Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Osto Sibanye-Stillwater @5.47usd, raaka-aineiden tankkaus jatkuu kun kaivosten arvostukset ovat historiallisen alhaisissa lukemissa ja toinen inflaatioaalto on aluillaan. Kyllä herra markkina tarjoilee uskomattomia mahdollisuuksia.

15 tykkäystä

Tässä pikkuhiljaa sovitellut ostopöksyjä jalkaan kotimaisten ( ja pohjoismaisten ) osakkeiden osalta, ja toissapäivänä tuli ostettua jonkin verran Valmettia ( à 21,30€ ) ja tällaisten suositusten ei ainakaan pitäisi haittaa tehdä.

Ehkä pitäisi vielä lisäillä. Kesko ja Neste myös harkinnassa.

Ulkomaisista Puma kiinnostelisi parin, kolmen kuukauden tähtäimellä jos vaikka yhtiön ilmoittama Kiinan kaksinumeroiset kasvuluvut pitävät paikkansa. Raportti tulossa muutaman päivän päästä ja mietin, että olisiko pelipaikkaa tarjolla…

16 tykkäystä

Ei pitänyt enää sekoilla viputuotteiden kanssa, mutta aamukatsausta lukiessa tuli kyllä erittäin vahva fiilis UPM:stä, että tässä ei hinnoitella lainkaan huonon markkinatilanteen jatkumista vuodelle 2024, vaan pikaista elpymistä siitä huolimatta, että varastoissa todennäköisesti on edelleen tavaraa hurjien vuosien ja varastojentäyttelyFOMOn jäljiltä ja varastoiden tyhjenemisessä todennäköisesti menee vielä aikaa. Osakekurssi sen sijaan (uskomatonta kyllä) lähes ATH:ssa, vaikka heikoimmat ajat vasta tulossa. Eli ostettu T SHRT UPM F40 @4.30€

13 tykkäystä

Ostettu Elisaa 41.25e. Possa täynnä. :slight_smile:

7 tykkäystä

Admicom aikalailla tuplattu. Tarkoitus ainakin kertaalleen lisätä vielä.

Tämä kaikki tilipäivän kunniaksi.

13 tykkäystä

Talenom kevennetty 4.62e, jotta olisi pelimerkkejä, kun parempaa ostettavaa tulee tarjolle.

4 tykkäystä

Ja taas mennään…
Nelosella lähteneet mantat takaisin 3.68.

6 tykkäystä

Se on Nordnetin Suomi ESG indeksirahaston käyrä taas sellaisessa kulmassa että painetaanpa ostonappia.

14 tykkäystä

OST Nokiat ulos tappiolla 3 €/kpl hintaan. Ei löydy enää luottoa tähän. Ostellaan jotain muuta eniten salkussa laskenutta suomiosaketta päivän päätteeksi noilla rahoilla.

4 tykkäystä

OST

Eilen avattu QT tuplattu. :bomb:

18 tykkäystä

Dovret pihalle ja tilalle pieni siivu EVOA. Fiilispohjalta tuntuu, että myin pienellä tappiolla pois kuolleen kalan.

3 tykkäystä

Seurantapositio Marimekkoon. Rouvalta kuulin, että uusi asiakasohjelma ja UNIKKOPISTEET tulossa. Nettovelaton firma ja 38% ROE kiinnostaa elementtinä tällaisessa markkinassa.

14 tykkäystä

Nokiat eile tuplattii 2,92 ja tänää koko omistus myyntii 3e. Ei vaa jaksa kattella, joha tätä saa liikaa salkkuun indeksiä ostaessa… ostin muutaman omxh etf lisää nordeassa ja nordnettii kans suomi superi esg:tä.

9 tykkäystä

Neste takaisin salkuun 36 kpl @ 29,54

11 tykkäystä

Kevennys Huhtamäki. Rahat edelleen laskeneeseen Tietoon.

6 tykkäystä

Tokmannia lisää!
Aina hämmästelen kun parkkipaikat Tokmannin pihassa on aina täynnä kun menen käymään.

27 tykkäystä

Saamari. En pystynyt vastustamaan vaikka lupasin itselleni, että nyt on positiot jo täynnä. Lisäsin vielä vanhojen päälle QT:tä ja Reveniota. Näissä kun juna lähtee asemalta on turha jäädä heiluttelemaan laiturille.

11 tykkäystä

Lisätty salkkuun Kempoweria ja uutena Valtion Metallitehtaita eli Valmettia

13 tykkäystä

Vielä lisää Mandatumia Sampo spinoffien kaveriksi.

Lyhensin vielä asuntolainaa prosentilla. Nyt saa taas kuukauden painaa hommia. Josko ensi palkasta riittäisi Nordnetin black friday -markkinoille :slight_smile:

11 tykkäystä

Eilen 7,58€ ostettuja Rinkuloita myös (Huhta)mäkeen pikkunoususta 7,70€. Keskihinnan pyörittelyä ja likviditeetin lisäystä ostopaikkoja ja OST:n täyttöä varten. (Nyt 48 650€ siirretty eli hyvin lähellä täyttä.)

4 tykkäystä