Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Embracer myyty @27,7 SEK, tällä tienattu tankillinen polttoainetta.

4 tykkäystä

Nestettä lisätty vielä vähän tänään, 40€ siintää :slightly_smiling_face:
(Tosin en ylläty 32€ paluustakaan).

20 tykkäystä

Spinnovat myyty, usko loppui. Jatkan seurantaa ja saatan ostaa takaisin kun näkyy valoa tunnelin päässä ja firma löytää enemmän uskottavuutta

9 tykkäystä

Ostettu microsoftia, googlea, applea ja QT groupia

10 tykkäystä

Jaahas, kävi vähän nopeammin kuin ajattelin. Humana repäisikin viestin jälkeen jo mukavat +7.3% tauluun. Selvästi Inderesin foorumia seurataan :smiley:. No vielä ehtii junaan, edullinen arvo-osake ja seuraava pysäkki kenties jossain 35-40sek välissä.

2 tykkäystä

En olisi koskaan arvannut tätä päivää tulevan mutta…

Ostin pienen siivun (~2 % puuhasalkusta) Outokumpua. :face_with_spiral_eyes:

Lyhyesti perusteluita…

Vuosikymmenen mörnimisen jälkeen on olemassa mahdollisuus, että perusteollisuus rokkaa jälleen (tämän nykyisen taantuman kaltaisen olotilan jälkeen).

Vihreän siirtymän on tultava muodossa tai toisessa. Yhdysvalloissa ja Euroopassa tämä tarkoittaa kysyntää perusasioille, kuten teräkselle.

Outokumpu ei historiassaan ole ollut mikään arvonluoja, mutta talouden veto investointibuumissa (jos se realisoituu) pitäisi antaa sille hyvät eväät tehdä tolkullista tulosta pääomaraskaassa bisneksessä.

Yhdysvalloissa tuontitulleissa on skarpattu, mutta mikäli Eurooppa saisi blokattua lisää Aasian tuontia tukisi se myös Kumpua.

Osakkeen arvostus (P/B 0,45) jättää mukavaa nousuvaraa kun aurinko paistaa taas risukasaan. Tässähän on myös optio olemassa supersyklihinnoitteluun, mutta se menee jo sijoittamisesta spekuloimisen puolelle.

Sen lisäksi Kumpu-analyytikko Gostowski on tunnettu nopeista liikkeistä suosituksissaan, joten en usko jääväni tähän jumiin pitkiksi ajoiksi kerrallaan. Se voisi nimittäin olla katastrofaalista, jos talouden investointibuumi jää Euroopassa tulematta.

(Mainitsematta jätettäköön yli 6 % osinkotuotto… :smiley: )

135 tykkäystä

Kaikki Wärtsilät pois hintaan 11,88. Ostohintana oli 8,65. Nämä pelimerkeiksi ja ehkä näihin pääsee käsiksi vielä uudestaan alempaa.
Lisäksi verkkokauppa.comista lähti tyhjennykseen 2/3. Näitä tuli pidettyä n. 4 vuotta eli osingot huomioiden vain pientä tappiota, mutta en näe lähiajoille muuta positiivista ajuria kuin yrityskaupat tai jos Power tai Gigantti päättäisi lähteä pois markkinoilta. Tuota olen odotellut ehkä liiankin pitkään niin otetaan hieman tappioita verokarhulle purtavaksi.

9 tykkäystä

En malttanut olla lisäämättä, position kh @ 5,99 €.

14 tykkäystä

Embracer jatkaa nousuaan. Vielä lähti siivu salkusta 28.00sek hinnalla. Loput saa jäädä pidempään pitoon. Jos lähtee alaspäin kahmin taas lisää.

Mukavat tuotot sai kyllä 1,5 viikon veivauksella kun käytiin tuola 24sek tasoilla.

