Ostin/myin juuri äsken (Osa 6)

Kempoweria 50 kpl x 47€. Lyhyeen pitoon, jos saisi vähän karkkirahaa.

Incap lisäys 8,73€

QT lisäys 51,66€

12 tykkäystä

Ostin Starbreezea lisää kun -19% pamahti tauluun. Positio vieläkin maltillisen kokoinen.

3 tykkäystä

OmaSP lisäystä. Paino salkusta nyt noin viitisen prosenttia.

9 tykkäystä

6k kpl Oriolaa ostettu ja 100k kpl Starbreeze ostettu.

Elämä ku kino, Tarantino
Nyt taskut painaa kävelen ain vinoo
En tee mä massin takii, mut saan pinoo monta kiloo

11 tykkäystä

Rinkuloita lisää, 7,740 kasassa 1800 kpl tavoitepositio 2500. Vaikea nähdä että oltaisiin näissä hinnoissa parin vuoden päästä. Tämä on salkussa korvamerkitty ns. “varmojen” kuoreen. Seuraava lisäys saatetaan ajoittaa jo ke-to akselille. FED:n päätökset vaikuttanevat myös tänne härmän perukoille.

20 tykkäystä

KH Grouppia lisäsin TAAS.

Hoen aina samaa, mutta halpahan tämä on oman ymmärrykseni mukaan. Onko tässä jotain, mitä en ymmärrän, voi olla, mutta laskuvaraa en oikein juurikaan näe, mutta “ylösnousemusta” näen.

Lukemani perusteella ja alaa hyvin tuntevan huonekalukauppiaan kanssa käymäni keskustelun perusteella mulla on luottoa Indoorin lähitulevaisuuteen (en yhden keskustelun perusteella tietenkään tee valtavia johtopäätelmiä), mutta ehkä KH-Koneet on tässä se juttu enemmän ja siihen luotan. KH ja Indoor ovat takerrelleet tässä hieman, mutta kyllä ne elpyvät.

Kiinnostuksella odotan uutta strategiaa ja uusia kuvioita. Indoor laitetaan sitten aikanaan pörssiin ja KH kasvanee monella tapaa… riskiä ei ole paljoa, mutta nousuvaraa on. Näin mä ajattelen ja ilmeisesti myös suurimmat omistajat(?). :slight_smile:

Cheap GIFs - Get the best GIF on GIPHY

EDIT: Isompia omistuksiani Nordnetin salkustani n. 10 pinnaa. :slight_smile:

41 tykkäystä

Noniin, pientä syyssiivousta täälläkin, sekä opintolainan ja kesäduunista säästyneiden pelimerkkien töihin laittamista.

  • Myyty 3500 kpl Africa Oil Corp reippaan 20% voitolla, vuoden holdilla… Syynä myyntiin on, että öljymakron seuraaminen menee jo lähes päivätyöstä, ja tähän ei yksinkertaisesti aika riitä.

  • Lisätty KH group 1500 kpl edellisen 3000 kpl päälle. “Losers average losers”, tai kesältä Vernerin kauniisti suomentamasti “Luuserit alentavat keskihintaa luusereissa”. Nooh, keskihinta edellisissä ei montaa senttiä nykyistä kurssia korkeammalla ole, ja tulihan sitä vajaan 2€ hinnoissa kiva satsi kevennettyäkin. Henkilökohtaisesti en usko, että väliaikainen heikko kuluttajakäyttäytyminen, sekä raksa -alan heikentyminen näkyy yhtään ennusteita selkeämmin luvuissa, ja parin vuoden sisään palataan kannattavuudenkin suhteen koronaa edeltäville vuosille.

  • Avauspositio Nokia tyres 500 kpl. Luottoa Rauli ennusteisiin löytyy, Romanian tehdasprojekti etenee, ja pian ollaankin kohta ollaan takaisin +15milj tuotantovolyymissa :wink: . OSTille pitkään pitoon.

