Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Intel 50kpl pihalle 18% voitolla @36.45$ ja
tilalle 3kpl lisää Eli Lillyä @605$

5 tykkäystä

2017 ostetut Talenomit lähti lopullisesti pois salkusta. 2 € hintaan tuli hankittua, hieman vähennettyä 15 € hintaan, ja nyt lähti loputkin 4,625 € hintaan pois.

Ihan kelvolliset tuotot tästä tuli osinkoineen, mutta näin jälkikäteen tietysti harmittaa että ei laittanut koko positiota laitaan, kun arvostus liiteli liiankin korkealla. Nyt ei vaan löydy luottoa pysyä tässä enää mukana, vaan katsellaan sivusta miten Euroopan valloitus etenee, ja katsotaan sitten uutta mahdollisuutta hypätä mukaan.

21 tykkäystä

Edelleen kevennys Mantaa n.10% tuotolla ja tilalle lisäsiivut tecnotree ja Talenom.

16 tykkäystä

OST.lle Valmetin ja Fortumin osingoilla 60kpl lisää Fortum @11.47

Odotan vuoden vaihtumista ja OST talletusrajan nostoa, jotta saa tankattua lisää pääomaa OST.lle, nyt joutuu pyörittämään noita hiluja edestakasin.

13 tykkäystä

Vaimon OST:lle hivenen lisää Mantaa 3,78

20 tykkäystä

Moikka!

Tähän ketjuun vain viestejä, joissa on osto- tai/ja myyntitoimeksianto. Se on varman liputusten (huom. monikko :sweat_smile:) paikka, jos tänne tulee viestejä, joissa ei ole mitään toimeksiantoa. :slight_smile:

Jos haluan kysyä, vaikka joltain, että “miksi ostit Hyzonia?” niin lainaa sen viestiä keneltä kysyt ja sitten mene esim. Kahvihuoneelle kirjoittamaan viestiä.

Tässä on ohjeet siihen, että miten vastataan viestiin, joka toisessa ketjussa:

Kiitoksia ymmärryksestä ja mukavaa viikonloppua ihan kaikille! :slight_smile:

20 tykkäystä

Afarak Groupia ostin nyt aamupäivällä, 400 kpl 0,4600 hintaan.

3 tykkäystä

En odottanut ihan tällaista reaktiota Talenomin kohdalla. En voinut vastustaa pikavoittoa, siispä laput myyntiin 6% voitolla.

14 tykkäystä

Näin työmaalla löytyy kypärä päässä ja viiltosuojahanskat kädessä…joten Talenom 500kpl 4,630€

19 tykkäystä

Myin eilen 1/3 Kempower positiosta +32% voitolla, hintaan 53,8€. Katsoo taas tota Kempin menoa nii alkoi kaduttamaan tämä jo nyt😅

10 tykkäystä

Lusikalliset Talenom ja Qt. Tukevassa laskutrendissä molemmat ja jätin mittavasti varaa ostaa halvemmallakin.

6 tykkäystä

Hansa Biopharmaa eilen ja tänään pienen alkuposition kylkeen. Koko position tuotto -15 % ja varmaan tämän kirjoittamisen jälkeen -20 %. Toiveena että tiedotuksen sekoilusta, myynnin notkahduksesta ja suunnitelmien viivästymisestä huolimatta EU:saa alkaisi vähän paremmin myynti vetää ennen kuin kassan pohja seuraavan kerran alkaa näkyä, ja lopulta nykyisille omistajille jäisi jotain käteen.

3 tykkäystä
  1. osto Mandatumia…

WITNESS ME!

image

18 tykkäystä

Mandatum myyty kokonaan parissa erässä kh. 3,90€, kun tavoitehinta tuli täyteen. Ostojen kh. 3,41€

Palaillaan ehkä Q3:n jälkeen, kun on ajantasaisempaa dataa ja paremmin perehtynyt kokonaisuuteen.

15 tykkäystä

Omasp lisäys. Kuun lopussa ennätykset taas uusiksi?

9 tykkäystä

Goforea tarttui puolivahingossa toinen annos @19,65. Seuraava lisäys aikaisintaan ensi kuussa tai jos kurssi kyykkää isommin.

8 tykkäystä

Avauspositio Nestettä. Osta halvalla, myy kalliilla. Osake vaikuttaa tällä hetkellä jokseenkin edulliselta.

16 tykkäystä

Tämän viikon ostot: lisää Mandatumia. Eiköhän tämä pian pörssistä poistu :thinking::innocent: 7 eculla voisi suostua myymään…

16 tykkäystä

Loput Mandatumit ulos @3.95. Näiden kh oli 3.384 eli mukavat voitot tästä. Itketään sitten sijoitusvirheet-ketjussa, kun ensi viikolla kurssi on 4.5.€ :blush:

23 tykkäystä

Nyt jälkikäteen uskallan todeta, että viime viikon noin 10 000 euron Mandatum-tankkailut n. 13 prosenttiin kaikista osake- ja rahastosijoituksista olivat ihan kelpo ratkaisu. Koska ostoinnostus veti kuitenkin jo tavallaan vivun puolelle (tulevaan auton ostoon tarkoitetuista rahoista meni tähän iso osa), leikkasin puolet omistuksista pois kahdessa erässä 3,7 ja 3,94 euron hintoihin. Ytd:kin nousi Mandatumin reppuselässä plussan puolelle :slight_smile:

19 tykkäystä