Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Lähdin korkosalkkua rakentamaan. Ostin Xtrackers II EUR High Yield Corp Bond UCITS ETF 1C @ 21,066 euroa. ETF oli valittava riskisestä päästä, koska pienempi riskisestä kaupankäyntikulut olisi tehneet ostosta järjettömän. Lisäksi merkitsin OP-Korkosalkkua, joka on aktiivisesti hoidettu keskipitkän koron rahasto.

9 tykkäystä

TietoEVRY pienehkö lisäys mausteeksi vanhojen päälle, pitkän aikavälin tupsuttelu -salkkuun.

23 tykkäystä

Kempower palannut taas alueelle, mistä olen ostellut. 150 kpl salkkuun 27,52. Jonkin näköistä kuvaa saa myös myyjistä, kun erät olivat 1-30 kpl

13 tykkäystä

Koska pidän pienen riskitason firmoista - firmoista joilla ei ole riskiä tienata nopeasti, vaan tasaisen puuduttava pääoman menettäminen on taattu niin ostin lisää Lassila & Tikanoja @9.44 jälleen.

Positio on juuri balanssissa / kevyessä ylipainossa nyt.
Tavoite yhä sama = 10% vuoteen osinkoineen.

5 tykkäystä

Maantieteellistä hajautusta Ruotsin puolelle. Nyt kun kruunukin on halpaa. Tikka osui kasino-operaattoriin Evolution AB (EVO) :money_mouth_face: :heavy_dollar_sign:

9 tykkäystä

Perjantai-iltapäivän kunniaksi näpytin ekseliä ja viime aikojen muodin mukaisesti “Kliksuttelin” lisää MGN.OL salkkuun.

Koska en ole hyä laskemaan niin pyytäisin Mr. Magnora, @Pohjolan_Eka, pohjoismaiden vihernergiaprojektien tuntija, keisari ja kouhia, tarkistamaan laskelmat. Ellei ole jääty ylitöihin. Kiitos.

30 tykkäystä

Palattu Inderes omistajaksi @19,35
Palattu Kempower omistajaksi @27,52

15 tykkäystä

Ecoupit myyty pois. Suht pieni positio kyseessä. Yksi hunoimpia sijoituksiani ikinä. Turskaa n.75-80%.

11 tykkäystä

Palattu Intrum omistajaksi 52sek pintaan. Ajattelin että katselen mennäänkö kokeilemaan finanssikriisin tukitasoja 49-50 sek, mutta iskin nyt muutaman prosentin ennen tuota tasoa kiinni.

Wolf report saattaa olla muillekin tuttu kirjoittaja Seeking Alphasta: Intrum Stock: My Largest Long-Term Investment (OTCMKTS:INJJF) | Seeking Alpha

8 tykkäystä

Lisäys Bravida Holding AB 65,7 sek

4 tykkäystä

Ostin juuri 50.000 kpl
Nokian warranttia

NOK4L 48NDS

7 tykkäystä

Vähennetty Musti Groupia @26,20 eurolla. Myyn todennäköisesti kaikki Mustit pois tänä vuonna niin saan hyödynnettyä Duellin myyntitappiot verotuksessa.

6 tykkäystä

Osto Siili solutions @8,6. Osuus 2% salkusta. Lisävahvistus salkun pienyhtiönurkkaan, Efecten ja Kreaten kaveriksi.

8 tykkäystä

Kaikki Mandatumit myyntiin. En oikeen ole vieläkään osannut muodostaa mielipidettä tästä yhtiöstä, vaikka pitkään Sampoa olen omistanut. Nyt minulle riittävä arvostustaso laittaa laput eteenpäin.

12 tykkäystä

Myyty [quote=“TervanKypsyttelija, post:3398, topic:42357, full:true”]
Osto Viaplay. Huonommin menee tulevaisuudessa vaan kurssi ottanut etunojaa?
[/quote]

Myyty tämä pois. Rahaa ei pankeilta saa tällä hetkellä. Kun? UPM on 10-15€ niin sillon indeksit pohjaa, sanokaa minun sanoneen.

4 tykkäystä

Lisäsin vaimolle siivun Optomedia.

10 tykkäystä

Hävyttömästi peesasin @Vodel1 Fisker hankintaa @ 1.58.

Kiitos :grin:

6 tykkäystä

Kevensin nousuihin SRVtä

Avasin pienen off the system seurantaposition Koskisen

David Lynchiläisenä havaintona eteläamerikkalaisia levynippuja tulee vastaan Suomessa niin ehkä sitä tukkipuun hintaa pohjolassa vielä mietitään taas. Tai sitten ei.

1jcn12

5 tykkäystä

Pojan salkkuun synttärirahoilla Storebrand Renewable Energy A3- rahastoa. Ihan mukava olla jotain tuollaista, kun tietää sijoitushorisontin olevan vähintään 16v, toivottavasti enemmän. Toinen vaihtoehto oli HB:n Kestävä Energia, mutta tämä kiinnosti tällä kertaa enemmän.

13 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 8)