Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Tänään lisätty sijoitussalkun vipua osakkeisiin. Oma näkemys on, että korkojen nousut ovat suurella todennäköisyydellä nyt taputeltu ja vuoden päästä ollaan hieman nykyistä korkotasoa alempana. Korkokäppyröitä kun katsoo, niin harvinaisen lähellä ovat vko1 ja 12kk korot. En muista tällaista tilannetta nähneeni aikaisemmin. Sijoituslainasta käytännössä 2/3 meni Reality Income corppiin. Tätä oli salkussa jo vastaava potti aikaisemmin ostettuna ja nyt sitten sai selvästi edullisemmin tätä paperia. Itse uskon että nyt on hyvä sauma ostella REIT papereita pitkällä tähtäimellä. Lisäksi kuukausittainen osinko tuo hyvin tasaista kassavirtaa ja helpottaa tuon sijoituslainan lyhentämistä.

Muut ostot myös lisäyksiä vanhojen lappujen perään:

Citycon
Capman
Kesko
Tieto
Franklin resources
Flowscape

8 tykkäystä

Lisätty at&t 600 kpl $15.52

8 tykkäystä

Tecnotree lisäys 1260kpl 0.333€ Sekavaa hinnan heiluntaa mitä taitaa olla markkinoilla. Keskihinta 0.42€

7 tykkäystä

Plugin perjantaiarvontaan myöskin mukaan 2000 kpl voimin @3.35 eli tarkalleen 50% alempaa mitä viikko sitten tuli myytyä. Hurjaa menoa kyllä :grin:

Edit: hiukan tuli aliveikattua tätä Plugin mahdollista laskua. Ei tullut kultajuhlaa ei, melkoinen kultainen suihku kylläkin sijoittajien niskaan :grin:

11 tykkäystä

Tällä viikolla vety vaihtui nesteytettyyn maakaasuun. Eli plugit meni maanantaina (onneksi) ja summa siirtyi golariin keskiviikkona.

8 tykkäystä

No nyt palasin plugin pariin piiitkästä aikaa. Eli muutama sata ostettu @3.36$ ihan vaan kaipuun takia. (Siitä on jo vuosia kun viimeksi oli salkussa tätä)

Edit: ei tullut kuvaa mukaan, lisätty.

15 tykkäystä

Polestaria mälli. Myin aikanaan 4$ ostetut voitolla pois ja nyt uusi avauspositio. 4 autoa tuotannossa ja 2025 vuodelle jo kovat tavoitteet. Tuotteet ja meininki muutenkin on kunnossa. Kiinalaisilla omistajilla on muskeleita rahoittaa tätä kasvuvaihetta. Sen verran halpa pulju, että luulisi kilpailijoitakin kiinnostavan. Teslan potentilaalisin kilpailija mielestäni ja monet ovatkin vaihtaneen Teslansa Polestariin. Ja tulevat vaihtamaan. Ks. mallisto. $PSNY

8 tykkäystä

XS-kokoinen avaus The Tuluppaa @ $3,25. Jos menee syteen niin sitten menee, jos korjaa ylireagoinnin niin otetaan vaikka sitten laadukkaampaa rommia jouluksi.

4 tykkäystä

Hypätty myös mukaan buttPlugin jengiin pienellä betsillä. 250kpl @ 3.30

9 tykkäystä

Osto vähän MPT.

image

yolo

15 tykkäystä

Lisätty Anoraa @ 4,195, kun tuli aiemmin kevennettyä. Eilinen nousu alkoi jopa jo ketuttaan. No tänäänkin ehti vielä lisään.

Plug ostos meni putkeen. 48 tunnin omistuksella -48%. Onneksi laitoin tuohon vain pennosia, jotta on motivaatiota seurata (3 numeroinen summa). Viimeksi myin 4500 kpl @ 11 usd. Eiköhän olla vielä voiton puolella ja nämä saavat unohtua salkunpohjalle.

18 tykkäystä

Oma Säästöpankkia lisätty tänään hintaan 19,94

12 tykkäystä

Napattu iso läjä $PENN

Kelana, että tiistaina lanseerattava ESPNbet vetää hyvän mediahuomion ja tukee kurssia lyhyellä tähtäimelllä :crossed_fingers:

2 tykkäystä

Plugia startteri sisään ja heti 5 pinnaa plussalle.

3 tykkäystä

Tänään oli sitten aika palata pörssiin pitkästä aikaan.
Ensimmäinen osto Chevron. Yksi syistä miksi juuri tähän piti päästä mukaan oli https://www.chevron.com/newsroom/2023/q3/chevron-acquires-majority-stake-in-advanced-clean-energy-storage-project-delta-utah .Itse projekti Hubs | ACES Delta

Toinen osto tänään oli Hydrogen Pro.
Kolmas kuponki mihin lähdin mukaan oli NextEra Energy.
Näillä aloitetaan ja seuraillaan miten pörssi kehittyy. Plugia olisi tänään jo voinut taas harkita mutta seurataan :slightly_smiling_face:

26 tykkäystä

Viikolla messuilun ohessa lisäilty Kemiraa, Fortumia, NoHo, Aktia ja terveystalo.

9 tykkäystä

Eilen tuli myytyä nollatuotolla tai tappiolla olevia omistuksia arvo-osuustililtä ja hankittua ne myös takaisin osakesäästötilin puolelle. Tässä projektissa tuli myös lisättyä hieman muutamaa omistusta.

Nordeaa 80kpl lisää @10.13€, nyt 180kpl.
Mandatumia lisää 300kpl @3.66€, nyt 700kpl.

17 tykkäystä

Gofore ulos salkusta. Pikku voitolla. Otetaan takaisin jos sopivaan hintaan tulee tarjolle. Sisäpiirikin näytti keventävän…

10 tykkäystä

Viime viikolla on oltu myös osto laidalla. Uutena salkkuun Elisaa… Ja samalla lisäys valmettia josta tuli suurin omassa salkussa. Luotto on vahva Valmetin tekemiseen.

11 tykkäystä

Ostin perjantaina kans pikku partian kamux . Nyt on tasan 10.000kpl ja nyt riittää tätä firmaa. Osake on halpa, annan muhia rauhassa.

24 tykkäystä