7 tykkäystä

Nokia 5000 kpl myyty 3.71. Uskon vahvasti, että syksyn aikana Nokia joutuu korjaamaan näkymiään 2024 osalta alaspäin ja vauhtia haetaan selvästi alempaa

6 tykkäystä

Tätä ratkaisua luultavasti tulee katumaan, mutta Faronit lähti paremmille metsästysmaille. Kiva tuotto toki (kh < 3€ ja ulos 3.93-3.94), mutta voi olla että erosin nousukiidossa olevasta lapusta…
Noh, palataan kelkkaan sitten myöhemmin jos siltä näyttää.

T: Kärsimätön hätähousu

3 tykkäystä

Suoranainen ihme, Embracer osto oli siis 25SEK ja myynti tänään hinnalla 28SEK. Puhutaan siis onnistuneesta kaupasta. Treidiksi taitaa nykynuoret tätä kutsua.
Ehdin jo viikon aikana tutkinaan firman toimintaa, pipelinea ja olemaan oikeasti kiinnostunut omistamaan firmaa, mutta sinne meni.

Jos olisi enemmän likvidiä pätäkkää pyörimässä niin olisin jäänyt omistamaan. Embracerin tulevaisuus tulevien pelien osalta näyttää jopa aika hyvältä. (Lapun arvostuskertoimia en laskenut laisinkaan)

9 tykkäystä

5k Microniin ja 2700 Inteliin, jota nyt reilu 5k salkussa.

7 tykkäystä

Ja tänään avattu BBS positio myynti +10,2% tuotolla @0,82€ :sunglasses:

4 tykkäystä

Koska ei ole riittävän jännää näköjään nykyisten osakkeiden kanssa niin avaus

BioInvent International @17.76SEK

Minierä 300kpl koska kukkarossa kurkkii Matti

3 tykkäystä

Ostin tänään Nightingale Health osakkeita kymmenkertaistaen aikaisemman positioni. Hankintahintana 0,94€ sekä tänään että aiemmin ostetuissa. Tässä joitakin ajatuksia.

  • Nightingalen teknologia perustuu verinäytteiden analyysiin NMR-spektroskopialla, jolla uskon olevan teknologiana merkittävää potentiaalia tulevaisuudessa.
  • Nightingalen verianalyysi otetaan käyttöön Terveystalon työterveyspalveluissa. Analyytikon kommentti aiheeseen liittyen löytyy täältä.
  • Nightingale on mielestäni teknologinen edelläkävijä. Mikäli se onnistuisi viemään teknologiansa kliiniseen käytäntöön laajamittaisesti, sekä onnistumaan liiketoiminnallisesti, niin yhtiön skaalautumismahdollisuudet ovat nähdäkseni mittavat.
  • Yhtiön liikearvo on negatiivinen (EV < 0), sillä yhtiöllä on kokoonsa nähden varsin merkittävä kassa. Mikäli olen ymmärtänyt oikein niin, yhtiön kassa olisi edelleen suurempi kuin sen markkina-arvo.
  • Osakkeen arvostus P/B 0,53 on varsin matala.
  • Näen yhtiön erittäin korkean riskin sijoituskohteena, sillä Inderesin ennusteiden mukaan yhtiö tekee vielä vuosikausia tappiota.
  • Inderesin tavoitehinta osakkeelle on tällä hetkellä 1,10 EUR.

Tarkoitukseni on myydä positioni, mikäli osakkeen arvo merkittävästi ylittää Inderesin nykyisen (tai tulevan) tavoitehinnan, tai mikäli yhtiön markkina-arvo nousee merkittävästi yhtiön kassaa suuremmaksi.

18 tykkäystä

Reilu* puolet Embracereista myyty @27.665. Osa ostettu 26 hinnoissa ja osa 24.
Loput jää pitoon ja lisäillään uudestaan jos lasketellaan takaisin 24 hintoja.

3 tykkäystä

Teki mieli ostaa jotain, joten ostin yhden osakkeen Kemiraa (lisää). Kulut tais 14 tai 15 senttiä, joten ei taida OP-pankki ihan heti rikastua mun ostoksilla.

10 tykkäystä

Lisätty 2000kpl SSH hintaan 1.51€.

4 tykkäystä

Ole hyvä jos huutarista otit?

Oriolaa itse salkutin 30k. 0,96

9 tykkäystä