 67-72$ tasolle, mutta tuskin se toteutuu siihen hintaan lähitulevaisuudessa kun Brent tällä hetkellä 92$ ja OPEC viittää haluavansa 90$ tukevasti. EU:n Venäjän raaka-öljykieltö astuu muuten voimaan joulukuussa.

Tämä on sellainen hedge jonka ajattelin pitää ainakin talven yli, kun epävarmuus öljymarkkinalla nousee, ja tilanne voi kriisiytyä herkästi.

3 tykkäystä

22 tykkäystä

Lisätty Nokiaa 4,53 € sekä Kamuxia osinkodipistä 4,86 €. Pienehkö määrä molempia.

11 tykkäystä

Lisätty Embraceriä @53 . Joku haluaa nyt väkisin lapuistaan eroon ja raju lasku jatkuu ilman uutisia.:thinking:

17 tykkäystä

Minäkin ostin hieman lisää Embraceria, jollakin on todellakin tarve päästä ulos. :smiley:

Oletetaan, että hän ei tiedä jotain mitä mekään emme tiedä.

38 tykkäystä

Eilen myyty Twitter @51.90$ ja tienattu n.kolme ruokakassia.

5 tykkäystä

Lisätty Nordeaa ilmeisesti liian kallilla kun eihän markkinat tykännyt Q3:sta. Nokiaa lisäsin 4,51 tasolta. Molemmat pieniä lisäyksiä kun eihän nuo nyt huonosti vedä.

Edit: ja Nokiaa hieman lisää 4,49:stä. Putoavaan puukkoon mukaan.

7 tykkäystä

Tuli lupailtua, että ostan lisää nokiaa jos dippaa käytännössä sama hinta kuin alkuperäinen erä ja nyt noin 80% lisäys 4.4930 hintaan. Toki nyt alkaa olla hieman liikaa painoa tässä

7 tykkäystä

Lisätty Nokiaa kun dippiä on tarjolla

9 tykkäystä

Mielestäin oikein sopu hinnalla nokiaa uusi aloitus @4.4935
Muutama 100kpl

9 tykkäystä

Swedish Matchit ulos korotettuun ostotarjoukseen @ 112 SEK. Philip Morrisin tekemä tarjous (116 SEK, final price) on edelleen umpisurkea, eikä se vastaa edes korotettua tarjousta alkuperäiseen 106 SEKiin valuuttakurssien muuttumisen myötä. “Oikeasta” korotuksesta oltaisiin voitu puhua ehkä 130-140 SEKin kohdalla, mutta toisaalta PMI:n velkatasoja laskiessani ymmärrän, ettei noin korkealle tasolle välttämättä haluttu mennä.

Kun alkuperäinen tarjous sai vastaanotoksi lähinnä hilpeyttä ja pään aukomista Fintwitterissä, niin melko vahvasti oletan, ettei tämä “korotus” tule saavuttamaan yhtään mitään konkreettista. Isot instikat Elliottista lähtien ovat huolehtineet myös, että ihan mikä vaan pelleilytarjous ei mene läpi. Osakkeet siis myyntiin, ja tarjouksen kaatuessa katsotaan, löytyisikö järkevää ostopaikkaa itsenäisestä Swedish Matchista, jollaisena halusin tätä alun perin holdatakin.

3 tykkäystä

Lisätty myös hieman Embraceria. Kohta varmaan tulee joku negari- tai toimarin osakemyyntitiedote, mutta uskon yhtiön pitkän ajan strategiaan.

10 tykkäystä

Uusina riveinä salkkuun small cap value ETF:iä.

ZPRV
SPDR MSCI USA Small Cap Value Weighted UCITS ETF

ZPRX
SPDR MSCI Europe Small Cap Value Weighted UCITS ETF

5 tykkäystä

Ostettu Nokiaa 5000kpl 4,485€, eilen arvoin vielä kuuden jälkeen ostanko vai en, hyvä näin.

13 tykkäystä

Ja pieni lisäys Tecnotreetä. Huomenna sitten turskat kyytiin.

16 tykkäystä

Myyty Orthexin swing positio eilen. Näemmä tärppäsi pilkkiin. Annualisoituna voitto about 181%, puhtaasti kauppahintaa (+osinkoa) katsottaessa ~15%. Todennäköisesti enemmänkin tästä olisi saanut jos olisi holdannut, mutta sain sen mitä halusin. Mikä tärkeämpää, tämä oli ensimmäinen onnistunut karhumarkkina treidini :tada:

8 tykkäystä

Ostettu Ericsson 950 kpl hintaan 5,619 €

2 tykkäystä

Dumpattu Embracerit laitaan ilmeisesti Vernerille. :smile: Teknisesti heikko ja luotto markkinalla mahdollisesti heikentynyt suorittamiseen, joten tullaan takaisin, jos Lars saa sulateltua fuusioita onnistuneesti. Yli -50% tappio olisi pitänyt myydä jo -30% kohdalla, kun alkoi epäilyttämään. Ne stop lossit voisi tosiaan ottaa käyttöön eikä holdata putoavia puukkoja. :upside_down_face:

8 tykkäystä

NoHo Partners avaus tehty kurssilla 6.01€. Salkussa nyt Kamux, Sievi ja tämä. Käteistä vajaa 90% edelleen.

4 tykkäystä