Käteistä 10%, ja siinä suhteessa kivassa asemassa, että jos markkina lähtee alta, pääsee huoletta opintojen ohella painamaan oman alan duunia. Toki tämä vie aikaa ajankäytön hierarkian ylähyllyltä, eli lähes päivittäisiltä opiskelijariennoilta. Joten mieluusti Mr. market, don’t do it!

20 tykkäystä

Rinkuloita lisätty, nyt 18% salkusta​:grimacing::roll_eyes:

12 tykkäystä

Olipas oikein iso indeksien ostopäivä! :smirk:

Lisäyksiä seuraaviin:

iShares S&P 500 Information Technology Sector UCITS ETF USD Acc

ISHARES MSCI EM Asia UCITS ETF

iShares Digital Security UCITS ETF

iShares Ageing Population UCITS ETF

ja uutena indeksirivinä:

Xtrackers MSCI World Energy UCITS ETF 1C.

Ja pari viikkoa taas niin osakepoiminnan vuoro :sunglasses:

15 tykkäystä

Tyresit alkaa olemaan ostohinnoissa, näiltä tasoilta uskalsi pienen erän poimia 7,73. En näemmä ollut ainoa :+1:

21 tykkäystä

Kohtuullisen hiljainen ketju nykyään, vaikka laput ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta halvempia kuin kuukausi sitten.
Spinnovaan aloituspositio 3,745. Henkeen ja vereen puumiehenä oli aikakin ottaa kantaa kuidun jalostuksen kehittämiseen. Erikoinen tapaus tämä kauppa. Ostin enemmän kuin oli myynnissä tuolla hinnalla ja seuraava myyntitoimari oli halvempi 3,735, joten osa tuli tuolla hinnalla :thinking:. Yleensä menee kalliimmaksi, jos ei ole myytäviä tarpeeksi. Pitäisikö siis ostaa vielä lisää, jos hinta kerran putoaa :rofl:

17 tykkäystä

Outokumpua uutena salkkuun

10 tykkäystä

Ostettu reilu kilonen SSH:ta vanhojen seuraksi…WS ja FS jo varoittaneet kyberkolmikosta eli lienee vain ajan kysymys mutta käyn tulta päin takki auki :see_no_evil:

10 tykkäystä

Sisäpiirin ostojen myötä uskaltauduin lisäämään Raisiota.

5 tykkäystä

Pieniä ostoja:
Metsä Board 5kpl
GoFore 2kpl
Eezy 25kpl
Relais Group 2kpl
Tokmanni 2kpl

sekä hieman Op-Eurooppa Indeksiä, joka on vähän ollut vaisu viime aikoina.

+Fazerin sininen suklaa 220g.

Fazerissa on ainakin hyvä hinta-laatusuhde:) Osakkeet jää nähtäväksi.

23 tykkäystä

Myin pienen Nokia possan pois muutaman prosentin tappiolla @ 3,73€. Tarkoitus oli muutenkin pitää vain ensi vuoteen asti, mutta nyt löytynyt muita mielenkiintoisempia kohteita

Näillä vapautuneilla rahoilla ja vähän ylimääräistä käytin lisäyksiin Admicom @ 34,90€ ja Evolution @ 1180SEK

Näillä kahdella nään pitemmällä aikavälillä paremman tulevaisuuden, vaikka lyhyellä tähtäimellä saatetaan käydäkin alempaa hakemassa vauhtia.

16 tykkäystä

Lisäsin Cargotec osaketta kun laski ilman syytä liki 5%. Hintaan 39.00€ kelpasi ostaa kun tavoitehinta on jotain 46€. Oli muuten juuri listoilla joilta odotetaan positiivista tulosvaroitusta.Samalla myin TietoEvryn osakkeet toistaiseksi pois. Tulosvaroitus tuli eikä se nyt tänä vuonna etene.

8 tykkäystä

Lisäykset Suomi ja Ruotsi indeksirahastoihin.

14 tykkäystä

Lisäys Tietoa… tätä on nyt 295kpl. Iso ja vakaa osingon maksaja. Kelpaa hintaan 21,80.

16 tykkäystä

Tecnotreetä 2330kpl lisää hintaan 0.4283. Osto toteutui näköjään kahdessa erässä.

15 tykkäystä