Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Solteq-lisäys tupla tai kuitti -tyyliin

5 tykkäystä

Viime päivien hyvin ajoittuneet ostot ja myynnit:

  • Altria ulos @ $42.8
    En uskonut, että tulee hyvä osari ja näinhän siinä kävi. Kurssi laski vajaa 8% seuraavana päivänä
  • Metsä board myyntin @ 7.75€
    En myöskään uskonut hyvään osariin ja onneksi tuli myytyä. Kurssi laski yli 12%
  • Nokian renkaiden lisäys @ 6.23€
    Negarin jälkeisestä kuopasta hankittu

Ja sitten ne epäonnistuneet:

  • Sanoman myynti @ 7.11
    Olen jo pitkään halunnut eroon Sanomasta ja positiivisen osarin jälkeen myin tuloksella +/- 0 mutta kuten yleensä, niin myin liian aikaisin. Tuntia myöhemmin olisi saanut jo melkein 0.3€ kalliimmalla myytyä.

Muita pieniä kauppoja on tullut tehtyä viikon-parin aikana muttei niistä sen enempää vielä.

4 tykkäystä

Kaikki ketjussa lienevät odottaneen meikäläisen eli pahamaineisen rinkulaveivaajan peliliikkeitä dramaattisella tulosviikolla, joten tässä kooste.

Menossa juuri päättynyt yövuoroviikko, joten pelolla odotin Rinkuloiden avausta keskiviikkona päivällä, kun heräsin. No, lähes päivän alimpaan koko positio ulos tappioiden kuittaamiseksi. :man_facepalming:

Eilen torstaina takaisin osa positiosta 6,37€, mikä sentään oli onnistunut palautus salkkuun. :pray: Sormi oli liipaisimella lisätä toinen satsi 6,34€, mutten painanut. Nyt täytyy seurata kurssia, keventääkö pahempia myyntipaineita odotellessa vai lisäilenkö alempaa.

Tulipahan kuitattua veropelivaraa. Rinkuloiden omistajana ja veivaajana alkaa kyllä tarvita verenpainelääkkeitä kohta.

Pikkulisäys ilmaantuneella käteisellä: Nordeaa OST:lle ja positio tyydyttävään tasalukuun tarjoushinnalla 9,95€. Tämä lappu on boomerisalkkujeni (AOT & OST) yhteenlaskettuna isoin positio.

11 tykkäystä

Lisäsin hexatronicia dipistä.

8 tykkäystä

Pieni Hexatron lisäys 29,95.

8 tykkäystä

Dumpattu pari kiloa Aspocompia vuoden toiseen tulosvaroitukseen…ei mennyt tämäkään sijoituskeissi niin kuin tuppaavat menemään Ahvenanmaalla :sweat:

I’m gonna make 'em pay! @ 3,67

6 tykkäystä

Quuttia lisää ja vähän Kempoweria. Nyt mentiin!

18 tykkäystä

Tuplasin hexatronicit @30 SEK.

9 tykkäystä

Lisäsin Bioreteciä salkkuun. Näille tuotteille kysyntä vaan kasvaa maailman “rähinöistä”. Traumaruuvin CE-merkintäkin tulenee alkuvuodesta ja FDA-lupa löytyykin jo niin eiköhän kauppa ala käymään.

6 tykkäystä

Pamahti CapMan swingi stop lossiin. Yhden kauppakassin verran plussaa, enää jokunen sata samanlaista ja tää vuosi on jo plussalla :money_mouth_face:

5 tykkäystä

Ostin Boreota, niin sai kurssin pois miinukselta. Heti näyttää salkun päiväkehitys kauniimmalta. Tuntee itsensä kyllä erittäin rikkaaksi, kun voi heilutella osakkeen kurssia 3% :laughing: :moneybag:

3 tykkäystä

Myyty salkusta kaikki 10t kpl Tecnotreetä.
Tämä olisi pitänyt tehdä jo paljon aikaisempaa, mutta nyt ei jaksa enää kyseistä firmaa seurailla ja elätellä toivoa. Keskihinta oli sen verran rapea, että tästä kaupasta turskaa noin -70% :money_with_wings:

29 tykkäystä

kuva

Hexatronic swingi tulille. Vaikuttaa taas melkoiselta ylilyönniltä tämä osaridroppi kurssin laskettelun jälkeen. Osari näytti omaan silmään juuri siltä mitä on luvattu ja myöskin RE analyytikko vahvisti tämän. Tämäkin on yksi shorttaajien lempikuponki Ruotsissa, eli liikkeet näissä kohdin ovat sen mukaisia ja täytyy koittaa hyödyntää niitä.

12 tykkäystä

QT-veivi maaliin ~3% tuotolla.

Muutama kymppi voi tuntua pieneltä rahalta, mutta kuten olen aiemminkin todennut, se on yli 15k€ enemmän kuin mitä olen tehnyt koskaan pitkäaikaisella sijoittamisella :pinched_fingers:

24 tykkäystä

Lassila&Tikanoja avaus, @9,48.

9 tykkäystä

Vielä toinen satsi Hexatronicia. Kurssireaktiossa on liioittelun makua. Lisäksi päivä ja viikkotasolla ollaan sen verran ylimyytyjä, että eiköhän tämä iltaan menessä pomppaa.
image

12 tykkäystä

Ei uskalla noita bumtsibumeja ostella enempää, niin eilen myydyillä Nokian renkularahoilla Metsoa dipistä 650kpl 8,20€ hintoihin.

6 tykkäystä

Osto QPR. Yhtiö mielenkiintoisessa muutosvaiheessa.

4 tykkäystä

Sijoittamisessa alkaa olemaan samaa ilmiötä, kuin kaljan juonnissa opiskeluaikona - mystisesti rahaa löytyy aina jostain!

Eilen dipistä läheltä päivän pohjia tonnilla Reveä (17,92)

Tänään sama Hexatronicin kanssa (27,27Sek), tosin vielä saa jännittää osuiko oikeasti.

17 tykkäystä

Tammikuussa 2021 myydyt Lassilatikanojat tuli ostettua takaisin.

4 tykkäystä