Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 5)

Avauspossa Nokia 800kpl 4.3€

10 tykkäystä

Päivän liikkeet olivat 2000kpl Porch pihalle alussa @1.5 taalaa ja veroturskaa tästä. Lopuksi tuli otettua 1000kpl Porch takaisin @1.39 taalaa, kun mentiin daily oversold. Muutenkin alkaa vaikuttamaan, että yksi isompi peluri on nyt viikon tiputuksen takana. Joko joku isompi tekee exitiä hinnasta välittämättä tai sitten joku isompi shorttina oleva haluaa rauhassa sulkea shortit hyvällä hinnalla. Erikoista olisi, jos exit tehtäisiin ihan vaan heittämällä roboilla kamaa laitaan, eikä blokkina, mutta eipä näistä koskaan tiedä. Vola pysyy nyt keskiarvossa ja ihan lopun tiputuksessa myyntilaidalle tehtiin kunnon muuri 70k osakkeen voimin, joka sitten äkisti hävisi ja kurssi lähti ylös. Nyt saattaisi olla pohja nähty tälle tiputukselle, kun suljettiin melkein ±0 eikä tyypillinen -10%.

11 tykkäystä

Pikkulisäyksiä Flowscapeen tällä viikolla. Nyt alkaa olla potti ko. yhtiössä sitä luokkaa, että pitäisi alkaa etsiä seuraavaa kasvuyhtiötä mihin pistää osa roposista osinkopapereiden rinnalle. Pitää aloittaa tutkiskelu ja onneksi täälläkin palstalla on monia mielenkiintoisia caseja esitelty :slight_smile:

1 tykkäys

Tecnotree kevennys 40% +/- 0€
Näillä roposilla lisäys nokia @4.265€

11 tykkäystä

Ostettu Tecnoa ja Huhtamäkeä.

10 tykkäystä


Pientä salkun uudelleenjärjestelyä, pieni lisäys Solteq, Innofactor kokonaan ulos, ja LeadDesk uutena positiona sisään. Käteistä myös vajaat 1000 € lisää töihin.

28 tykkäystä

Ericssonia tarttui Helsingin pörssin puolelta. Siellä sai karvan alle koronapohjien, kun taas Länsinaapurissa kauppaa käydään karvan yli :thinking:. Vaihto toki pienempää.

4 tykkäystä

Lisätty Nokiaa @4.26

5 tykkäystä

Kotiutin pienen tappion Teliasta avaukseen. Vaihdon 1/2 tästä positiosta F-Secure lisäykseen, jonka liiketoimintamallissa on jo mukana altistusta operaattibisnekseen partnerimyyntikanavan kulmasta. Yhtiön kurssi on valunut mukavasti edellisestä ostosta kesäkuukausilta ja näen tässä pitkän aikavälin potentiaalia. H2 tulosta painaa vielä erkaantumisesta aiheutuneet kulut, mutta vastaavasti lyhyen aikavälin potentiaalia korostaa tilanne maailmanpolitiikassa ja turvattomuuden tunteen lisääntyminen myös verkossa. F-Securen ohjelmistot on tehty kuluttajille helppokäyttöisiksi ja uskon että tästä ollaan jatkossakin valmiita maksamaan.

7 tykkäystä

Avauspositio UPM-Kymmeneltä @33,93€. Salkusta 0,9 % Ja siitähän se sitten minulle tuttuun tapaan heti lasketteli hiukan…

Tein aiemmin puukaupat yhtiön kanssa ja loppumaisillaan oleva korjuu on tuntunut hoituvan sen verran asiallisesti, että pieni osuus yhtiöstä on paikallaan.

8 tykkäystä

Nokian kyytiin muutaman vuoden jälkeen kohtalaisen varovaisesti kuitenkin.
Tecnotreen kevennys 1000kpl, ostetaan takaisin ainakin sama määrä jos putoilee takaisinpäin eli korvaillaan kalliimpia ostoja, perusloppuvuoden teema jatkuu.

6 tykkäystä

Lisäsin hieman Valmetia.

Edit: Ajattelin voiko Storan Oulun investoinnista olla hyötyä Valmetille niin päätin ostaa. Voihan se olla että ei vaikutusta, mutta onhan tämä nyt halpaa anyways.

9 tykkäystä

Lisäys Harviaa @13,67. Edelliset ostot marraskuussa 2021 ja helmi-maaliskuussa 2022, joten keskiostohinta tippui reilusti :sweat_smile:

20 tykkäystä

Myynti: 500kpl eilen ostetut Embracer minifutuuria. 500kpl jäi odottamaan parempaa hintaa.
+15% profit tästä. Pitkästä aikaa vähän tuottoa.

7 tykkäystä

Kevensin Nokiaa 1/9 @ 4,26, samalla pieni veroveivi ja tilalle tuota iki laskijaa Teliaa @ 2,67

3 tykkäystä

Lisätty Harviaa. Käteispaino nyt noin 40%, jonka vois laskea noin 30%iin vuoden loppuun mennessä, ellei maailma mene jotenkin vielä uudella tavalla sekaisin :smiley:

14 tykkäystä

Avauspositio Lifco . :sunglasses:

2 tykkäystä

Nokiaa @ 4.26€
15% lisää positioon

Käteistä on hyvin saatu töihin viime viikkoina. Oliko liian aikaista, ehkä, ehkä ei. Aika näyttää. Mutta omasta mielestä hyviä yhtiöitä on aina kiva lisätä!

12 tykkäystä

Raavittu kasaan lantteja, jotta sai erän Kamuxia @ 4,796e. Kyllä nämä markkinat joskus kääntyy, vaikka pohjia haetaan.

11 tykkäystä

Canadian solar lisätty eilen.

Lisäys perustuu haluun olla mukana alalla minkä kasvulle mielestäni jatkuvasti enemmän perusteita. Suurimpia huolenaiheita lienee korkojen nousu mikä voi tuntua canadian solarilla enemmän välillisesti kun suoraan sillä aurinkovoimaloiden taloudelliseen kannattavuuteen vaikuttaa paljon rahoituksen hinta ja saatavuus.

6 tykkäystä