Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Mandatumia siivu osinkotuloja kasvattamaan 3,60e hinnalla.

11 tykkäystä

Allokoin noin viidenneksen sijoitusvarallisuudestani uudelleen tilivarallisuuden puolelle. Rahoitin OP:n Kasvutuotto-tili ja OP Maailma indeksirahasto lisämerkinnät höyläämällä kaikkia muita paitsi Sampo- ja Mandatum-positioita. Samalla lähti lauluun pari paikallaan pitkään polkenutta ETF-kokeilua.

Elämässä on muutenkin alkamassa aika jossa käteinen on entistä tärkeämpää joten ajankohta tähän suunnitelmieni vastaiseen liikkeeseen oli siksikin perusteltu.

Samalla on tarkoitus allokoida leijonanosa osakepotin sulamisen seuraamiseen kuluvasta ajasta (sisältää tänne kirjoittelun) tuottavampiin ja mielenterveyttä edistäviin harrastuksiin.

8 tykkäystä

Mandatumia lisäsiivu 3,58 Keskihinta 3,60 ja siihen saa jäädä. Osuus salkusta 3%

18 tykkäystä

Admicomia lisäys hintaan 32,05€ kappaleelta. Nyt salkussa hurjalla n. 40% painolla.

salkku

19 tykkäystä

Valmet pieni lisäys. Mielenkiintoinen on pulkkamäki. Syklit joo, mutta alkuvuoden kurssiin olisi tosiaan jo 55% luokkaa nousumatkaa. Akolla edelleen shorttia päällä, eli osariinko asti poljetaan?

17 tykkäystä

Pikku lisäys Fortumia mestarin jalanjäljissä.

Tarkennus: Verneri ei välttämättä lisännyt

20 tykkäystä

Kerrankin lisäys tähän ketjuun a la Fortum @10,44.

14 tykkäystä

Fortumia lisää 300 kpl hintaan 10.450€ vanhojen päälle. Positio nyt -8%, lisätankkauksiin vielä samanlainen siivu varattu, alle 10€ hinnoilta…

17 tykkäystä

Käteisvarat melko finaalissa mutta pikkasen otettu mantaa Samposta saatujen päälle @3.62€ - eli lasku kohti kolmosta voi jatkua…

17 tykkäystä

OST

Avaus: Digital Workforce @ 3.30€

6 tykkäystä

Fortum lisäys 10.45€

17 tykkäystä

Mandatum lisäys 1000 kpl @3.5525

16 tykkäystä

Mandatum lisäys Sammosta irroneiden päälle @3,58€

3,9 %osuutta salkusta näytti NN analyytikka näille.

15 tykkäystä

Ostettu Fortum 10,29.

41 tykkäystä

Mandatum 3.51 eurosta kyytiin lisää.

Ja tietenkin vähän Fortumia.

18 tykkäystä

Fortumia vielä lisää @10.28. Täysin turhaahan tämä on, kun huomenna saa taas -4% halvemmalla, mutta kerrankin on kiva isolla porukalla ajella jyrkänteeltä alas :joy:

64 tykkäystä

Tuo hävisi, mutta hermot pettivät jo joten pieni positio avattu @3,511€, että pääsee tämänkin osalta muiden foorumilaisten kanssa samaan kelkkaan ja mäkeä laskemaan, onhan se jo kohta talvikin. Toki jo tätä viestiä kirjoittaessa voin todeta itseni hätäiseksi, mutta eiköhän tämä laske vielä sen verran, että ei tuollaiset 0,011€ paljoa isossa kuvassa paina.

11 tykkäystä

Mandatumia pamahti tännekkin.

12 tykkäystä

MANTA -talkoisiin mukaan, kun kerran joku tarttui ostotarjoukseen @3,505€ :grin:

14 tykkäystä

Mandatumia pikkusatsi @3,51. Positio salkusta 3,5%. Kyseessä erikoistilanteen pelaaminen niin kuin varmaan muillakin, kunhan rahastot ovat saaneet laput laitaan niin luulisi arvostuksen korjaavan hitusen ylöspäin. En ole varainhoitotalojen suurin fani sijoituskohteena, mutta toisaalta Mandatum listautuu mielenkiintoisella hetkellä ja muhkealla kassalla, joten suhtaudun ainakin toistaiseksi yhtiöön varovaisen optimistisella fiiliksellä myös fundapohjaisesti. Jäädään seuraamaan miten tilanne kehittyy!

14 tykkäystä