Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1)

SE:tä höylätty hivenen 186,6 30 % pois. Lisään heti jos hivenen tippuis. Uutena salkkuun junior mining Starr Peak Exploration. Toinen yhtiö viereisellä valtauksella löytänyt vahvasti kultaa ja suoni juoksee suoraan Starr Peakin valtausta kohti ja vahvenee sitä mukaa, kun niin sanottu tontin raja lähestyy. Voi olla olla herkkuosake, tai sitten ei. Uhkapelilappu ja ei suurta siivua.

Eilen pieni lisäys Taaleriin.

:+1: Oli jo aikakin :wink:

Inde + RedEye → aika mukava mukava hiekkalaatikko, etenkin jos tykkää pienistä kasvuyhtiöistä

6 tykkäystä

Faronit höylätty pois ootellessa tilanteen rauhottumista. Vastaavasti pääomaa siirretty lisää SE johtuen uskomattomasta momentumista sekä tiistaina tulevasta osarista. Momentumin uskon vielä vahvistuvan maanantaina, kun viimeset pyrkii kyytiin.

Ostin lisää Plugia @ 16.5$. Edellinen satsi vielä tappiollinen. Muut tukevasti plussalla.

7 tykkäystä

Incapia seurattu pidemmän aikaa ja tänään varovainen satsi alkuun. Katsotaan miten tulevat yritysostosuunnitelmat toteutuvat.

Ostettu Polight ASA sopiva alkusatsi ja kastettu pikkuvarvas erilaisten pikkuteknojen akvaarioon. Syyt voi tarkistaa avatusta Polight-ketjusta.

1 tykkäys

Smart Eye vajaa 30% kevennys.
On sitä vielä 30% salkusta.
Käteistä nyt 25%

2 tykkäystä

Smart Eye x 200 täydennyserä.

8 tykkäystä

Myyty Faronit n.30% tappiolla, onnistuin ostamaan ATHsta ja nyt loppui luotto

Ostettu tilalle Marimekko ja Capman

3 tykkäystä

Ostin eilen Innofactoria tuplat. Hyvältä näyttää meno.

Tänään myin Faronit pikku tappiolla. High risk no reward vai miten se meni.

Nyt Smart Eyee tähyileen tilalle loppuhuutarista.

Salkun siivous käynnissä, tarkoitus pitää vain voittajia. Normal risk, good reward.

2 tykkäystä

Ostettu Hertz, sai vähä rahaa hoidella asioitaan, myydään maanantaina, päivän lottolappu

2 tykkäystä

Ostinpahan CCL, saa vielä halvalla. Risteilyt käynnistyvät lähiaikoina uudelleen, ensimmäiset jo huomenna.

1 tykkäys

AMCI warranteja pieni nippu, kun SPACn jatkoajan äänestys meni läpi.

4 tykkäystä

Risteilyfirmojen kanssa kannattaa olla edelleen erittäin varovainen, sillä noissa voi palaa näpit vielä kunnolla. Tässä esim. näkemystä CCL tilanteesta:

Tietty kunnon riskillä saa suurimmat palkinnot :slight_smile:

Itse pistin Switchback Energy Acquisition Corporation pihalle @15.60 melkein 25% tuotolla, eli ihan hyvä trade tämän kanssa. Tuossa 15-16 taalassa on nyt mennyt pari viikkoa. Alempaa takaisin, jos sinne menee vielä.

4 tykkäystä

Myyty Nikola (NKLA) @20.00. Firmaan kohdistunut jatkuva nega alkoi kaivelemaan liikaa. Turskaa tuli, mutta löydän jääneille rahoilleni parempaa arvostusta.
NIO voisi olla hivenen hiotumpi makuuni.

Sinnehän se salkkuun ilmestyi pienen lueskelun jälkeen pidempään pitoon: NIO Inc. (NIO) @28.5$.

4 tykkäystä

Myyty kaikki Nikolat ±0 tuloksella. Jotenkin nyt katkesi kamelin selkä tämän osakkeen suhteen. Hauska matka toisaalta seurata ailahtelevaa kulkua, ka ostohinta noin 19 usd. Nähtäväksi jää onko firmalla ruusuinen tulevaisuus?

3 tykkäystä

Spartan Energy Acquisition Corp Osto

2 tykkäystä

Lisätty TietoEVRY @24,50€

Myyty BlackBerry @5,10$

Myyty SmartEye @183,00SEK

Kovan nousun jälkeen otetaan rahat toistaiseksi pois tästä. Käteispositiota koitetaan hilata nyt myös hieman ylöspäin, jotta muiden omistuksien kannalta mahdolliset hyvät lisäyspaikat voidaan hyödyntää.

Ostettu Quantafuel @55,00NOK

Quantafuelilla kaupankäynnin ollessa nyt mahdollista myös Nordean kautta, vaihdettiin Aker Carbon Capture (myynti 9,20NOK) mieluummin Quantafueliin, joka alunperinkin herätti vahvemmin oman mielenkiinnon.

5 tykkäystä

redeye

Jaa, ovat ilmeisesti päivittäneet säääntöjä top pick -salkussaan, koska salkun tiedoissa lukee vielä tämä 15% yläraja, mutta sä löysit jostain 20% ylärajan. Joutuvat ilmeisesti muokkaamaan salkun sääntöjä, koska Viisas Silmä raketoi sitä tahtia, että joutuisivat jatkuvasti myymään :wink:

edit. Ettei mee ihan offtopiciksi niin ostin itsekin tuon redeyen toppikkien oikeudet muutama päivä sitten.

4 tykkäystä

Kaikki Faronit pois tänään, Nexstim 6snt ja Nikola 23$ eilen.

Faronia kevensin alkuviikosta. Aikanaan @4.60€ ostetun 1/6-ylipainon @ 4,85€. Näköjään olis voinut enemmänkin, mutta halusin odottaa alkuperäisen suunnitelman mukaisesti Solidarity trialin tuloksia. Alkuperäisestä sijoituksesta (ka noin 3.5€)palautui 110% vaikka parhaimmillaan oltiin jo 170%, kun kurssi piikkas elokuussa ~6.00 €.

Ostin eilisten tilalle Evolution gaming group, AT&T ja Kindred. EGG mahdolliseen veivaukseen, kaksi muuta pitkään pitoon. Faronista kotiutetut jää odottelemaan mm. uutta Faron-paikkaa, josko sitä saisi tulevina viikkoina vielä halvemmalla.

Carasentiin avasin position 26,40NOK pienellä seurantapanoksella, kun myöhästyin aamun avauksesta.

3 tykkäystä